Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι αυτόματες πόρτες Ιταλίας SEMATIC φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα, το άψογο φινίρισμα και την μεγάλη ποικιλία τύπων και διαστάσεων. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι αυτόματες πόρτες Ιταλίας SEMATIC φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα, το άψογο φινίρισμα και την μεγάλη ποικιλία τύπων και διαστάσεων. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι αυτόματες πόρτες Ιταλίας SEMATIC φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα, το άψογο φινίρισμα και την μεγάλη ποικιλία τύπων και διαστάσεων. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΕΠΕ Η παραγωγή αυτομάτων θυρών ξεκίνησε το 1968! Στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται πάνω από 20 χρόνια!

2 Γιατί οι αυτόματες πόρτες SEMATIC ξεχωρίζουν; ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΕΠΕ Λειτουργούν με DC inverter. Με την τεχνολογία DC-PWM (Pulse Width Modulation) H κίνηση της πόρτας είναι απόλυτα ομαλή τόσο στην γρήγορη κίνηση, όσο και στις χαμηλές ταχύτητες. Έχουν ανεξάρτητη ρύθμιση γρήγορης και αργής ταχύτητας. Ανεξάρτητη ρύθμιση ταχυτήτων κατά το άνοιγμα και το κλείσιμο. Δυναμική ρύθμιση της δύναμης στο κλείσιμο, ανάλογα με τις συνθήκες λειτουργίας. Εξαιρετικά στιβαρή κατασκευή. Εύκολη τοποθέτηση.

3 Η SEMATIC μπορεί και καλύπτει κάθε σας ανάγκη στις αυτόματες πόρτες ανελκυστήρων. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΕΠΕ Τηλεσκοπικές 2φυλλες Τηλεσκοπικές 3φυλλες Γυάλινες με πλαίσιο Πυράντοχες (και γυάλινες) Κεντρικού ανοίγματος 2φυλλες Κεντρικού ανοίγματος 4φυλλες Κεντρικού ανοίγματος 6φυλλες Κυκλικές Full Glass Ενισχυμένες για φορτηγούς ανελκυστήρες Αντιβανδαλικές Με κρυφό σίλ Με τον μηχανισμό στο κάτω μέρος Για πλοία Ειδικές για νοσοκομεία – smoke seald Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας!

4 Πόσο μεγάλη μπορεί να είναι μια αυτόματη πόρτα; ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΕΠΕ Αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας!

5 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΕΠΕ

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18


Κατέβασμα ppt "Οι αυτόματες πόρτες Ιταλίας SEMATIC φημίζονται για την εξαιρετική τους ποιότητα, το άψογο φινίρισμα και την μεγάλη ποικιλία τύπων και διαστάσεων. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google