Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Φυλάκης Αθανάσιος Μαθηματικός.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Φυλάκης Αθανάσιος Μαθηματικός."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Φυλάκης Αθανάσιος Μαθηματικός

2 Φυλάκης Αθανάσιος Μαθηματικός

3

4 Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Ιδιωτική Δημόσια Μόνιμοι Αναπληρωτές Ωρομίσθιοι Ενισχυτικής Διδασκαλίας Γυμνασίων Ωρομίσθιοι Ενισχυτικής ΠΔΣ

5 Ιδιωτική Εκπαίδευση Φροντιστήρια ΙΕΚ Κατάρτηση

6 Εκπαίδευση στο Εξωτερικό
Αγγλία Αραβικά Εμιράτα

7 Εργασία στην Ελλάδα Δημοσιογραφία Πολιτική Επιχειρήσεις
Διοικητικές Θέσεις Οργανισμοί Περιφέρεια- ΟΣΚ-ΕΙΝ-XELEXPO

8 Εργασία στο Εξωτερικό Προοπτικές που έχουν οι μαθηματικοί στη Γερμανία, και σε άλλες χώρες έξω.

9 Εργασία στο Εξωτερικό Πολύ συνηθισμένη είναι η εργασία σε τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες, όπου οι μαθητικοί είναι υπεύθυνοι για την ανάλυση κινδύνων (Risk Analysis) και με αυτή, για να υπολογίζουν τις προσφορές της τράπεζας ή της ασφαλιστικής εταιρία στους πελάτες της, έτσι ώστε να διασφαλίσει κάποιο συγκεκριμένο κέρδος.

10 Εργασία στο Εξωτερικό Επίσης αρκετά συνηθισμένη είναι η εργασία στη βιομηχανία, στον τομέα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης καινούριων μοντέλων, όπου είναι υπεύθυνοι για πολύπλοκους υπολογισμούς και προσομοιώσεις (Computer simulations) π.χ. στο σχεδιασμό αυτοκινήτων.

11 Εργασία στο Εξωτερικό Άλλος κλασικός τομέας είναι η εργασία ως σύμβουλοι επιχειρήσεων, στον οικονομικό τομέα αλλά και στον τομέα της πληροφορικής. Ειδικά όταν το αντικείμενο είναι πολύπλοκο ή τα προβλήματα είναι καινουρια, συνήθως προτιμούνται οι μαθηματικοί.

12 Εργασία στο Εξωτερικό Στον τομέα της ασφαλείας υπολογιστών και δικτύων εργάζονται επίσης πολλοί μαθηματικοί. Ιδιαίτερα αυτοί που έχουν γνώσης κρυπτογραφίας, αλλά και αυτοί που έχουν κάποια εμπειρία από επικοινωνίες και δυκτια υπολογιστών. Πριν από το υπουργείο εσωτερικών δούλεψα στη γερμανική υπηρεσία για την ασφάλεια υπολογιστών; Εκει παρά πολλοί συνάδελφοι ήταν μαθηματικοί.

13 Εργασία στο Εξωτερικό Σε πολλούς τομείς εργάζονται μαθηματικοί πάνω σε προβλήματα βελτιστοποίησης (optimization) π.χ. στην Deutsche Bahn (η γερμανική εταιρεία σιδηροδρόμων), στην οποία οι μαθηματικοί υπολογίζουν τα δρομολόγια των τραίνων.

14


Κατέβασμα ppt "Φυλάκης Αθανάσιος Μαθηματικός."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google