Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια δικτυακή κάμερα βασισμένη στο Internet Protocol (IP) μπορεί να περιγραφεί ως συνδυασμός κάμερας και υπολογιστή σε μια μονάδα. Συλλαμβάνει και μεταδίδει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια δικτυακή κάμερα βασισμένη στο Internet Protocol (IP) μπορεί να περιγραφεί ως συνδυασμός κάμερας και υπολογιστή σε μια μονάδα. Συλλαμβάνει και μεταδίδει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Μια δικτυακή κάμερα βασισμένη στο Internet Protocol (IP) μπορεί να περιγραφεί ως συνδυασμός κάμερας και υπολογιστή σε μια μονάδα. Συλλαμβάνει και μεταδίδει τις ζωντανές εικόνες άμεσα μέσα από ένα δίκτυο IP, επιτρέποντας στους εξουσιοδοτημένους χρήστες τοπική ή από μακριά λήψη, αποθήκευση, και διαχείριση βίντεο μέσα από υποδομή που βασίζεται σε δίκτυο Ethernet.

3 Επίσης μια δικτυακή κάμερα έχει διεύθυνση IP. Συνδέεται με το δίκτυο και έχει έναν ενσωματωμένο web server, FTP server, FTP client, e-mail client, διαχείριση συναγερμών, δυνατότητα προγραμματισμού, και πολύ περισσότερα. Μια IP κάμερα δεν χρειάζεται να συνδεθεί με ένα PC. Λειτουργεί ανεξάρτητα και μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε υπάρχει μια σύνδεση δικτύων IP. Σε αντιδιαστολή, μια Web κάμερα, απαιτεί τη σύνδεση σε ένα PC μέσω μιας σύνδεσης USB ή IEEE1394 και ένα PC για να λειτουργήσει.

4

5 Μια αναλογική κάμερα είναι ένας μονοκατευθυντικός μεταφορέας σημάτων που σταματάει στο επίπεδο συνεχούς καταγραφής σε βίντεο (DVR) και απαιτεί την ύπαρξη χειριστών, ενώ μια δικτυακή κάμερα είναι πλήρως αμφίδρομη, ενσωματώνεται εύκολα και οδηγεί το υπόλοιπο του συστήματος με το υλικό και το λογισμικό που διαθέτει. Επικοινωνεί με διάφορες εφαρμογές παράλληλα, για να εκτελέσει τους διάφορους στόχους, όπως η ανίχνευση της κίνησης ή η αποστολή video streaming.

6

7

8

9

10

11 Η υπέρυθρη ακτινοβολία (φως) εκπέμπεται από όλα τα αντικείμενα: άνθρωποι, ζώα και χλόη, για παράδειγμα. Θερμότερα αντικείμενα όπως άνθρωποι και ζώα διακρίνονται εύκολα σε πιο δροσερά υπόβαθρα. Σε συνθήκες χαμηλού φωτός, παραδείγματος χάριν τη νύχτα, το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να αντιληφθεί το χρώμα και την απόχρωση παρά μόνο μαύρο, άσπρο και διαβαθμίσεις του γκρι.

12 Π ΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΤΟ ΦΊΛΤΡΟ ΠΕΡΙΚΟΠΉΣ ΥΠΕΡΎΘΡΩΝ (IR) Καθώς ο φωτισμός μειώνεται και η εικόνα σκουραίνει, το φίλτρο IR- περικοπών σε μια κάμερα ημέρας & νύχτας μπορεί να αφαιρεθεί αυτόματα ή χειροκίνητα για να επιτρέψει στην κάμερα να χρησιμοποιήσει το υπέρυθρο φως IR έτσι ώστε να μπορεί «να δει» ακόμη και σε ένα πολύ σκοτεινό περιβάλλον. Για να αποφύγει τις διαστρεβλώσεις χρώματος, η κάμερα μεταπηδά σε ασπρόμαυρη εικόνα, και είναι έτσι ικανή να παράγει υψηλής ποιότητας εικόνες.

13 Π ΗΓΗ : HTTP :// USERS. SCH. GR / ANG NIKOLOU / TECH _ V / CAMERA. HTM Μαριτίνα Μπαρή Α’3


Κατέβασμα ppt "Μια δικτυακή κάμερα βασισμένη στο Internet Protocol (IP) μπορεί να περιγραφεί ως συνδυασμός κάμερας και υπολογιστή σε μια μονάδα. Συλλαμβάνει και μεταδίδει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google