Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη
Αιώνια ευγνόμων στις οραματικές διδασκαλίες των Μάγιας Και ευχαριστώντας τον Ίαν Λάνγκολντ και όλους αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν πάνω στα ημερολόγια των Μάγιας, τους ανθρώπους του παρελθόντος του παρόντος ή και του μέλλοντος, για την έμπνεύσή τους, αφιέρωση και μοίρασμα της γνώσης των Ημερολογίων των Μάγιας. Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη Μιά Εισαγωγή στο Πνευματικό Νόημα του Ημερολογίου των Μάγιας Χρονομέτρηση για την Εξέλιξη της Συνείδησης

2 Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com
Περιεχόμενα Λόγια των Χόπις Ημερολόγια και Συνείδηση Η Πυραμίδα των Κύκλων της Δημιουργίας Η Συνειδητή Εξέλιξη του Κάθε Κύκλου Οι Ημέρες και οι Νύχτες των Κύκλων Η 5η Ημέρα και Νύχτα του κάθε Κύκλου Παραδείγματα των Εξελίξεων Διαμέσου των Κύκλων Η Παγκόσμια Οικονομία στη Διάρκεια του Πλανητικού Κύκλου Οι Ημέρες και οι Νύχτες της Γαλαξιακής Συνείδησης Η Γνώση είναι Δύναμη Τα Δικαιώματα Επιλογής στο Παρελθόν, στο Παρόν και στο Μέλλον Πότε Φτάνουμε Στο Τέλος το – 2011 ή το 2012; Το Ημερολόγιο και ο Συγχρονισμός Με τα Αστέρια Ο Χρόνος και οι Αλλαγές του Σε Τι Να Προσμένουμε Φόβος και Διαίσθηση για το Μέλλον Από την ιστοσελίδα:

3 Λόγια Από Τη Φυλή Των Χόπι
Υπάρχει ένα ποτάμι που ρέει πολύ γρήγορα Είναι τόσο ορμητικό που θα υπάρξουν αυτοί που θα φοβηθούν Θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στην ακτή Θα αισθανθούν ότι διαμελίζονται Και θα υποφέρουν φοβερά Να ξέρεις ότι το ποτάμι έχει ένα προορισμό Οι γέροντες λένε πρέπει να αφήσουμε την ακτή Να σπρωχτούμε στη μέση του ποταμιού Και λέω δείτε ποιός είναι εκεί μαζί σας και γιορτάστε Σε αυτή την εποχή στην ιστορία τίποτα να μη παίρνουμε προσωπικά Το λιγώτερο από όλα τους εαυτούς μας Από τη στιγμή που το κάνουμε η πνευματική μας ανάπτυξη σταματά Ο καιρός του μοναχικού λύκου τελείωσε Συγκεντρώστε τους εαυτούς σας μαζί, όπως είμαστε απόψε Εξαφανίστε τη λέξη παλεύω από τη συμπεριφορά σας και από το λεξιλόγιό σας Όλα αυτά που κάνουμε τώρα πρέπει να γίνονται με ιερό τρόπο Και σε εορτασμό Εμείς είμαστε αυτοί που περιμέναμε Αχόι!

4 Ημερολόγια και Συνείδηση
Σε τι δίνετε τη προσοχή σας σε αυτό συνειδητοποιήστε Ο ορισμός της συνείδησης είναι η εφύπνηση ότι είμαστε σε επαγρύπνηση. Ημερολόγια Τα ημερολόγια είναι το απόλυτο κέντρο σε κάθε πολιτισμού τη συνείδηση Οτιδήποτε συμβαίνει και το πως αυτό λαμβάνετε έχει σχέση με το ημερολόγιο

5 Ημερολόγια και Συνείδηση
Η Συνείδηση έχει πάντα μια προσανατόλιση. Στους πολιτισμούς του σήμερα είναι με τον χρόνο και τον χώρο Χρόνος Χώρος Το κέντρο του χρόνου και του χώρου είναι η δική σας οπτική γωνία της πραγματικότητας Κάθε ΧΩΡΟΣ έχει τη δική του συνείδηση: Το Λονδίνο και το Μπάνγκογκ είναι διαφορετικά. Η Νέα Υόρκη και η Μόσχα είναι διαφορετικές. Έχουν διαφορετικές εκφράσεις στα αισθήματα, δόγματα και τρόπους συμφωνίας και αντίληψης. Κάθε ΧΡΟΝΟΣ έχει τη δική του συνείδηση: Ο 15ος και 20ος αιώνες είναι διαφορετικοί. Ότι ήταν απαγορευμένο στη Βικτωριανή εποχή (εμφάνιση γυμνότητας) είναι τώρα στη πρώτη σελίδα των εφημερίδων. Η οπτική σας είναι ο σταυρός του Χρόνου και του Χώρου και είναι ιερή και προσωπική. Εξαρτάται από τα άτομα τα ίδια να αλλάξουν την οπτική τους και τα πάντα τροφοδοτούν την οπτική γωνία. Αυτός είναι ο τρόπος που οι φυσικοί αντιλαμβάνονται το ποια είναι η πραγματικότητα και είναι ένα από τα κύρια διαγράμματα του μηχανικού και σκεπτικιστή Ίτζακ Μπέντοφ (Itzhak Bentov). Όπως και να έχει όλοι πρέπει να θυμούνται αυτό: Η πίστη είναι άχρηστη, η Γνώση είναι ζωτική. Μια συναίνεση από ξεχωριστές οπτικές είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Το τι μερικοί άνθρωποι γνωρίζουν με τις οπτικές τους γίνεται μια κοινά αποδεκτή οπτική με διαφορετικές γωνίες αντίληψης, μοναδικές στον κάθε άνθρωπο. Αυτό μπορεί να μικρογραφηθεί μέσα στο σώμα: όλα τα κύτταρα στο σώμα είναι ξεχωριστές οντότητες, αλλά όλα μαζί σαν ολότητα φτιάχνουν το σώμα, και το σώμα έχει τη δικιά του πραγματικότητα. Λάβετε υπ’όψιν σας: Ο χρόνος είναι μία μελέτη – είναι εύκαμπτος. Ο χρόνος είναι μιά συμφωνία μεταξύ ανθρώπων – είναι αφηρημένη ιδέα, και η συμφωνία υπάρχει μέσα στο ημερολόγιο Ο χώρος είναι μιά συμφωνία μεταξύ ανθρώπων - κάθε χώρος έχει τη δική του συνείδηση. Από αυτό βγαίνει ότι: Το κεντρικό σημείο του χρόνου και του χώρου είναι όπου και η συνείδησή σας Η συνείδησή σας είναι η οπτική σας γωνία και η οπτική σας γωνία βασίζετε πάντα σε χρόνο και σε χώρο.

6 Το Γρηγοριανό Ημερολόγιο
άρχισε το 1582 από τον Πάπα Γρηγόριο βασισμένο στη σχέση του Ήλιου και της Γης, και τις περιστροφές της Γης γύρω από τον Ήλιο κάθε 365 ¼ ημέρες. Όλη μας η συνείδηση εστιάστηκε πάνω σε ένα σώμα που γυρνά γύρω από ένα άλλο. Ολόκληρου του πολιτισμού μας η συνείδηση εστιάστηκε στο φυσικό και τίποτα άλλο Όλες οι επαγγελματικές επιχειρήσεις λειτουργούν σε αυτό το ημερολόγιο Ο πρώτος χρόνος του Γρηγοριανού ημερολογίου ονομάστηκε «Ο πρώτος χρόνος του Κυρίου μας», και αυτό προκαθόρισε κάθε ημερομηνία του χρόνου. Τώρα δεν έχει απομείνη σχεδόν καθόλου πνευματικότητα πια. Για αυτό το λόγο ολόκληρο το ημερολόγιό μας αντιπροσωπεύει μόνο το φυσικό Για παράδειγμα τα Χριστούγεννα επαναπακεταρίστηκαν στους χριστιανούς για να γιορτάζουν την γέννηση του Ιησού. Τώρα μετράμε τα καλά Χριστούγεννα με το πόσο πολλά φυσικά πράγματα αγοράστηκαν και πουλήθηκαν στην αγορά. Όταν τα Ευρωπαϊκά/Χριστιανικά έθνη αποίκησαν τον κόσμο, όλοι οι Ιθαγενείς λαοί των χωρών αντιμετώπησαν βία για να δεχτούν το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Ήταν ‘θεϊκό μας δικαίωμα’ να υποδουλώσουμε όλους τους άλλους τους μη-Χριστιανούς που δεν μπορούσαν να αντέξουν στη δύναμή μας και τότε αυτοί έπρεπε να πάρουν το ημερολόγιό μας, δηλαδή μετακινώντας τον εστιασμό της συνείδησής τους μακριά από τον δικό τους πολιτισμό και τοποθετώντας τον στον δικό μας Ευρωπαϊκό Χριστιανικό πολιτισμό. Με αυτόν τον τρόπο είχαμε τότε την δυνατότητα να αποεμπορικοποιήσουμε όλες τις άλλες κοινωνίες έτσι ώστε κάθε κοινωνία που ήθελε να έχει αυτά που προσφέραμε έπρεπε να αποδεχτή και να υιοθετήση το δικό μας Γρηγοριανό ημερολόγιο για να εμπορευτεί. Έτσι (στο μεγαλύτερομέρος του) κατακτήσαμε τη συνείδηση του κόσμου.

7 Τα Ημερολόγια των Μάγιας
Οι Μάγιας έχουν πολλά, περίπου 18 ημερολόγια, αλλά πάνω σε 3 εστιάστηκαν οι ερευνητές του καιρού μας για το Ημερολόγιο των Μάγιας Το Τζόλκιν (Tzolkin) 260 ημέρες. λέγετε «Το Μέτρημα των Ημερών». ήταν το προσωπικό ή αστρολογικό ημερολόγιο. Το πρώτο όνομα κάποιου ήταν το όνομα της ημέρας στο ημερολόγιο. αποτελείτε από: 13 Προθέσειςτης Δημιουργίας (αριθμοί) και 20 Όψεις της Δημιουργίας (ημερήσια-σύμβολα) (13 x 20 = 260) Το Τουν (Tun) 360 ημέρες. ήταν το θεϊκό ή προφητικό ημερολόγιο. Τα ονόματα των Μάγιας: Το πρώτο όνομα ενός προσώπου ήταν το όνομα της ημέρας του Τζόλκιν ημερολογίου. Οι Μάγιας έπαιρναν τα ονόματα των προθέσεων και των όψεων της δημιουργίας όταν γεννιόντουσαν. Για αυτό ο καθένας ήξερε γιατί γεννήθηκε αφού ήταν στο όνομά του. Οι προφητείες των Μάγιας: Όλες οι προφητείες βασίζονταν στο Τουν ημερολόγιο με τις προθέσεις και τις όψεις του Τζόλκιν. Το ημερολόγιο Χάαμπ: Επειδή οι Μάγιας ήταν αγροτική κοινωνία, δεν είχαν κανένα λόγο να καταγράψουν ένα ημερολόγιο των 365 ημερών εκτός για να μαζέψουν τους φόρους. Ήταν τόσο ακριβής με αυτή τη μέτρηση που είχαν τη φανταστική ακρίβια των μέχρι 8 δευτερολέπτων! Το Χααμπ (Haab) 365 ¼ ημέρες Τίποτα ποτέ δεν καταγράφτηκε χρησιμοποιόντας αυτό το ημερολόγιο. Χρησιμοποιόταν μόνο για τη συλλογή των φόρων και τον υπολογισμό των αγροτικών εποχών, πότε είναι η σπορά, η συγκομιδή κλπ.

8 Τα Ημερολόγια των Μάγιας – Η Μακρύς Μέτρηση (The Long Count)
Η Μακρύς Μέτρηση άρχισε στις 11 Αυγ. 3114ΠΧ με το γεγονός της «γέννησης» της Αφροδίτης – αυτή ήταν η αρχή της «τέταρτης εποχής», η οποία τελειώνει μετά από ένα κύκλο των 13 Μπάκτουν (Baktun) στις 21 Δεκεμβρίου 2012 Η Μακρύς Μέτρηση αποτελείτε από τους ακόλουθους κύκλους: 360 ημέρες = Τουν (Tun) 20 Τουνς = Κατουν (Katun) 20 Κατουνς = Μπακτουν (Baktun) 13 Μπακτουνς = 1 «Μεγάλος Κύκλος» από 1,872,000 ημέρες. Η Μακρύς μέτρηση (Long count) άρχισε στις 11 Αυγούστου 3.114π.Χ. Με το γεγονός της γέννησης (δηλ. της ανατολής) της Αφροδίτης – αυτή ήταν η αρχή της τέταρτης εποχής, η οποία τελειώνει μετά από ένα κύκλο 13 Μπάκτουν (Baktun) στις 21 Δεκεμβρίου 2012 Το Χάαμπ (ή το Αβέβαιο Ημερολόγιο) είναι ο κύριος μηχανισμός για τη μέτρηση της ‘Μακρύς Μέτρησης’ όταν χρησιμοποιήθηκε σε σύνδεση με το Τζόλκιν. Μόνο οι σημερινοί αρχαιολόγοι και λόγιοι προωθούν αυτή τη θεωρία. Μέτρησαν μακρύς περιόδους του χρόνου με την έννοια μιας Μακρύς Μέτρησης, και αποτελείτε από τα ακόλουθα: Είκοσι Τουνς είναι ένα Κατούν, 20 Κατούνς είναι ένα Μπακτούν (κοντά 400 χρόνια), Και 13 Μπακτούν προσθέτονται σε ένα «Μεγάλο Κύκλο (Great Cycle)" από ημέρες, ( Τουνς, ή περίπου χρόνια). Δεν έχει καμμία αξία το ότι οι μοντέρνοι λόγιοι λένε ότι το Τουν φτιάχτηκε από δεκαοχτώ 20μερους κύκλους, όπως και να έχει αυτή είναι η μόνη περίπτωση που η αναλογία 18:20 χρησιμοποιήθηκε αφού μέσα σε όλες τις άλλες χρήσεις η αναλογία είναι 13:20 [18:20= ασυνήθιστο!!]. Από την ιστοσελίδα:

9 Τα Ημερολόγια των Μάγιας
Τουν 360 ημέρες Τζολκιν 260 ημέρες Η Περιστροφή του Τζόλκιν και του Τουν: Πρέπει να φανταστούμε ότι το κάθε ημερολόγιο είναι σαν γρανάζια που γυρνάνε το ένα το άλλο. Το Τζόλκιν περιστρέφεται και γυρνάει το Τουν ημερολόγιο και κάνοντάς το αυτό εμφυτεύει τα νοήματά του από τις Όψεις και τις Προθέσεις της δημιουργίας. Σε κάθε 52 περιστροφές του ημερολογίου Τουν τα πρώτα δόντια του κάθε ημερολογίου συναντιώνται ξανά και έτσι τα ημερολόγια έχουν εμπεραιώση κάθε πιθανή Όψη και Πρόθεση της δημιουργίας. (Αυτά είναι 51 ¾ χρόνια στο Γρηγοριανό μας ημερολόγιο). Στην ηλικία των 52 Τουν, κάθε άτομο Μάγια και ιθαγενής της Βόρειας Αμερικής γίνεται πρεσβύτερος (εμπεραίωσαν όλες τις όψεις και προθέσεις της δημιουργίας). Για αυτό ήταν σημαντικές οι 52 περιστροφές του Τουν στους Μάγιας όπου θα εξαφάνιζαν εκείνη την μέρα όλες τις φωτιές. Κάθε μοναδική σπίθα φωτιάς σβηνόταν, όλα τα χρέη ακυρόνονταν και ο πολιτισμός άρχιζε ξανά. Το Ημερολόγιο στους Μάγιας ήταν το κέντρο του πολιτισμού τους και το γιόρταζαν κάθε ξεχωριστή ημέρα. Το Τζόλκιν περιστρέφεται και γυρνάει το Τουν. Για αυτό το λόγο: - Το Τζόλκιν μεταδίδει το νόημά του στο Τουν. - Κάθε 52 περιστροφές του Τουν κάθε πιθανή όψη και πρόθεση της δημιουργίας έχει εμπεριωθή.

10 Η Πυραμίδα των Κύκλων της Δημιουργίας
28 Οκτ. 2011 10 Φεβρ. 2011 20 ημέρες - Συμπαντικό 5 Ιαν. 1999 360 ημέρες - Γαλαξιακό 1755 ΜΧ 20 χρόνια - Πλανητικό 3115 ΠΧ 400 χρόνια - Εθνικό 102,000 χρόνια πριν 8000 χρόνια - Πολιτιστικό 2 εκατομμύρια χρόνια πριν 160 χ./χρ. - Φυλετικό 41 εκατομμύρια χρόνια πριν 3.2 εκ/χρ. - Οικογενειακό Τα ημερολόγια των Μάγιας δεν χρονομετρούσαν τίποτα από αυτά που ξέρουμε. Δεν υπάρχει ουράνιο ή φυσικό σώμα που περιστρέφεται από κάποιο άλλο σε 260 ή 360 ημέρες περιστροφής αλάχρησιμοποιούσαν αυτά τα ημερολόγια χρόνια από τον πολιτισμό τους και έκανε τους αρχαιολόγους κούτσουρα μπροστά του; Δεν είχαν στην κυριολεξία καμμιά ιδέα για αυτό που να στηριζόταν σε επιστημονική ανάλυση. (Αυτό δεν εκπλήση αφού έγινε αρκετά γνωστό ότι πολλές από τις θεωρίες των αρχαιολόγων βρέθηκαν τώρα να είναι εικασίες. Οι αρχαιολόγοι δεν είναι επιστήμονες, μελετάνε κτήρια (λόγος=μελέτη, αρχαίο=κτίσματα) και γράφουν τις θέσεις τους για να βρουν χρηματοδότηση για νέες μελέτες για τα επόμενα χρόνια.) Βασικά, ο Δρ. Γιόχαν Κάλεμαν, μαζί με άλλους βρήκε τη σημασία των ημερολογίων, τι αντιπροσώπευαν και εννοούνταν στους Μάγιας και πως οι Μάγιας τα χρησιμοποιούσαν. Βρήκε ότι τα ημερολόγια χρονομετρούσαν την ανάπτυξη και εξέλιξη της συνείδησης (προσωπική, κοινωνική, συμπαντική) Η εξέλιξη της συνείδησης: Υπάρχουν 9 κύκλοι στην εξέλιξη της συνείδησης. Ο κάθε κύκλος έχει 13 Όψεις της Δημιουργίας: 7 ημέρες και 6 νύχτες. (αυτό υπάρχει επίσης το ίδιο στην ιστορία της δημιουργίας στη Παλαιά Διαθήκη ‘… στην 7η ημέρα αναπαύτηκε’). Για αυτό το λόγο κάθε κύκλος περνά μέσα από όλες τις 13 Όψεις της Δημιουργίας και κάθε κύκλος επιταχύνεται μέσα από κάθε Όψη. Η διάρκεια κάθε κύκλου είναι 1/20 της συνολικής διάρκειας του προηγούμενου κύκλου. Οι ημέρες αντιπροσωπεύουν την πραγματοποίηση της κατανόησης. Οι νύχτες αντιπροσωπεύουν την εφαρμογή της κατανόησης. «Η 9 επίπεδη – ιστορία των πυραμίδων των Μάγιας μας λέει λοιπόν ότι η συνείδηση δημιουργήθηκε με ιεραρχικό τρόπο και ότι ο κάθε Κάτω Κόσμος στέκεται στις βάσεις κάποιου άλλου," γράφει ο Κάλεμαν. 1ος κύκλος 16,4 δισ.χρόνια πριν (13 Χαμπλατουνς) – το σύμπαν δημιουργήθηκε (Μια θεωρία είναι μέσω της Μεγάλης Έκρηξης) και τελειώνει με τη κυτταρική ζωή. 2ος κύκλος 820 εκ.χρ.πριν (13 αλαουτούνς) – η πολυ-κυτταρική ζωή αρχίζει και τελειώνει με τη πλήρης ανάπτυξη των θηλαστκών ειδών (πρώτες ζωντανές γεννήσεις). 3ος κύκλος 41 εκ.χρ.πριν (13 Κιντσιλτούνς) – η αρχή της οικογενειακής συνείδησης και τελειώνει με την πλήρης ανάπτυξη οικογενειακών μονάδων στα είδη (πρώτοι όρθιοι πίθηκοι). 4ος κύκλος 2 εκ.χρ.πριν (13 Καλαμπτούνς) – η αρχή της φυλετικής συνείδησης και τελειώνει με πλήρης ανεπτυγμένες φυλετικές τοποθετήσεις στα θηλαστικά είδη (πρώτος Νοήμων Άνθρωπος (homo sapiens)). 5ος κύκλος χρ.πριν (13 πικτούνς) – η αρχή της πολιτιστικής συνείδησης και τελειώνει με τη πλήρη ανάπτυξη και ευκρινείς ταυτότητες μεταξύ τεράστιων συναινετικών φυλετικών ομάδων (και η αγροκαλλιέργεια εγκαθιδρύθηκε). 6ος κύκλος 3115 π.Χ. (13 μπακτούνς) – η αρχή της συνείδησης του πρώτου εθνικού κράτους (1η χώρα ήταν η Αίγυπτος που τα δύο ξεχωριστά βασίλεια της Πάνω και της Κάτω Αιγύπτου ενώθηκαν σε ένα κράτος σε αυτή την ημερομηνία) και τελειώνει με όλο τον κόσμο να είναι χωρισμένος σε διαφορετικά εθνικά κράτη. 7ος κύκλος μ.Χ. (13 κατούνς) – η αρχή της πλανητικής συνείδησης (η βιομηχανική επανάσταση άρχισε στις δεκαετίες του 1750 και 1760) και τελειώνει στη πλανητική κυβέρνηση και τις διεθνείς συμφωνίες αντικαθιστώντας την εθνική κυριαρχία. Η 1η αληθινή πλανητική μέθοδος επικοινωνίας συντελέστηκε πλήρως στο Παγκόσμιο Ευρύ Δίκτυο (World Wide Web), ή ο Ιστότοπος! (the Internet!) 8ος κύκλος 5 Ιανουαρίου 1999 (13 Τουνς) – η αρχή της γαλαξιακής συνείδησης (και ακόμα να τελειώσει) και πραγματικά ανακαλύπτουμε τι υπάρχει ‘εκεί έξω’ στον γαλαξία. 9ος κύκλος 10 Φεβρουαρίου 2011 (13 οϋΐναλς (=1 τζόλκιν)) – αρχή της συμπαντικής συνείδησης και θα τελειώση με τη κατανόησή μας ότι είμαστε ένα με το σύμπαν. 820 εκατομμύρια χρόνια πριν 63 εκ/χρ. - Θυλαστικό 16.4 δισεκατομμύρια χρόνια πριν 1.26 δισ/χρ. - Κυτταρικό ημέρα νύχτα 13 Προθέσεις της Δημιουργίας

11 Η Συνειδητή Εξέλιξη του Κάθε Κύκλου
9ος Κύκλος (Συμπαντικός) Συνειδητή Συν- Δημιουργία 8ος Κύκλος (Γαλαξιακός) Ήθη (& Αλήθειες) 7ος Κύκλος (Πλανητικός) Δύναμη (& Ενέργεια) 6ος Κύκλος (Εθνικός) Νόμος & Τιμωρία 5ος Κύκλος (Πολιτιστικός) Αιτιολόγηση 4ος Κύκλος (Φυλετικός) Ομοιότητα/Διαφορά 3ος Κύκλος (Οικογενειακός) Ερέθισμα/Προσωπική Απάντηση 1ος κύκλος (16,4 δισ.χρ.πριν) – κυτταρική συνείδηση. Δράση/Αντίδραση – ζεστό/κρύο, ημέρα/νύχτα, μέσω μιας σφαίρας και των αναπηδήσεών της, ίση και αντίθετη αντίδραση. 2ος κύκλος (820 εκ.χρ.πριν) – θηλαστική συνείδηση. Ερέθισμα/Απάντηση – τρόμαξε ένα ψάρι και θα μαζευτεί πλήθος, ένα πυγμάχος χτυπά και ο αντίπαλος σκύβει, ένας παίκτης ποδοσφαίρου σκοράρει και οι οπαδοί ζητωκραυγάζουν. 3ος κύκλος (41 εκ.χρ.πριν) – οικογενειακή συνείδηση. Ερέθισμα/Προσωπική Απάντηση – τρόμαξε πιθήκους και θα τρέξουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. 4ος κύκλος (2 εκ.χρ.πριν) – φυλετική συνείδηση. Ομοιότητα/Διαφορά – το μυαλό υπερισχύει από το σώμα, ικανότητα για αποφάσεις, βλέποντας την ομοιότητα και δίνοντας διαφορετικές απαντήσεις, 2 άνθρωποι βλέπουν ένα κομμάτι με χορτάρι, ο ένας το βλέπει σαν πρασινάδα ο άλλος το βλέπει σαν βοσκή. 5ος κύκλος ( χρ.πριν) – πολιτιστική συνείδηση. Αιτιολόγηση – άρχισε από τους σαμάνους των φυλετικών ομάδων όταν βγήκαν (οι σαμάνοι/οι γνώστες ή οι σοφοί άνθρωποι) με αιτίες για το γιατί τα πράγματα είναι/ήταν με το τρόπο που είναι. Αυτοί οι σαμάνοι από τότε εξελίχτηκαν σε ιερείς και θρησκείες πάνω στη βάση της κοσμολογίας, μέσω του πολιτιστικού κύκλου και σχημάτισαν ένα μοναδικό πάνθεον με τη θρησκεία της Αιγύπτου (σαν αρχή). Αυτό έγινε όταν οι άνθρωποι ανέπτυξαν τα δικά τους στυλ επιβίωσης σύμφωνα με τις αιτίες τους για/από τη ζωή. 6ος κύκλος (3.115 π.Χ.) – εθνική συνείδηση. Νόμος & Τιμωρία – η ιδέα του καλού και του κακού αναπτύχθηκε (στην Εβραϊκή Βίβλο με τον Αδάμ και την Εύα που είχαν τον Νόμο του να μη φάνε το μήλο, και τιμωρήθηκαν δεόντος που το έκαναν). Αυτή είναι η ιδέα της ανταπόδωσης. Μόνο στη τελευταία όψη (400 χρόνια της 7ης ημέρας) ανακαλύψαμε τους Νόμους της Φύσης και της Επιστήμης (Νόμοι της Θερμοδυναμικής, κ.λ.π.) 7ος κύκλος (1.755 μ.Χ.) – πλανητική συνείδηση. Δύναμη - Άνθρωποι υπερισχύουν της εξουσίας του κοινωνικού νόμου, μηχανήματα αναπτύχθηκαν για να κάνουν τη δουλειά των ανθρώπων (βιομηχανική επανάσταση) Μερικοί άνθρωποι έχουν πολύ δύναμη, η γνώση είναι δύναμη, η γλώσσα είναι δύναμη, ο ιστότοπος έφερε δύναμη, έχουμε οχήματα χωρίς άλογα με μηχανές που έχουν την δύναμη πολλών αλόγων. (Σαν σημείωση δεν υπάρχει καλή και κακή δύναμη όπως η συνείδηση δεν έχει καλό και διαβολικό, είναι η εφαρμογή της προσωπικής οπτικής για τη δύναμη είναι που κάνει τη χρήση της δύναμης καλή ή διαβολική. Στη συμπαντική συνείδηση τα πάντα είναι απλά μια εμπειρία – δεν υπάρχει καλή ή κακή εμπειρία) 8ος κύκλος (5 Ιανουαρίου 1999) – γαλαξιακή συνείδηση. Ήθη – Αυθόρμητες λύσεις μέσω της εφαρμογής του νόμου και της δύναμης προς ώφελος του όλου και όλων. Τώρα οι ισχυροί άνθρωποι που έφτιαξαν τους νόμους και οδηγούν τα έθνη και τις κοινωνίες δεν μπορούν να ξεφύγουν με τίποτα χωρίς να εκτεθούν και όλες οι παραβιάσεις δύναμης εκτίθονται. Το γενικό πλήθος αντιλαμβάνετε ότι είναι αυτοί οι ίδιοι με την αληθινή δύναμη και ότι μπορούν να κάνουν περισσότερα από ότι οι αρχηγοί. Ήθη και Ηθικές είναι διαφορετικά. Τα Ήθη δεν είναι ηθικές . Οι ηθικές είναι πολιτιστικές, εξαπλώθηκαν με τη γέννηση και νομοθετήθηκαν με τον νόμο. Ηθικές είναι η επικαλυμένη λύση για αυθόρμητες καταστάσεις. Τα ήθη λάμπουν από μέσα προς τα έξω και είναι προσωπικά, ξέροντας το σωστό πράγμα να γίνει και κάνοντάς το. Τα Ήθη είναι αυθόρμητες λύσεις για αυθόρμητες καταστάσεις. Για παράδειγμα, είναι τέλεια ηθικό να καταστέψουμε το Ιράκ και να σκοτώσουμε τους Ιρακινούς επειδή 1. είναι άθεοι, 2. πατάνε πάνω στο πετρέλαιό μας. Τα Ήθη είναι μια εκλεπτισμένη συνείδηση. 9ος κύκλος (10 Φεβρουαρίου 2011) – συμπαντική συνείδηση. Συνειδητή Συν-δημιουργία – Μέχρι στιγμής μόνο μερικοί από εμάς εμπεραιώνουν τη συνειδητή συν-δημιουργία. Σκεφτόμαστε το ότι θέλουμε πράγματα στις ζωές μας και τότε συμβαίνουν/υλοποιούνται με εμάς να μην αντιλαμβανόμαστε πως αυτό συμβαίνει. Αυτή είναι η δύναμη της συνείδησής μας. ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ>ΣΚΕΨΗ>ΦΩΣ>ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ (σειρά προτεραιότητας) Σημείωση: Το ίδιο ποσό συνειδητής εξέλιξης σε κάθε κύκλο συμβαίνει σε κάθε κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι η ποσότητα της αλλαγής που συνέβη στον 1ο κύκλο των 16,4 δισεκατομμυρίων χρόνων συνέβη στον 2ο κύκλο 20 φορές γρηγορότερα σε 820 εκατομμύρια χρόνια. 2ος Κύκλος (Θυλαστικός) Ερέθισμα/Απάντηση 1ος Κύκλος (Κυτταρικός) Δράση/Αντίδραση Από την ιστοσελίδα:

12 Οι Ημέρες Και Οι Νύχτες Των Κύκλων
7η ημέρα Θεωρία θεός της πραγματοποίησης 6η ημέρα Αναγέννηση της Συνείδησης 6η νύχτα Θεραπεία της Συνείδησης θεός των λουλουδιών θεός της φαρμακευτικής 5η ημέρα Ξέσπασμα στη Συνείδηση 5η νύχτα Θάνατος παλιάς Συνείδησης θεός της φωτιάς θεός του θανάτου 3η ημέρα Πιάνοντας την Αλήθεια 3η νύχτα Εφαρμογή της Αλήθειας 4η ημέρα Νέοι Θεμέλιοι Λίθοι (Βάσεις) 4η νύχτα Εφαρμογές των Νέων Βάσεων Υπάρχουν 7 ημέρες και 6 νύχτες, κάνοντας ένα σύνολο από 13 όψεις της δημιουργίας. Οι Μάγιας είχαν ένα θεό για κάθε όψη με αυτό αντιπροσωπεύονταν τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης. Επίσης κάποιος μπορεί να συγκρίνει τις όψεις με την ανάπτυξη ενός φυτού. 1η ημέρα ο σπόρος πέφτη στο έδαφος 1η νύχτα ο σπόρος βλαστίζει 2η ημέρα τα πρώτα φύλλα (δυο αντίθετα φύλλα) 3η ημέρα οι ρίζες φτάνουν κάτω στο νερό – εγκαθίδρυση 5η ημέρα το φυτό αρχίζει να απελευθερώνη χημικά για την εγκαθίδρυση των λουλουδιών 5η νύχτα τα μπουμπούκια ξεπετάγονται 6η ημέρα τα λουλούδια ανθίζουν 6η νύχτα τα λουλούδια πεθαίνουν και οι σπόροι αναπτύσονται 7η ημέρα οι σπόροι διαμοιράζονται θεός του νερού θεός του φεγγαριού θεός της βροχής θεός της μέθης 1η ημέρα Αρχές των Συνειδήσεων 1η νύχτα Ενεργοποίηση της Συνείδησης 2η ημέρα Εξάπλωση της Συνείδησης 2η νύχτα Αντίδραση της Συνείδησης θεός της προδημιουργίας θεός του αέρα θεός του ηλιοβασιλέματος θεός του Χορού

13 Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com
Μέρος 2 Από την ιστοσελίδα:

14 Η 5η Ημέρα και Νύχτα του Κάθε Κύκλου της Δημιουργίας
1ος κύκλος 5η ημέρα – Ο Ήλιος και ο Πλανήτης Γη σχηματίστηκαν στο ηλιακό σύστημα (Η θεωρία μιας ζωντανής Γαίας θα μπορούσε πολύ φυσικά να αρχίσει εδώ). 5η νύχτα – βομβαρδισμός μετεωριτών. 2ος κύκλος 5η ημέρα – (άρχισε 315 εκατομμύρια χρόνια πριν από σήμερα) η ζωή μετακινείτε έξω από τους ωκεανούς στη στεριά (η μεγαλύτερη έκρηξη ζωής στη φυσική ιστορία). 5η νύχτα – 97% της ζωής εξαφανίστηκε από τη στεριά. 3ος κύκλος 5η ημέρα – οι ιστορικοί της φυσικής ιστορίας νομίζουν ότι εδώ άρχισε η έγχρωμη όραση. 5η νύχτα – άγνωστον. 4ος κύκλος 5η ημέρα – (800,000 χρόνια πριν) η φωτιά ανακαλύφθηκε (σε όλο το κόσμο μέσα σε περίπου 2 χιλιάδες χρόνια άνθρωποι σε διαφορετικές ηπείρους ανακάλυπταν τη φωτιά ανεξάρτητοι ο ένας από τον άλλον). 5η νύχτα – (640,000 χρόνια πριν) Η Εποχή των Πάγων άρχισε. 5ος κύκλος 5η ημέρα – (40,000 χρόνια πριν) ο άνθρωπος δημιουργεί τέχνη (για πρώτη φορά το ανθρώπινο είδος σκέφτεται με αφηρημένες έννοιες.) 5η νύχτα – (32,000 χρόνια πριν) ο Άνθρωπος του Νεάντερταλ εξαφανίζεται. Στην αρχή του 6ου κύκλου (Εθνική συνείδηση) ήταν επίσης η αρχή της ‘ιστορίας’. Στα πάντα πριν από αυτό αναφερόμαστε σαν ‘προ-ιστορία’ Εδώ είναι επίσης όπου η ιστορία ‘Άντρα/Θεού’ αρχίζει με την έμφαση να δίνεται σε ‘Αυτόν’, ενώ τα πάντα πριν τριγύρναγαν γύρω από την ‘Μητέρα Γη/Γη Θεά’ με την έμφαση να είναι σε ‘Αυτήν’. Σημειωτέον η γραφή άρχισε εδώ στα π.Χ. Με τη Σουμεριακή Κωνική μορφή (Επίσης τα Αιγυπτιακά ιερογλυφικά όπως ούτως ή άλλως μερικοί το συζητάνε ακόμα το ποιος πολιτισμός είναι παλαιότερος όταν, οι θεωρίες για τους Ατλάντιους προσθέτονταν στην Αιγυπτιακή ιστορία) (8 Αυγούστου ήταν η αρχή της Τέταρτης Εποχής της Γης των Μάγιας) (η Παλαιά Διαθήκη γράφτηκε εκείνη τη περίοδο – βασισμένη σε Αιγυπτιακές διδασκαλίες) 6ος κύκλος 5η ημέρα – 40 μ.Χ. Ο Παύλος έχει ένα πάθος για τον Ιησού Χριστό δηλώνοντας στους ανθρώπους ότι μπορούν να μιλήσουν κατ’ευθείαν στον Θεό και ότι αγιοποιημένοι ιερείς δεν χρειάζονται πια. 5η νύχτα – 411 μ.Χ. Η Ρώμη πέφτη και η αρχή του τέλους της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. 7ος κύκλος 5tη ημέρα – 1913 δημοσίευση του E=MC2 (αυτό είναι το ορόσημο της πραγματικότητάς μας) ο Hubble (1924) ανακαλύπτει ότι ζούμε σε ένα άπειρο σύμπαν (σε ένα άπειρο σύμπαν τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο). 5η νύχτα – το 1932 ο Χίτλερ ανεβαίνει σε δύναμη και αρχίζει τις διαδικασίες των γεγονότων 2ος Π.Π., 1η έκρηξη ατομικής βόμβας.

15 Παραδείγματα της Εξέλιξης Διαμέσου των Κύκλων
1η Ημέρα – Χρονιά 2000 (= Y2K) (εννοώντας ότι τα πάντα μπορεί να συμβούν γι’αυτό να είστε προετοιμασμένοι) (Βιομηχανική επανάσταση 1755) 1η Νύχτα – 11/9 (αποδεικνύοντας ότι το πιο αδύνατον που μπορούσατε να σκεφτήτε συνέβη) (την 1η Μαίου 1776 άρχισαν οι Ιλουμινάτοι (Πεφωτισμένοι)) 2η Ημέρα– εμφάνιση της πολικότητας [πατριώτες εναντίον τρομοκρατών / καλό εναντίον κακού] 2η Νύχτα – Πόλεμος Γάλλων / Ινδιάνων, η Ε.Π.Α. καταλαμβάνη το Αφγανιστάν και το Ιράκ. 3η Ημέρα – σταθερή εξωτερίκευση της ζωής: ο Χόμο Ερέκτους και ο Νεάντερταλ εμφανίζονται, τα θεμέλια της Ελλάδος χτίζονται, εφεύρεση τηλέγραφου, ο Δαρβίνος δημοσιεύει τη «Προέλευση των Ειδών» (οι κυριότερες αλήθειες βγαίνουν μπροστά / έξω) 4η Ημέρα – ανακάλυψη της σπονδυλικής στήλης, 1οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ο Όμηρος γράφει την «Οδύσσεια», η εξέλιξη του τηλεφώνου (εξελίξεις των νέων συστημάτων) 4η Νύχτα – τερματισμός του Ελληνικού πολιτισμού 5η Ημέρα – τα ζώα μετακινούνται από τη θάλασσα στη στεριά, η ένγχρωμη όραση αναπτύσετε, ο έλεγχος της φωτιάς από το είδος άνθρωπος, εφεύρεση της τέχνης, ο Ιησούς Χριστός εμφανίζετε και λέει ότι είμαστε θεϊκοί και ότι μπορούμε να μιλάμε κατ’ευθείαν με τον Θεό, E=MC2, άρχισαν οι εκπομπές ραδιοσημάτων, ο Hubble ανακάλυψε ότι το σύμπαν είναι άπειρο (νέα ξεσπάσματα στη συνείδηση) Οι ημέρες είναι η πραγματοποίηση της κατανόησης. Οι νύχτες είναι η εφαρμογή της κατανόησης. Στην ημέρα κάτι ανακαλύφθηκε, στην νύχτα αυτή η ανακάλυψη χρησιμοποιήθηκε. 5η Nύχτα – 2ος Π.Π., ατομικές βόμβες, τέλος της Ιαπωνικής αυτοκρατορίας, οι Ευρωπαϊκές χώρες δουλεύουν για να ξεριζώσουν τον πόλεμο από την Ευρώπη (θάνατος της παλιάς συνείδησης) (το Συμβούλιο της Νικαίας άρχισε τη Ρωμαϊκή Καθολική Εκκλησία) 6η Ημέρα– η περίοδος της Αναγέννησης στην Ευρώπη, ο Βασιλιάς Αρθρούρος στην Αγγλία, χρυσή εποχή των πολιτισμών των Μάγιας και των Ανασάζι

16 Η Παγκόσμια Οικονομία στη Διάρκεια του Πλανητικού Κύκλου
1η Ημέρα – 1776 ο χρυσός σαν παρασκηνιακό ηπειρωτικό νομισματικό μέσο 1η Nύχτα – 1772 οι οικονομίες της Βρετανίας και Ολλανδίας καταρρέουν 2η Ημέρα – 1794 ίδρυση του νομισματοκοπείου των Ε.Π.Α. Και το θέμα του χρυσού και του ασημιού στο παρασκήνιο της νομισματικής μονάδας 2η Nύχτα – 1819 οι οικονομίες της Βρετανίας και των ΕΠΑ καταρρέουν 3η Ημέρα – γενική ευημερία και οικονομικές αναπτύξεις παγκοσμίως 3η Νύχτα – 1857 οι οικονομίες της Ευρώπης και της ΕΠΑ καταρρέουν, 1876 η Γερμανική οικονομία καταρρέει 4η Ημέρα – η κυβέρνηση των ΕΠΑ κόβει νέα νομίσματα (Ευρωπαϊκή επένδυση στους σιδηροδρόμους) 4η Nύχτα – 1893 το κραχ των ΕΠΑ, 1903 πτώσεις της Γαλλικής και της Ινδικής οικονομίας 5η Ημέρα – 1913 το Ομοσπονδιακό Ταμείο στις ΕΠΑ άρχισε (μεγάλο άνοιγμα της συνείδησης για τους χρηματομεσίτες του χρήματος / δύναμης) 5η Nύχτα – Μεγάλη Κατάπτωσης (Κραχ) 6η Ημέρα – η ΕΠΑ υπόσχεται στον κόσμο να πληρώση κάθε έθνους το χρέος σε χρυσό που συμμετέχει στον 2ο Π.Π. (οι ΕΠΑ έπεσαν από το όριο χρυσού το 1973) 6η Nύχτα – 1973 οι ΕΠΑ έπεσαν από το όριο χρυσού και ανέσυραν την συμφωνία. Οι ΕΠΑ πληρώνουν μόνο σε χαρτονομίσματα του Ομοσπονδιακού Ταμείου, 1973 ο πληθωρισμός δραπέτευσης και η αξία των εταιριών πετρελαίου αυξήθηκε στο 10% 7η Ημέρα – 1992 η φούσκα της τεχνολογίας στο χρηματηστήριο

17 Οι Ημέρες Και Οι Νύχτες Της Γαλαξιακής Συνείδησης
1η Ημέρα – οι σπόροι της συνείδησης φυτεύτηκαν 1η Nύχτα – η συνείδηση ενεργοποιήθηκε 2η Ημέρα – η εμφάνιση της πολικότητας 2η Nύχτα – η παλιά και η νέα συνείδηση συγκρούονται 3η Ημέρα – η αλήθεια ξεδιπλώνεται προς τα έξω 3η Nύχτα – προσαρμόσεις στην αλήθεια 4η Ημέρα – νέες βάσεις των ανθρώπινων σχέσεων Τι έχει ήδη συμβεί; Ημέρα 1: καλωσήρθατε στη νέα χιλιετηρίδα, μια νέα εποχή, ένας νέος τρόπος σκέψης. Το καινούργιο είναι ‘in’. Ο Ιστότοπος είναι εδώ είμαστε όλοι ένας κόσμος ζώντας πάνω σε μια γη. Νύχτα 1: Ξυπνάμε σε ανθρώπους που έχουν λίγο ως πολύ αυτό το άλλο. Υπάρχουν ακόμα κακοί άνθρωποι. Άνθρωποι στον πάτο της δύναμης/κοινωνικοποιημένης δομής αρχίζουν να μαθαίνουν ότι αυτοί έχουν τη δύναμη πάνω στους αρχηγούς και η ελίτ έφαγε τη κορυφή της πυραμίδας. Η κορυφή δεν μπορεί ποτέ να υπάρξη χωρίς τη βάση. 11 Σεπτεμβρίου 2001, οι Πύργοι του Παγκόσμιου Εμπορίου δέχτηκαν επίθεση και οι κυβερνήσεις άρχισαν τον ‘Πόλεμο Ενάντια στη Τρομοκρατία’. Η ελίτ της δύναμης προσπαθεί να εγκαθιδρύσει πέπλα καπνού και να πείση τον κόσμο για τις ‘καλές της προθέσεις’ να προστατεύσει τον ‘πολιτισμένο τρόπο ζωής’. Ημέρα 2: Δηλώθηκε ότι είμαστε ‘εμείς’ εναντίον ‘αυτών’, η Κοινωνία τώρα πιέζεται να πιστέψει ότι είναι μια σύγκρουση πολιτισμών, Χριστιανοί εναντίον Μουσουλμάνων, Πλουσίων εναντίον Φτωχών (‘Πόλεμος στη Φτώχια’), Πατριώτες εναντίον Τρομοκρατών, Δίκαιοι (αστυνομία) εναντίον Αδίκων (εγκληματίες), Δημοκρατία εναντίον Δικτατορίας (Ζούμε σε μια λάθος δημοκρατία αφου η λέξη βγαίνει από την Ελληνική ‘Δήμος’ που σημαίνει όχλος, κοινοί άνθρωποι, πλειοψηφία. Δημοκρατία είναι η εξουσία του όχλου. Ο Κόσμος μας είναι ένας από αυτοκρατορικές μοναρχίες και Επανακοινωποιήσεις (Republics) βασισμένες στις παλιές Βαβυλωνιακές και Ρωμαϊκές αρχές – αυτή είναι η αλήθεια που ξετυλίγεται καθώς οι άνθρωποι τις ανακαλύπτουν στην 3rη ημέρα. ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ: ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; – ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ (δείχνοντας ένα μήλο) ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (αδάμ και εύα – ο σπόρος μεταμορφώνεται σε δέντρο που μεταμορφώνεται στο φρούτο). ΣΚΕΨΟΥ: ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ; ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. Ένα εκατομμύριο άνθρωποι κατέβηκαν στους δρόμους του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν για τον 2ο Πόλεμο στον Κόλπο. Ήταν μια μάχη μεταξύ εξουσιαστών και ανθρώπων. Νύχτα 2: Οι ‘κοινοί μας άνθρωποι’ οι ευχές δεν ακολουθήθηκαν. Είμαστε σε ένα άδικο πόλεμο, ενάντια σε λάθος τρομοκρατία. Η ισχυρή ελίτ χρησιμοποιεί όλα όσα μπορεί για να μας πείση ότι τα ‘κοινά’ ήθη ακολουθούνται. Οι νέες σκέψεις καλπάζουν ενάντια στη παραδοσιακή πολιτική και η μετακίνηση της εμπιστοσύνης και της πίστης στα συστήματα της κοινωνίας και των ανθρώπων που τα διαχειρίζονται μετακινούν την δύναμή τους. Οι άνθρωποι ψάχνουν για μια επιστροφή στη ‘μητέρα’ και τις ‘θηλυκές’ θρησκείες, οι εγκθιδρυμένες εκκλησίες γίνονται ποιο φανατικές και ενώνουν τα χέρια τους – ‘η ένωση των κυρίων πίστεων για να δημιουργηθή η ‘Παγκόσμια Εκκλησία’. Ημέρα 3: Υπάρχουν όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ; Μόνο αυτά που πουλήσαμε στον Σαντάμ, αυτά που αφέθηκαν θαμένα στην έρημο. Επρόκειτο (η όλη επιχείρηση) για τα τελευταία απομήναντα αποθέματα πετρελαίου, για τον επανασχεδιασμό των γεωπολιτικών χάρτων, να πολεμήσουν για να παραμείνουν οι ισχυροί, ιμπεριαλιστικός έλεγχος της δύσης (διάβαζε δύναμη) πάνω στο τι συνέβη σε αυτές τις χώρες. Το νομισματικό σύστημα ράγισε και ήταν σχεδιασμένο να αποτύχει για να περάσει ο έλεγχος στα χέρια των πλουσίων, και σαν χρεωθήκαμε τα παιδιά μας θα γεννηθούν σκλαβοι και θα ζουν τις ζωές τους σαν εμπορεύματα των πλουσίων. Η εκπαίδευση των παιδιών μας είναι απόλυτο χάος και η κοινωνία διαλύεται καθώς οι ανθρώπινες αξίες χάνονται στη γραφειοκρατία. Η υγεία των κοινών ανθρώπων χειροτερεύει κάτω από το σφυρί των φαρμακοβιομηχανιών και των εκπαιδευμένων πωλητών τους έτσι οι άνθρωποι γυρνάνε πίσω στη γη, σε θεραπευτές για να θεραπεύσουν το πνεύμα και χρησιμοποιούν φυσική φαρμακευτική και φυτά για να θεραπεύσουνε την αρρώστια. Η αλήθεια του ότι η επίσημη έκδοση του γεγονότος της 11ης 9ου είναι μόνο η συνομωτική θεωρία των εξουσιαστών και όχι καλύτερη από τη θεωρία περί συνομωσίας των ανεπίσημων ερευνητών και άλλων ανθρώπων. Νύχτα 3: Τα νέα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ήταν για ‘ηθολογικές μεταχειρήσεις, ηθολογικές πολιτικές, ηθολογική σκέψη’, το τι είναι σωστό. Σαν ψίθηροι στον άνεμο βγήκαν μπροστά για να κάνουν αλλαγές προς την αλήθεια. Η επιστήμη σπρώχνει μπροστά τα όρια του τι είναι δυνατόν και έτσι συνεχώς το επανα-προσδιορίζει σε θεωρίες. … ήταν μόνο άτομα και σωματίδια… μετά δεν επρόκειτο για σωματίδια αλλά χορδές (τεντωμένα σωματίδια), και τότε πρόσθεσαν 10 ή 11 διαστάσεις όσο έφταναν ποιο κοντά στη μεγάλη έκρηξη, μετά βρήκαν ότι παρ’όλη τη διαφορά τους οι ξεχωριστές τους θεωρίες συμπλήρωναν η μια την άλλη και τώρα επρόκειτε για τη θεωρία της μεμβράνης, όλες οι χορδές σχηματίζονται μαζί για να κάνουν μια μεμβράνη. Ημέρα 4: Πρέπει να ζήσουμε μαζί, πρόκειτε για εμπιστοσύνη όχι προφύλαξη, αγάπη όχι φόβο, άνοιγμα όχι μυστικά. Οι βόμβες στο Λονδίνο στις 7 Ιουλίου είχε σαν αποτέλεσμα η ελίτ προσπαθόντας να σπρώξη μέσα τα σχέδιά της να καταδικάσει όλους αυτούς που δεν μπήκαν στη γραμμή (είμαστε όλοι μελλοντικοί τρομοκράτες και θα έπρεπε να παραδώσουμε τις ελευθερίες μας για την ασφάλεια [αυτοί που παρέδωσαν τις ελευθερίες τους για σιγουριές δεν τους αξίζει ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια – Αμερικάνος πρόεδρος;;;] Αλλά τι είναι αφάλεια – οι ταυτότητες δεν πρόκειτε να σταματήσουν κάποιους από το ανατινάξουν τον εαυτόν τους στον αέρα! Υπάρχουν τώρα μερικοί πολιτικοί και φύλακες της χώρας που αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να προχωρήσουν μπροστά και να αλλάξουν και αντιστέκονται στους δρακόντιους, δικτατορικούς νόμους που εισέρχονται. Ακούνε την αλλαγή στον αέρα. Πολλές ευχαριστίες Τα μικρά πιστεύω ενώνονται μαζί, ο σαμανικός τρόπος (συνειδητοποιόντας ότι όλοι είμαστε μέρος της ανθρώπινης φυλής, έχουμε ένα ενωμένο ανθρώπινο πνεύμα, που συνδέεται με το πνεύμα όλων των φυτών και των ζώων και της φύσης) είναι σε ολονών την καρδιά και οι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται με κάθε επόμενη αναπνοή. Η γη δεν μπορεί να συνεχίσει να βιάζεται από τους πλούσιους και ισχυρούς, έχουμε πλήρη πρόσβαση σε αυτή όλοι, δεν υπάρχουν σύνορα στη φύση και η μητέρα γη μοιράζεται τα πάντα με όλα που ζούνε πάνω της. Η οικολογική κίνηση έχει να κάνει με αυτό, αλλά σαν ομάδα δεν έχουν ακόμα τον δικό τους τρόπο (όσο τα χρήματα ακόμα μολύνουν και επηρρεάζουν την εφαρμογή των καλών τους εννοιών και προθέσεων). Αυτό συνεχίζεται ακόμα… παλεύουμαι να αφήσουμε πίσω το παλιό, αλλά όταν απορρίπτουμαι ένα κομμάτι αποσκευής αισθανόμαστε ελαφρύτεροι, γρηγορότεροι και λιγότερο εμποδισμένοι στη κίνηση. Νύχτα 4: Ζούμε αυτόν τον κύκλο και οι αλλαγές είναι παντού γύρω μας και το αισθανόμαστε σαν αγώνα να καταφέρουμε τις φωνές της αιτίας να ακουστούν. Αλλά το ακούνε σίγουρα όσο οι φωνές αυξάνονται σε αριθμό. Τι είναι να έρθει; Ημέρα 5: Η αλήθεια ξετυλίγεται προς τα έξω – Η αλήθεια περνά τρία στάδια πριν γίνει αποδεκτή: 1. Θα ρεζιλευτεί. 2. Θα βρει βίαιη αντίδραση. 3. Έγινε αποδεκτή σαν προσωπικό στοιχείο. Η διαχωριστική γραμμή για να Ξέρουμε την αλήθεια είναι ότι απλά πρέπει να ανοίξουμε τη καρδιά μας και να ελευθερώσουμε το μυαλό μας. Το ‘φίλτρο στη γνώση’ διαλύεται. Αυτός είναι ένας όρος που χρησιμοποιήται στις επιστημονικές εκφράσεις για να εννοηθεί ότι οι άνθρωποι θα απορρίψουν, ανεξάρτητα αν θα είναι συνειδητό ή όχι, ανακαλύψεις, γεγονότα, αλήθειες, κ.λ.π. που δεν επιτρέπονται στη κοινή ή προσωπική συνείδηση. Στις επικρατούσες κοινωνίες, όταν η απόδειξη διαφωνεί/συγκρούεται/αντιμάχεται με τις ‘επικρατούσες αλήθειες’ τότε οι καριέρες θα τελειώσουν και η καταστολή θα αρχίσει. Άσχετα αν είναι συνειδητή συνομωτική κάλυψη ή όχι το στοιχείο καταστέλεται μέσω του φίλτρου της γνώσης. Ο πλανήτης Πλούτονας θα σηκώσει επίσης τη μάσκα της απάτης (δες το επόμενο σλάιτ) και η εφύπνηση της ‘Συνείδησης Χριστός/Κουεταλκοάτλ’ θα υψωθεί, όπως έκανε και τον πρώτο αιώνα μ.Χ.. Ελεύθερη ενέργεια – ενέργεια στο σημείο μηδέν. Το γεγονός ότι η ενέργεια δεν είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να χρεωθεί για και από μια κεντρικοποιημένη βιομηχανική/κρατική εταιρία. Ηλεκτρισμός μπορεί να παραχθεί και από αδύναμο αέρα. Υπάρχει περισσότερη ενέργεια σε ένα cm2 του διαστήματος από ότι σε ένα τόνο άνθρακα. Υδρογόνο μπορεί να παραχθεί από το νερό και να τροφοδοτήσει τη μηχανή του αυτοκινήτου σας. Το χάος του διαστήματος είναι υπερφορτισμένο με ενέργεια (είπε ο Μαξ Πλανκ (Max Plank)) Τα ΑΤΙΑ γίνονται τελικά παραδεκτά και οδηγούμαστε σε ένα μύνημα κτύπημα της κυβέρνησης και των καλυμμένων συνεργασιών. Η τεχνολογία γίνεται τελικά παραδεκτό ότι ακολουθούσε πορεία προς τα πίσω στην ουσία των κατασκευών της και η σύληψη και δίκη του κωδικοσπάστη Γκάρι Μακ Κίνον (Gary Mckinnon) έγινε για να ανοίξη τις πύλες της πλυμμήρας από πληροφορίες στον κόσμο. Αυτή είναι προετοιμασία για να συναντήσουμε τους γαλαξιακούς μας γειτόνους. Χρησιμοποίησαν οι Αιγύπτιοι στα αλήθεια άντρες 24 ώρες την ημέρα για 20 χρόνια, τοποθετώντας μια τετράγωνη πέτρα κάθε λίγα δευτερόλεπτα για να χτίσουν την πυραμίδα; Γιατί μερικοί από τους Φαραώ έμοιαζαν τόσο διαφορετικοί από άλλους; Στην ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης, τι ήταν το όχημα που χρησιμοποιούσε ο Ισαΐας για να ταξιδεύει με αυτό στους ουρανούς; Νύχτα 5: Θα αντιληφθούμε ότι η Αφρική μπορεί πραγματικά να ταΐσει τον εαυτό της αν οι εταιρίες σταματήσουν να ανακατεύονται. Μπορούμε πραγματικά να παράγουμε όλα όσα χρειαζόμαστε και το άθλιο χρηματικό σύστημα θα ανατιναχτεί και θα ανοίξη όπως θα πιεστεί να καταρεύσει στη τελευταία προσπάθεια των τραπεζιτικών να διεκδικήσουν τον απόλυτο έλεγχο πάνω στον πληθισμό. Όταν θα προσπαθήσουν να μετακινήσουν και να σπάσουν όλα τα δικαιώματα και τις ευεγερσίες της ιδιοκτησίας και του ιδιωτικού πλούτου αυτό θα κάνει τη Μεγάλη Κατάρευση (Κραχ) να μοιάζει σαν καλοκαιρινές διακοπές. Αλλά θα αντιληφθεί ότι το φαγητό είναι παντού και σε αφθονία. Έχουμε ότι χρειαζόμαστε και η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Ημέρα 6: Ότι σκεφτόμαστε θα το πραγματοποιήσουμε: συνείδηση, σκέψη, φως πραγματοποίηση. Νύχτα 6: ηρεμία Ημέρα 7: Αρχίζουμε όλοι μαζικά να αντιλαμβανόμαστε την αληθινή δύναμη που έχουμε στους εαυτούς μας μέσα μας. 4η Nύχτα – εκτελέστηκαν τα ηθολογικά διαβήματα 5η Ημέρα – συναντάμε τους Γαλαξιακούς μας γείτονες 5η Nύχτα – τέλος της προκατασκευασμένης ανάγκης 6η Ημέρα – η συνείδηση υπερβαίνει την τεχνολογία 6η Nύχτα – ευλογία, χρειαζόμαστε την εξάσκηση 7η Ημέρα – συμμετέχουμε στη συνειδητή συν-δημιουργία της ύπαρξης και της εμπειρίας

18 Πότε Είμαστε Στο Τέλος – το 2011 ή το 2012;
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ – ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Αυτό το σκεπτικό καλύφθηκε από τόσους πολλούς ερευνητές, επιστήμονες, ανθρωπολόγους και ανθρώπους από όλο τον κόσμο που δεν είχαν ιδέα για τις θεωρίες του 2011 ή για το 2012, παρ’όλα αυτά όλοι αναγνωρίζουν ότι οι άνθρωποι και η συνείδησή τους αλλάζει. Υπάρχει μια πλανητική, συνγχρονιστική και ισχυρή μεταλλαγή που σαρώνει μέσω των ανθρώπων και ανοίγονται στις πιθανότητες της αλλαγής, σε μεγαλύτερους, πιο σαφής, γρηγορότερους δρόμους από κάθε άλλη φορά πριν. Οι Εργάτες του Φωτός βγαίνουν στην επιφάνεια. Οι άνθρωποι της δύναμης δεν κρύβονται πια στις σκιές. Η Φύση αλλάζει, έτσι και εμείς. Το σημαντικό κουμπί είναι η ‘ενοτικότητα’: Τα τέσερα μέρη φτιάχνουν το όλο, Τα τέσερα πρόσωπα του ανθρώπου σαν μοναδικά είδη, (κόκκινο, άσπρο, μαύρο και κίτρινο) Τέσερεις τύποι ανθρώπων σαν προσωπικότητες (νέος, γέρος, γυναίκα και άντρας) Τέσσερεις δυνάμεις κάνοντας την μια (ηλεκτρομαγνητική, μαγνητική, δυνατές και αδύναμες πυρινικές δυνάμεις), Τέσσερεις κατευθύνσεις που κάνουν το κέντρο (ανατολή, δύση, βοράς και νότος) Οι διαφωνίες μεταξύ 2012 και 2011. Υπάρχουν πολλές θεωρίες για το θέμα της χρονολογίας κάποιου τέλους και ειδικότερα για την ημερομηνία 2012 και ποιο πρόσφατα το αποτέλεσμα της Αληθινής Μέτρησης ή Truecount, που μας δίνει το 2011 και αυτό έχει προκαλέσει ήδη αρκετές διαφωνίες. Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι όλοι έχουν εμπιστοσύνη και ενδιαφέρονται για τη δουλειά τους και θέλουν να κρατήσουν και να προωθήσουν τη θέση και αυθεντία τους. Σε κανένα δεν του αρέσει να του λένε ότι έκανε λάθος και ότι όλη η δουλειά που έκανε ήταν μια εικασία. Πολλοί άνθρωποι από αυτούς τους ερευνητές αλλά και αυτούς που είναι της μιας ή της άλλης θεωρίας, μιλάνε τώρα για το ημερολόγιο των Μάγιας το τέλος των εποχών του κόσμου και αναρωτιούνται τι θα φέρει το τέλος του πέμπτου (του τρέχοντος κόσμου), και αφού η ημερομηνία της Μακρύς Μέτρησης τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012, η οποία συμπίπτει με πολλά άλλα προφητευμένα αστρονομικά (το χειμερινό ηλιοστάσιο η ευθυγράμμιση του ήλιου με τον Γαλαξιακό Ισημερινό) και άλλα επιστημονικά φαινόμενα. Είναι αυτονόητο όταν κοιτάμε τους άλλους αρχαίους πολιτισμούς στην ανησυχία τους για την κίνηση των αστέρων, να συμπεράνουμε εύλογα ότι οι Μάγιας ήταν του ίδιου είδους σκέψης. Αυτό είναι αλήθεια, ήταν μεγάλοι αστρονόμοι και τα αστέρια είχαν σημασία με μεγάλη σπουδαιότητα στον πολιτισμό τους. Δεν είπαν, όμως, ότι όλα όσα υπάρχουν θα τελειώσουν για πάντα με το τέλος του ημερολογίου τους. Οι λεπτομέρειες της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης: Θα πρέπει να διατυπωθεί: ‘Του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (το ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ συμμαχεί με τον γαλαξιακό ισημερινό το 2012’ – Είναι σημαντικό να ειδικεύσουμε αυτόν τη συγκεκριμένη φάση του ήλιου, ομοιάζει όπως όταν ο ήλιος περνά από τον γαλαξιακό ισημερινό στο τέλος κάθε αστρολογικής εποχής. Ο Γαλαξίας είναι αρκετά πλατύς αλλά έχει, όπως αποδείχτηκε από τις τελευταίες αστρονομικές έρευνες, μια σχετικά ακριβής χρυσή τομή. Αστρονόμοι της Δύσης (του Ναυτικού των ΕΠΑ) υπολόγισαν ότι το ακριβές κέντρο του Ήλιου ευθυγραμμίστηκε με αυτή το 1998, το οποίο είναι αλήθεια σύμφωνα με ποιο αποδεδειγμένη πληροφόρηση επιστημόνων. Αλλά ο ήλιος είναι μισό βαθμό πλατύτερος από τη μετρήσιμη πλανητική διάσταση και έτσι είναι αλήθεια να πούμε στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο του Δεκέμβρη του 2012, ο Ήλιος θα είναι σε ευθυγράμμιση με τον Γαλαξιακό ισημερινό. (Το Κέντρο του Ήλιου με το Κέντρο του Γαλαξία.) Λόγω του βαθμού πλάτους του Ήλιου θα του πάρει 26 χρόνια για το πέρασμα (το προχώρημα ανάμεσα) τον Γαλαξιακό Ισημερινό και αν το 1998 ήταν το σημείο στη μέση. Υπάρχει τότε το περιθώριο από το 1980 ως το 2016. Ένα λάθος τεσάρων ετών από μέτρηση σε προχωρημένο χρόνο που έγινε πριν από 2000 χρόνια από τους Μάγιας θεωρείται μηδαμινό από τους ερευνητές της θεωρίας του 2012. Αυτό θέλει να πει ότι είναι τα νοήματα πίσω από κάθε συμβολισμό που έχουν σημασία, όχι ο εστιασμός στις ημερομηνίες, και αυτά τα σύμβολα υπάρχουν σε όλους τους πολιτισμούς και όχι μόνο στους Μάγιας, είναι ότι οι περισσότεροι από τους άλλους πολιτισμούς δεν είχαν (ή ίσως δεν έκαναν) τόσο μεγάλη αστροσκόπηση και υπολογισμούς, αλλά οι καταγραφές τους για πνευματική ανύψωση υπάρχουν πάντα. Για παράδειγμα: σε τι αναφέρεται ο Χριστιανισμός στο σύνολό του για την εποχή αυτή στα διάφορα προφητικά κείμενα; – Αρμαγεδώνας, αγαλλίασις, απαλλαγή, επιστροφή του Χριστού και ανύψωση στον ουρανό.

19 Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com
ΤΕΛΟΣ 1ου ΜΕΡΟΥΣ Από την ιστοσελίδα:


Κατέβασμα ppt "Καλώς Ήρθατε στην Εξέλιξη"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google