Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σωστή Διατροφή !!! Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς;

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σωστή Διατροφή !!! Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς;"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Σωστή Διατροφή !!! Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς;
Για καλύτερη φυσική κατάσταση και ευκολία στη λήψη θρεπτικών ουσιών από φρούτα και λαχανικά

3 25% θρεπτικής ουσίας από τα ολόκληρα φρούτα, λόγω των φυτικών ινών
Ο καλύτερος τρόπος λήψης θρεπτικών ουσιών από τα φρούτα: Ολόκληρα Φρούτα Χυμός Φρούτων 25% θρεπτικής ουσίας από τα ολόκληρα φρούτα, λόγω των φυτικών ινών 65% θρεπτικής ουσίας από το χυμό φρούτων

4 Η απάντηση είναι “ΟΧΙ” ! Πρόσθετες ουσίες τροφίμων & χρώματα
Τι έχουμε μέχρι σήμερα; Χυμούς κονσέρβα !!! Πρόσθετες ουσίες τροφίμων & χρώματα Είναι δυνατό να υπάρξουν καλές θρεπτικές ουσίες από τους χυμούς κονσέρβα; Η απάντηση είναι “ΟΧΙ” !

5 Πως φτιάχνουμε μέχρι σήμερα χυμούς;
Τρίφτης Χειρός Μπλέντερ Κλασσικός Αποχυμωτής Διατηρεί τις φυσικές θρεπτικές ουσίες και την γεύση, αλλά είναι άβολος και χρονοβόρος. Οι πολλές στροφές και οι λεπίδες – μαχαίρια που χρησιμοποιούνται παράγουν υψηλή θερμοκρασία & καταστρέφουν τις βιταμίνες και την διατροφική αξία των φρούτων.

6 διαστρωμάτωση των χυμών.
Οι κλασσικοί αποχυμωτές δεν είναι αποτελεσματικοί; Οι τρίφτες που χρησιμοποιούν οι κλασσικοί αποχυμωτές είναι πολύ θορυβώδεις και καταστρέφουν τους χυμούς. Αυτό φαίνεται από την οπτική και χρωματική διαστρωμάτωση των χυμών.

7 Ποιος είναι ο καλύτερος
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φτιάχνεται χυμούς και να διατηρείτε θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες από τα φρούτα;

8

9 Έξυπνο Σύστημα Παραγωγής χυμών
Υψηλή τεχνολογία: Έξυπνο Σύστημα Παραγωγής χυμών Παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Ultem® - ισχυρό, ειδικό & ελαφρύ πλαστικό, δεν είναι επιβλαβές στον ανθρώπινο οργανισμό, χρησιμοποιείται σε αεροσκάφη.

10 Περισσότερες θρεπτικές ουσίες:
68% 17% Περισσότερα θρεπτικά στοιχεία Ο Juicepresso διατηρεί περισσότερες θρεπτικές ουσίες και βιταμίνες γιατί το Έξυπνο Σύστημα Παραγωγής χυμών συμπιέζει ήπια και αργά τα φρούτα και τα λαχανικά. κλασσικός αποχυμωτής Juicepresso

11 6 φορές περισσότερη βιταμίνη C
κλασσικός αποχυμωτής Coway Juicepresso ※ Αποτελέσματα δοκιμής που έγιναν στο Κορεάτικο Ερευνητικό Ίδρυμα Τροφίμων (KFRI), έδειξαν ότι 100g ντομάτας περιέχει 25.9mg βιταμίνη C.

12 Αρχίστε την ημέρα σας με φυσικούς χυμούς από
Απόδοση: Όταν αρχίζετε την ημέρα σας, χρειάζεστε ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο να πάρετε βιταμίνες και θρεπτικές ουσίες για την σωστή φυσική κατάστασή σας. Αρχίστε την ημέρα σας με φυσικούς χυμούς από το Juicepresso!!!

13 Γρήγορα: Γρήγορα φυσικό χυμό, διατηρώντας όλες τις θρεπτικές ουσίες Δείτε το Video clip

14 Δείτε το Video clip Εύκολα, γρήγορα και απλά,
Μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε το juicepresso. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον τύπο χυμών, χωρίς να μπερδευτεί η γεύση. Δείτε το Video clip

15 Το Juicepresso είναι αθόρυβο, δουλεύει μόνο με 75 στροφές ανά λεπτό.
Ήρεμη Λειτουργία, Το Juicepresso είναι αθόρυβο, δουλεύει μόνο με 75 στροφές ανά λεπτό. (30dB: ανθρώπινη συνομιλία) (90dB: μεγάλα οχήματα) ※ Στοιχεία βασισμένα στην εσωτερική δοκιμή από το μετρητή επιπέδων θορύβου

16 Με το Juicepresso αυξάνετε την ποσότητα του παραγόμενου
Η ποσότητα εξαγωγής: Με το Juicepresso αυξάνετε την ποσότητα του παραγόμενου χυμού και μειώνετε τα υπολείμματα από τα φλούδια. Περίπου 2 φορές Κλασσικός αποχυμωτής Coway Juicepresso ※ Η ποσότητα χυμού που αφαιρέθηκε από 20 ντομάτες

17 Οικονομική Λύση Η παραγωγή χυμού από ιδία ποσότητα, παράδειγμα:
Η παραγωγή χυμού από ιδία ποσότητα, παράδειγμα: Οικονομική Λύση Χυμός από 20 ντοματάκια cherry! Χυμός από 20 ντοματάκια cherry!

18 Γρήγορη παραγωγή χυμού.
Περίληψη χαρακτηριστικών γνωρισμάτων: Γρήγορη παραγωγή χυμού. Εύκολο καθάρισμα, αθόρυβη λειτουργία. Αρκετός χυμός με λιγότερα υπολείμματα.

19 Διατροφή Πιστέψτε αυτό που βλέπουν τα μάτια σας! για την υγεία μας
Κλασσικός αποχυμωτής Coway Juicepresso

20 Ο προσωπικός σας διατροφολόγος !


Κατέβασμα ppt "Σωστή Διατροφή !!! Γιατί πρέπει να πίνουμε φυσικούς χυμούς;"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google