Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς; Σωστή Διατροφή !!! Για καλύτερη φυσική κατάσταση και ευκολία στη λήψη θρεπτικών ουσιών από φρούτα και λαχανικά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς; Σωστή Διατροφή !!! Για καλύτερη φυσική κατάσταση και ευκολία στη λήψη θρεπτικών ουσιών από φρούτα και λαχανικά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς; Σωστή Διατροφή !!! Για καλύτερη φυσική κατάσταση και ευκολία στη λήψη θρεπτικών ουσιών από φρούτα και λαχανικά

3 Ο καλύτερος τρόπος λήψης θρεπτικών ουσιών από τα φρούτα: Ολόκληρα ΦρούταΧυμός Φρούτων 25% θρεπτικής ουσίας από τα ολόκληρα φρούτα, λόγω των φυτικών ινών 65% θρεπτικής ουσίας από το χυμό φρούτων

4 Τι έχουμε μέχρι σήμερα; Χυμούς κονσέρβα !!! Πρόσθετες ουσίες τροφίμων & χρώματα Είναι δυνατό να υπάρξουν καλές θρεπτικές ουσίες από τους χυμούς κονσέρβα; Η απάντηση είναι “ΟΧΙ” !

5 Πως φτιάχνουμε μέχρι σήμερα χυμούς; Τρίφτης ΧειρόςΜπλέντερΚλασσικός Αποχυμωτής Διατηρεί τις φυσικές θρεπτικές ουσίες και την γεύση, αλλά είναι άβολος και χρονοβόρος. Οι πολλές στροφές και οι λεπίδες – μαχαίρια που χρησιμοποιούνται παράγουν υψηλή θερμοκρασία & καταστρέφουν τις βιταμίνες και την διατροφική αξία των φρούτων.

6 Οι κλασσικοί αποχυμωτές δεν είναι αποτελεσματικοί; Οι τρίφτες που χρησιμοποιούν οι κλασσικοί αποχυμωτές είναι πολύ θορυβώδεις και καταστρέφουν τους χυμούς. Αυτό φαίνεται από την οπτική και χρωματική διαστρωμάτωση των χυμών.

7 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φτιάχνεται χυμούς και να διατηρείτε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες από τα φρούτα;

8

9 Υψηλή τεχνολογία: Έξυπνο Σύστημα Παραγωγής χυμών Παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Ultem® - ισχυρό, ειδικό & ελαφρύ πλαστικό, δεν είναι επιβλαβές στον ανθρώπινο οργανισμό, χρησιμοποιείται σε αεροσκάφη.

10 Περισσότερες θρεπτικές ουσίες: 68% 17% Περισσότερα θρεπτικά στοιχεία Ο Juicepresso διατηρεί περισσότερες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες γιατί το Έξυπνο Σύστημα Παραγωγής χυμών συμπιέζει ήπια και αργά τα φρούτα και τα λαχανικά. κλασσικός αποχυμωτής Juicepresso

11 Θρεπτικές Ουσίες + Βιταμίνη C. Η βιταμίνη C καταστρέφεται χρησιμοποιώντας κλασσικούς αποχυμωτές. 6 φορές περισσότερη βιταμίνη C κλασσικός αποχυμωτής Coway Juicepresso ※ 2006 Αποτελέσματα δοκιμής που έγιναν στο Κορεάτικο Ερευνητικό Ίδρυμα Τροφίμων (KFRI), έδειξαν ότι 100g ντομάτας περιέχει 25.9mg βιταμίνη C.

12 Απόδοση: Όταν αρχίζετε την ημέρα σας, χρειάζεστε ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να πάρετε βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες για την σωστή φυσική κατάστασή σας. Αρχίστε την ημέρα σας με φυσικούς χυμούς από το Juicepresso!!!

13 Γρήγορα: Γρήγορα φυσικό χυμό, διατηρώντας όλες τις θρεπτικές ουσίες Δείτε το Video clip

14 Εύκολα, γρήγορα και απλά, Μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε το juicepresso. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον τύπο χυμών, χωρίς να μπερδευτεί η γεύση. Δείτε το Video clip

15 Ήρεμη Λειτουργία, Το Juicepresso είναι αθόρυβο, δουλεύει μόνο με 75 στροφές ανά λεπτό. (30dB: ανθρώπινη συνομιλία) (90dB: μεγάλα οχήματα) ※ Στοιχεία βασισμένα στην εσωτερική δοκιμή από το μετρητή επιπέδων θορύβου

16 Η ποσότητα εξαγωγής: Με το Juicepresso αυξάνετε την ποσότητα του παραγόμενου χυμού και μειώνετε τα υπολείμματα από τα φλούδια. Περίπου 2 φορές Κλασσικός αποχυμωτήςCoway Juicepresso ※ Η ποσότητα χυμού που αφαιρέθηκε από 20 ντομάτες

17 Η παραγωγή χυμού από ιδία ποσότητα, παράδειγμα: Χυμός από 20 ντοματάκια cherry! Οικονομική Λύση

18 Περίληψη χαρακτηριστικών γνωρισμάτων: Γρήγορη παραγωγή χυμού. Εύκολο καθάρισμα, αθόρυβη λειτουργία. Αρκετός χυμός με λιγότερα υπολείμματα.

19 Πιστέψτε αυτό που βλέπουν τα μάτια σας! Κλασσικός αποχυμωτήςCoway Juicepresso Διατροφή για την υγεία μας

20 Ο προσωπικός σας διατροφολόγος !


Κατέβασμα ppt "Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς; Σωστή Διατροφή !!! Για καλύτερη φυσική κατάσταση και ευκολία στη λήψη θρεπτικών ουσιών από φρούτα και λαχανικά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google