Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Ευριπίδης Αντιπρόεδρος ΣΦΕΕ Απολογισμός Δράσεων 2010 Προγραμματισμός Δράσεων 2011.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Ευριπίδης Αντιπρόεδρος ΣΦΕΕ Απολογισμός Δράσεων 2010 Προγραμματισμός Δράσεων 2011."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Ευριπίδης Αντιπρόεδρος ΣΦΕΕ Απολογισμός Δράσεων 2010 Προγραμματισμός Δράσεων 2011

2 Συντονίστρια Σ. Μελά, Επιστημονική Διευθύντρια και Διευθύντρια Επικοινωνίας ΣΦΕΕ Ομάδα εργασίας vortal και επικοινωνίας

3 Απολογισμός Δράσεων 2010  Προβολή των θέσεων του Συνδέσμου για τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον κλάδο  Προβολή των μελετών που εκπονήθηκαν με χορηγία του ΣΦΕΕ  Οργάνωση της ημέρας του Κώδικα Δεοντολογίας  Μελέτη και δρομολόγηση δημιουργίας στο vortal ειδικής ενότητας για τους δημοσιογράφους  Ενημέρωση του αρχείου των SPCs των φαρμάκων στο vortal

4 Προγραμματισμός Δράσεων 2011  Καμπάνια ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τις δυνατότητες που παρέχει το vortal  Τακτική ενημέρωση αποδεκτών ΣΦΕΕ για τα σημαντικά δημοσιεύματα που προβάλλουν τις θέσεις του ΣΦΕΕ  Ανάρτηση στο vortal των ΦΟΧ των φαρμάκων Τρίπτυχο vortal ΣΦΕΕ –ενημέρωση επαγγελματιών υγείας και των ενώσεων ασθενών  Εισαγωγή στο vortal των ΦΟΧ και σε ακουστική μορφή (έλεγχος τελικού αποτελέσματος από κάθε εταιρεία)  Δημιουργία καταχωρήσεων με τα μηνύματα που θέλει να προβάλλει ο ΣΦΕΕ

5 Επιτροπή Επεξεργασίας και Αναβάθμισης του ΘΕΣΕΙΣ Συντονίστρια Σ. Μελά, Επιστημονική Διευθύντρια και Διευθύντρια Επικοινωνίας ΣΦΕΕ  Τριμηνιαία έκδοση του ΣΦΕΕ ΘΕΣΕΙΣ (εμπλουτίσθηκε)  Ελληνική έκδοση 100 σελ. -10.000 αποδέκτες και έκδοση CD  Αγγλική έκδοση 50 σελ. -500 αποδέκτες Εξασφαλίσθηκε η περιοδικότητα της έκδοσης και ο ΣΦΕΕ θα έχει στο εξής ατέλεια από τα ΕΛΤΑ (μείωση κόστους στο 1/3)

6 Εκδόσεις ΣΦΕΕ ΘΕΣΕΙΣ Τεύχος 78 και CD "Το φάρμακο στην ηλεκτρονική εποχή" ΘΕΣΕΙΣ Τεύχος 77 και CD "Αφιέρωμα Κώδικας Δεοντολογίας" ΘΕΣΕΙΣ Τεύχος 76 "Ηλεκτρονική Υγεία" ΘΕΣΕΙΣ Τεύχος 75 "Ο διάλογος θα φέρει λύσεις"

7 • Τρίπτυχο Κώδικα Δεοντολογίας Έκδοση 110.000 τριπτύχων του Κώδικα Δεοντολογίας και ενημέρωση του ιατρικού σώματος σε όλη την επικράτεια μέσω των επιστημονικών συνεργατών • ΣΦΕΕ Profile Μάρτιος 2011

8 • Νέα καταχώρηση ΣΦΕΕ «Το νησί Σπιναλόγκα»

9 Ομάδα Εργασίας Δεοντολογίας Συντονιστής Γεώργιος Βασιλόπουλος Γενικός Διευθυντής Galenica A.E.

10 ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΦΕΕ “ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ” Στόχος μας είναι:  Η παροχή ενημέρωσης να είναι πλήρης, τεκμηριωμένη και αντικειμενική.  Η επιβεβαίωση των δεδομένων και του περιεχομένου της ενημέρωσης γίνεται από τις ιατρικές διευθύνσεις των φαρμακευτικών επιχειρήσεων  Οι Δαπάνες για την υποστήριξη συνεδρίων, μελετών, δωρεών και χορηγιών γίνονται αυστηρά με επιστημονικά κριτήρια και οι φιλοξενίες πάντοτε σε αποδεκτά όρια π.χ. αστέρες ξενοδοχείων (4 ων αντί 5 αστέρων).

11 “ “ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ”  Συμπληρώνουμε τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΦΕΕ με νέα άρθρα που αφορούν: Στον τρόπο και τόπο διεξαγωγής των συνεδρίων. Στον τρόπο διεξαγωγής των κλινικών μελετών και των «Ερευνών Αγοράς» ώστε να εξασφαλίζεται η αμεροληψία και αξιοπιστία των Φ.Ε.

12 “ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ” Εκδόθηκε ανανεωμένο τρίπτυχο του Κώδικα Δεοντολογίας. 24/11/2010 μοιράσθηκε προς όλους τους Επιστημονικούς Συνεργάτες της χώρας μας για να το επικοινωνήσουν σε διάστημα ενός μηνός στους γιατρούς και εφαρμόζεται στην καθημερινή πρακτική με έλεγχο των compliance managers. Γνωστοποιήθηκε στους Επιστημονικούς Συνεργάτες γραπτώς ο τρόπος προώθησης του τριπτύχου και τα βασικά μηνύματα.

13 “ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΩΔΙΚΑ”  Ενημερώθηκαν οι Ιατρικοί Σύλλογοι και οι Φορείς σχετικά με τις θέσεις του ΣΦΕΕ για διεξαγωγή των συνεδρίων.  Κωδικοποίηση των περιοχών της χώρας μας με βάση τα νέα δεδομένα οργάνωσης συνεδρίων του ΕFPIΑ και του ΕΟΦ ώστε να μην εμπίπτουν στις «προκλητικές» περιοχές (Επιλογή καλοκαιρινών περιοχών για χειμερινά συνέδρια και αντίστροφα  Τροποποίηση του Κ.Δ. του ΣΦΕΕ για τις «Έρευνες Αγοράς» και τη συμμετοχή σε συνέδρια των Δημοσιογράφων, Διοικητών, Φαρμακοποιών κλπ.


Κατέβασμα ppt "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Ευριπίδης Αντιπρόεδρος ΣΦΕΕ Απολογισμός Δράσεων 2010 Προγραμματισμός Δράσεων 2011."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google