Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Βλέπε!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ!!.. Σιώπα Αποφασίζομε και διατάσσομε:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Βλέπε!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ!!.. Σιώπα Αποφασίζομε και διατάσσομε:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Βλέπε!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ!!.. Σιώπα Αποφασίζομε και διατάσσομε:

2 Δημοτική αστυνομία: Για τους δημότες; Ή για τους Δημάρχους;
Δημοτική αστυνομία: Για τους δημότες; Ή για τους Δημάρχους; Ποιόν υπηρετούν οι δημοτικοί αστυνομικοί; Τους δημότες; Δηλαδή, τον απλό πολίτη; Ή τους δημάρχους, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, και λοιπούς τοπικούς ιθύνοντες;;

3 Βλέπετε αυτή την κολώνα που είναι κατακόρυφη;
Πρόκειται για την ίδια κολώνα Είναι κατακόρυφη;;

4 Εξαφανίστηκε Το σημαιάκι!! Τι απέμεινε; Μία βίδα όρθια…. Για τους περαστικούς και τα παιδάκια!!! Αντικαταστάθηκε η κολώνα με σημαιάκι

5 Αν και αισθάνομαι πάρα πολύ ένοχος, και ντροπή, δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.
Αισθάνομαι ένοχος, επειδή τα προβλήματα του κόσμου, είναι πολύ μεγαλύτερα και ουσιώδη, από αυτά που πιο κάτω θ’ αναφέρω. Οι καθημερινές και απλές υποθεσούλες όμως, είναι αυτές που βουλιάζουν τις αρχές της χώρας.

6 Αισθάνομαι ένοχος, που επί 27χρόνια κάνω αποκλειστικά ετούτη τη δουλειά, και δεν κατάφερα να πείσω, τουλάχιστο τους διώκτες μου, ότι δεν έχουν πάντα δίκιο, και δεν κατάφερα επίσης, τους νέους οδηγούς να τους κάνω διεκδικητικούς, και να μην σκύβουν το κεφάλι στις αρχές που δεν γνωρίζουν, και δεν θέλουν να γνωρίζουν, τι τους γίνεται.

7 Ντρέπομαι για πολλά, πρώτα απ’ όλα επειδή με την ψήφο μου κατά καιρούς, στήριζα κατά κανόνα την λεγόμενη δημοκρατική παράταξη της χώρας. Κι ενώ σ’ ετούτη τη χώρα, το 70% τουλάχιστο των ψηφοφόρων, είναι δημοκράτες, τελικά, χρόνια τώρα, μας κυβερνάει μία ομάδα ανθρώπων, που αν εξαιρέσουμε κάποιους ελάχιστους, όλοι οι άλλοι μόνο δημοκράτες δεν είναι. Πως καταφέραμε ως χώρα, να είμαστε δημοκράτες, και οι κυβερνήτες μας να είναι κατά κανόνα της βόλεψης, της κλίκας, της αρπαχτής, της ψηφοθηρίας, … κι ένα σωρό άλλα, δεν μπορώ να το καταλάβω.

8 Πως γίνεται δημοκράτες υποψήφιοι, να εκβιάζουν τους ίδιους τους αρχηγούς του πολιτικού κόμματος που ανήκουν, κι ενώ οι ψηφοφόροι δεν τους επέλεξαν, ουσιαστικά ν’ αναβαθμίζονται και να τοποθετούνται πιο ψηλά, απ’ ότι αν κέρδιζαν την εκλογική μάχη; Πως γίνεται, πως επιτρέπει το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα, σε εκλογικές αναμετρήσεις τεράστιων εκλογικών περιφερειών, σε δημοκρατικό πολίτευμα, να διορίζεται ο αρχηγός και ο υπαρχηγός. Κι αν υποθέσουμε, ότι κάποιος άλλος εκβιάζει το κόμμα, τότε αυτό κάνει αντικατάσταση υπαρχηγών, κι έτσι ο διορισμένος υπαρχηγός, έχει θέση 1000% εξασφαλισμένη!!

9 Και το χειρότερο; πως δέχεται η πολιτεία, κι αν θέλετε κι ετούτη η πόλη, υποψήφιοι μεγάλου κόμματος, να μην εκλέγονται για την βουλή, να προσκολλώνται μετά σε κάποιο μικρό κόμμα, και ενόψει όποιων εκλογών, να επιστρέφουν ως υποψήφιοι στο μεγάλο, να ‘βουλιάζουν’ ξανά στις εκλογές, και να ξανά επιστρέφουν και πάλι στο μικρό, επιβεβαιώνοντας, ότι τα μικρομάγαζα, τα μικρά κόμματα δηλαδή, δουλεύουν για τα μεγάλα!!

10 Κι έτσι, για μία φορά ακόμη, να βρωμίζει το πολιτικό σύστημα!!
Κατά τα άλλα, όλα τα κόμματα, αγωνιούν και εργάζονται για το καλό του πολίτη!! Για την δημοκρατία, ρε γαμώτου!! Ντροπή, ντροπή!!

11 Είμαι κι εγώ θύμα του ίδιου του εαυτού, όπως είναι οι περισσότεροι Έλληνες, οι περισσότεροι δημοκράτες. Ένα κοριτσάκι, από εμφάνιση μία ωραία κοπέλα, κατόπιν διαταγών των ανώτερών της, να με αναγκάζει να σέρνομαι πίσω της, να γίνομαι καρφί, για να την πείσω το αυτονόητο, αυτό που χρόνια κάνω μάθημα στους υποψήφιους οδηγούς. Ακόμη, και μία αξιοπρεπής κυρία με μικρά παιδάκια, να της υποκλίνεται κλαίγοντας, για να την αφήσει να πάει το παιδί της στο γιατρό!! Κι όλα αυτά, επειδή φοράει την στολή της δημοτικής αστυνομικίνας!! Ζήτω!!!! Ζήτω!!! Νικήσαμε!!....

12 Τελικά όμως, αν αναλογιστούμε ποιος φταίει, θα καταλήξουμε, ότι μόνο αυτή δεν φταίει. Τη δουλειά της θέλει να ΜΗΝ τη χάσει, γι’ αυτό πρέπει να είναι σωστή έναντι των αφεντικών της!!

13 Έτσι λοιπόν, πριν 2-3 χρόνια κυκλοφόρησαν και στο Αγρίνιο οι δημοτικοί αστυνομικοί.
Χάρηκα πάρα πολύ, και χάρηκα επειδή πάνω απ’ όλα, σ’ αυτό που κυρίως με αφορούσε, θα έμπαινε μία τάξη. Τουλάχιστο έτσι ήλπιζα. Το κυρίως που με αφορούσε, ήταν και παραμένει να είναι, καθετί που έχει σχέση με τον κινητήρα, και φυσικά, με την οδήγηση.

14 Ήμουνα βέβαιος, ότι δεν θα ξανά έρθει ο άγνωστος χωροφύλακας με το πηλήκιο να με τρομάξει, και να με διατάξει να πάρω το αυτοκίνητο. Είχε ήδη συμβεί κάτι τέτοιο, αμέσως μόλις ήρθα στη γειτονιά, επειδή κάποιοι φοβόταν ότι δεν θα στηρίξω τα συμφέροντά τους, και τηλεφωνούσαν στην τροχαία. Παρά ταύτα θυμάμαι, όταν είπα στον αυστηρό χωροφύλακα, πως βρίσκομαι σε στάση, δεν μου έδωσε κλήση, και δεν με ξανά ενόχλησε κανείς τους, όταν κατάλαβαν ότι καταλαβαίνω τι σημαίνει παρκάρισμα εντός Ελληνικών πόλεων!! Τους ευχαριστώ!!

15 Για τους δημοτικούς αστυνομικούς, είχα ακούσει από άλλες χώρες, ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις με κάθε πολίτη, κι ότι υπό τύπου καλοκάγαθου ελεγκτή, φροντίζουν για την καλύτερη διαβίωση των πολιτών της κάθε πόλης. Κατά κανόνα, δεν είναι προσκολλημένοι στους πολιτικούς προϊσταμένους τους, αλλά στον απλό καθημερινό πολίτη, πιέζοντας κατά κανόνα τους πολιτικούς αρχηγούς τους, για το καλό του πολίτη. Ενώ εμείς θέλουμε άσχετους, αγραμμάτους, άξεστους, δουλοπρεπείς υπαλλήλους, έστω κι αν είναι αστυνομικοί, και οι επιστήμονές μας, να φεύγουν στο εξωτερικό!! Εξάλλου για τους επιστήμονες, φοβούνται οι ιθύνοντες, ότι δεν θα τους είναι υπάκουοι!!

16 Θα δώσει εντολή ο αντιδήμαρχος, ίσως καμιά φορά και ο δήμαρχος, σε ποιόν πρέπει να δώσει κλήση ο δημοτικός αστυνομικός!! ενώ κάποιες τρύπες που έχουν τα φρεάτια, κάποιες κολώνες που γέρνουν να πέσουν, κι ένα σωρό άλλα που κανείς δεν θέλει να τα δει!! Αντιδήμαρχοι τεράστιου Καλλικρατικού δήμου, εξουσιάζουν αυτούς που υψώνουν την φωνή τους, δίνοντας εντολή στους αστυνομικούς, για το αν είναι νόμιμη ή παράνομη κάποια στάθμευση του οχήματός τους!! Είναι να μην ντρεπόμαστε; έστω κι αν κάποιοι από εμάς έχουμε κάνει έναν ελάχιστο αγώνα;;

17 Συγχαρητήρια λοιπόν, σ’ όλους τους δημοκρατικά εκλεγμένους!!

18 Ήρθαν!! Περί τον Μάιο του 2008, άρχισαν να εκπαιδεύονται οι δημοτικοί αστυνομικοί στους δρόμους. Ήθελα να είμαι σωστός μαζί τους, και να μην τους φέρνω σε δύσκολη θέση. Μήπως θα καταλαβαίνανε τι σημαίνει στάση; όπως κατάλαβαν οι τροχονόμοι; Το πιο κάτω το κατέθεσα στον Δήμο Κι ακόμα περιμένω απάντηση!!

19 [[[[[[ Στυλιανός Αγγελής Προς τον Δήμο Αγρινίου Εκπαιδευτής οδηγών Τμήμα Μπαϊμπά 30 Αγρίνιο Τηλ Κιν Αγρίνιο 09/06/09 Θέμα: Αίτηση για θέση στάσης-στάθμευσης Έχω κατάστημα σχολής οδήγησης επί της οδού Μπαϊμπά 30 με είσοδο από την οδό Παναγούλη και από την στοά του ίδιου κτηρίου. Για να κάνω την αλλαγή υποψηφίου οδηγού επί της οδού Μπαϊμπά, αποκλείετε, επειδή θα προκαλέσω κυκλοφοριακή συμφόρηση. Παρότι η οδός Παναγούλη είναι πεζόδρομος, έχω το δικαίωμα εισόδου με βάση την πινακίδα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας (Ρ-66) όπου βρίσκεται η κυρία είσοδος του καταστήματός μου. Στο ίδιο ύψος βρίσκεται και η απαγόρευση εισόδου προς τον πεζόδρομο και έχουν τοποθετηθεί κολονάκια που κλειδώνουν και ξεκλειδώνουν συνέχεια για την είσοδο κυρίως φορτηγών οχημάτων μεταφοράς τροφίμων σε super market εντός του πεζόδρομου. Σε ώρες αιχμής των φορτηγών, δεν μπορώ να κάνω ούτε στάση. Απέναντι από την είσοδο του καταστήματός μου, υπάρχει μία θέση πάρκιν για ένα επιβατηγό όχημα, που δεν εμποδίζει την είσοδο των φορτηγών, ούτε την διέλευση των πεζών τόσο επί του πεζόδρομου, όσο και προς την είσοδο του κτηρίου που βρίσκεται επί της Παναγούλη και φέρει την διεύθυνση Μπαϊμπά 28. Κατόπιν των ανωτέρω, σας παρακαλώ πάρα πολύ, να μου χορηγήσετε άδεια για την εν λόγω θέση παρκαρίσματος, ώστε ν’ ασκήσω το επάγγελμά μου χωρίς πρόβλημα, και χωρίς ταλαιπωρία των υποψηφίων οδηγών. Με τιμή Στ. Αγγελής ]]]]]]

20 Παρά ταύτα, έως τέλος του 2008, δεν είχα προβλήματα
Παρά ταύτα, έως τέλος του 2008, δεν είχα προβλήματα. Ήταν και οι ίδιοι ανεκτικοί, έφευγα όταν έρχονταν, και τους έλεγα ότι τους κάνω χατίρι για να μην τους γκρινιάζει ο κόσμος, κι έτσι τα πηγαίναμε σχετικά καλά. Το πιο κάτω επίσης, το έδωσα σ’ ένα γκρουπ 3ατόμων στην αναφερόμενη ημερομηνία, και ήμουνα έτοιμος να κάνω αυτά που τους γράφω.

21 [[[[[ Στέλιος Αγγελής Προς Εκπαιδευτής οδηγών Την νεοϊδρυθείσα ομάδα Μπαϊμπά υπαλλήλων του Δήμου της πόλης Αγρίνιο που έχουν ως θέμα την στάθμευση Τηλ και κίνηση των οχημάτων. Κιν Αγρίνιο 23/09/09 (Το έχω ήδη στο φάκελο) Κύριε διευθυντά. Αν και είμαι αντίθετος στην επιλεγμένη από πολιτικής πλευράς πρόσληψης των υπαλλήλων του δήμου. Αν και είμαι αντίθετος στην φιλοσοφία της δομής των σημερινών πόλεων Αν και είμαι αντίθετος στην φιλοσοφία κίνησης και στάθμευσης των οχημάτων της πόλης. Παρά ταύτα, είμαι κι εγώ κάτοικος και επαγγελματίας ετούτης της πόλης. Κι όσο αντίθετος κι αν είμαι, η νέα ομάδα των νέων παιδιών που κυκλοφορούν στους δρόμους, δεν είναι απλώς συμπαθητική, αλλά δείχνει ότι θέλει να μας διδάξει πάνω απ’ όλα, ανθρωπισμό. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ Επειδή κι εγώ, χρόνια τώρα, ζω και εργάζομαι στους δρόμους, κι ασχολούμαι και με το πάρκιν, αισθάνομαι ότι αυτά τα παιδιά χρειάζονται την συμπαράσταση όλων μας, όχι για να διορθώσουν την κατάσταση, μια κι αυτό είναι υπόθεση ‘των πιο ψηλά’, αλλά να μην την αφήσουν να χειροτερέψει. Σαν ένδειξη αυτής της προσπάθειας μου, επιθυμώ να τους κάνω μία μικρή προσφορά. Επειδή όμως δεν γνωρίζω αν και σε ποιο βαθμό υπάρχει ανάγκη αποδοχής της προσφοράς μου, γι’ αυτό επιτρέψτε μου ν’ αναφέρω διό εναλλακτικές προτάσεις. (Απευθύνομαι μόνο στην ομάδα που έχει αναλάβει την στάθμευση, και γενικότερα θέματα τροχαίας κίνησης) 1η Για έναν μόνο υπάλληλο, δωρεάν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα καθώς και εξετάσεις για την απόχτηση άδειας οδήγησης Β΄ κατηγορίας. ή 2η Αν έχουν όλοι δίπλωμα οδήγησης και υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να οδηγήσουν, τότε προσφέρω για ένα μόνο υπάλληλο, δωρεάν, όσα μαθήματα χρειαστεί να κυκλοφορεί άνετα εντός και εκτός πόλης. Επίσης, είμαι στην διάθεση όλων όσων επιθυμούν να τους κάνω δωρεάν θεωρητικά μαθήματα εντός της σχολής μου, με βάση το βιβλίο θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών, φυσικά, και με βάση την εμπειρία μου. Επιθυμώ για την 1η περίπτωση, αν υπάρχουν δύο και περισσότεροι χωρίς δίπλωμα, να γίνει κλήρωση. Και για την 2η περίπτωση να γίνει πάλι κλήρωση αν οι ενδιαφερόμενοι είναι δύο και πάνω. Με τιμή Εδόθη σήμερα 24/09/09 στις 19:45 Στ. Αγγελής ]]]]]]]]]

22 Όμως, αν δεν σε γουστάρουν τα συμφέροντα, οικονομικά και πολιτικά…
Στις αρχές έως τα μέσα Ιουλίου του 2011, ένα απόγευμα, πέρασε ένα γκρουπ με 4-5 δημοτικούς αστυνομικούς, και κατέβηκα, να τους δηλώσω και πάλι την παρουσία μου και να τους πω: Ναι ρε παιδιά, εδώ είμαι, να το μετακινήσω; Μαζί τους ήταν κι ένας κύριος με πολιτικά, και μου δήλωσε ότι ήταν ο προϊστάμενος τους, κι ότι την επόμενη φορά θα τους πει να μου γράφουν κλήση από το δρόμο, χωρίς να πλησιάζουν το αυτοκίνητο.

23 -Μα είμαι σε στάση, κι αν χρειαστεί το μετακινώ.
-Να πας στο δήμο και να πάρεις άδεια; -Έχω πάει και δεν μου έδωσαν, του απάντησα. -Να πας να πάρεις άδεια, τι τους έχεις τους αντιδημάρχους; -Μα δεν θα μου δώσουν, είμαι σε στάση, να φέρω σ’ εσένα μία αίτηση να την προωθήσεις; -Να πας στο δήμο! -Εγώ πάντως το μαγαζί μου δεν το κλείνω εξ’ αιτίας σας, και να φύγω ετούτη τι στιγμή, σε λίγο πάλι θα το ξανά φέρω, κι ελάτε να παίξουμε!! Φύγανε!

24 Ένα φορτηγό, με την φίρμα ενός καταστήματος, ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το δικό μου, έλειπε και ο οδηγός, είχαν ανεβάσει πράγματα στην πολυκατοικία, και για εκείνο δεν κοίταξε κανείς. Ύστερα από λίγο κατέβηκε και ο οδηγός του φορτηγού: -Εσένα γιατί δεν σε γράψανε ρε; κι εμένα με κυνηγάνε; -Τι έγινε; ήρθε η αστυνομία; -Η δημοτική αστυνομία, κι ήθελε να γράψει εμένα, ενώ για σένα δεν είπαν τίποτα. -Να τστείλεις πέρα!! Απάντησε με το ύφος του πετυχημένου!! Αφήνοντας να εννοηθούν πολλά και διάφορα…

25 Ύστερα από λίγες μέρες Σήμερα 4/8/11, στις μία το μεσημέρι, αφού πέρασα μπροστά από το μαγαζί μου, που ήταν παρκαρισμένα και δεν χώραγα να σταματήσω, κατευθύνθηκα εντός του πεζόδρομου. Επειδή όμως έκανε πολύ ζέστη, και είχα αναμμένο το κλιματιστικό, άφησα μέσα στην θέση του οδηγού, τον νεαρό που έκανα μάθημα, ώστε να μην σβήσω την μηχανή και ζεσταθεί πολύ ο χώρος, έως ότου ανέβω στο μαγαζί, να πάω στην τουαλέτα, και να ξανά κατέβω με την εκπαιδευόμενη, ώστε να ξανά ξεκινήσω πάλι μάθημα οδήγησης μαζί της.

26 Σ’ αυτό το διάστημα των 2-3΄λεπτών, πέντε νεαροί αστυνομικοί του Δήμου, ξεχύθηκαν στον πεζόδρομο να γράψουν, το βέβαιο είναι, ότι αν δεν ήταν ο νεαρός μέσα, θα με είχαν γράψει. Τελικά το όλο θέμα έχει πολύ πλάκα. Ολόκληρη δημοτική αστυνομία στηρίζεται σε κάποιες κόντρες, παρεξηγήσεις, ή όπως αλλιώς θα θέλαμε να τις ονομάσουμε; Βέβαια, το πιο πιθανό είναι ότι έτυχε και περνούσαν, ακριβώς την ώρα που επέστρεφα από μάθημα!! Τι να κάνουμε, ήμουνα κι άτυχος. Από την άλλη πλευρά όμως, ήμουνα πολύ τυχερός, που άφησα μέσα τον νεαρό, και με πήρε αμέσως στο κινητό να μου πει: ήρθαν οι φίλοι σου!! όλοι μαζί!!

27 Συγχαρητήρια βρε παιδιά. με πιάσατε και με ξανά διώξατε για μάθημα
Συγχαρητήρια βρε παιδιά!! με πιάσατε και με ξανά διώξατε για μάθημα. Σας ευχαριστώ. Περισσότερο όμως ευχαριστώ τα αφεντικά σας, για το έργο που σας κατευθύνουν να παράγετε!! Πείτε μου κι εμένα κανέναν ευχαριστώ, που σ’ αυτόν τον καύσωνα σας προσφέρω δουλειά!! Άραγε, κάποιοι ‘μεγάλοι’ κάποιοι ‘επιφανείς’ πολίτες ετούτης της πόλης, να σας πήραν τηλέφωνο; Πότε προλάβατε να φτάσετε; Συγχαρητήρια που φροντίζετε για το ομαλό περπάτημα των πολιτών, και για τα παιδάκια που παίζουν την 4η Αυγούστου ακριβώς το καταμεσήμερο, σε θερμοκρασία σκιάς 36ο κελσίου!! Αλήθεια, ξέρει κάποιος από εσάς, σας είπε κάποιος απ’ τα αφεντικά σας, τι να έγινε άραγε, στην νεότερη Ελληνική Ιστορία την 4η Αυγούστου;;

28 Σας ευχαριστώ πάντως, που μου το τονίσατε!!!
Είναι ακόμη 4η Αυγούστου ώρα 21:00. Μόλις πριν 15΄λεπτά, ήρθαν στο εν λόγω πεζόδρομο 3μοτοσικλετιστές της αστυνομίας, σφυρίξανε, γράψανε μερικούς, άδειασε η πλατεία από αυτοκίνητα και έφυγαν. Είπα στους δύο που ήταν μαζί: -Πείτε και στους δημοτικούς, να έρχονται τέτοια ώρα που είναι όλος ο κόσμος εδώ, τα μικρά παιδιά, και προσπαθούν να πάρουν αέρα, κι όχι το καταμεσήμερο με τον καύσωνα που δεν κινείτε ψυχή!!

29 Γι’ αυτά τα παιδιά, για τους δημοτικούς αστυνομικούς, κάποιοι θα πρέπει να πάνε κατηγορούμενοι. Και για να γίνομαι σαφέστερος. Αυτά, από την δημόσια αρχή, διδάχτηκαν μίσος και κακία εναντίον των πολιτών, που ουσιαστικά οι πολίτες τους πληρώνουν. Δεν είναι δυνατόν, ένα όμορφο κοριτσάκι, που κάποια μέρα τη ρώτησα: -δίνεται αποδείξεις ότι κάποιον τον γράψατε; -Ναι γιατί; θέλετε να σας δώσω μία; κι έφυγε με το σοβαρό ύφος; Μ’ έκανε να ντραπώ τόσο πολύ, που… δεν ξέρω, δεν ξέρω τι να πω. Κάποιοι, κάποιος, το σύστημα; δεν ξέρω ποιος πότισε αυτά τα παιδιά με την απανθρωπιά. Αν εκείνη τη στιγμή, γνώριζε ότι κανένας νόμος δεν την τιμωρεί, κι αν είχε ένα περίστροφο, το βέβαιο είναι ότι θα μου το άδειαζε κατευθείαν στο κεφάλι!!

30 Είναι δυνατόν στις μέρες μας 20χρονα, 25χρονα παιδιά, να βγαίνουν 2-3 γρουπ στην πλατεία, να σφυρίζουν, ή, να μην σφυρίζουν καθόλου, και κάποιοι άνθρωποι, κάποιοι πολίτες ετούτης της πόλης, να τρέχουν αλαφιασμένοι να πάρουν το αυτοκίνητό τους, και την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι, ν’ αδιαφορούν, επειδή είναι βέβαιοι, πως έχουν τα μέσα, και πως έστω κι αν θα πάρουν τη κλήση, θα την σβήσουν αμέσως, ζητώντας τους κάποιοι υψηλά ιστάμενοι και συγνώμη!! Κι αυτά τα παιδιά, οι κύριοι κρίκοι του παιγνιδιού!!

31 Κι ενώ σε άλλες σελίδες γράφω, για τις επερχόμενες μεγάλες παγκόσμιες αλλαγές, εμείς ως πόλη τουλάχιστο, δεν έχουμε καταφέρει ούτε καν να μιλήσουμε γι’ αυτά, που κάποιες άλλες χώρες έχουν κάνει πραγματικότητα. Σε πολλές πόλεις άλλων χωρών, οι δήμοι έχουν οργανώσει, κι έχουν θέσει σε εφαρμογή, μαθήματα στο προσωπικό τους, αλλά και στους πολίτες, προστασίας περιβάλλοντος, όπου συμπεριλαμβάνεται και η οικονομική οδήγηση!!

32 Και οι δικοί μας δημοτικοί υπάλληλοι, οι φέροντες μάλιστα και ειδική στολή, έχουν δημιουργήσει παγίδες, για να καλυφθούν κάποιες θέσεις εργασίας, και να γίνεται χρήση της εξουσίας, εις βάρος των πολιτών, και φυσικά, εις βάρος και του περιβάλλοντος!! Σε ποια χώρα του πλανήτη, σ’ ένα σκεπασμένο ρέμα, που κάποιοι το ονομάζουν πλατεία, που έχει μία κύρια είσοδο σε μόνιμη βάση κατά 90% του πλάτους του δρόμου ανοιχτή, έχει και τρις ημινόμιμες, ημιπάρομες, εξόδους… αυτή η λεγόμενη πλατεία, είναι πηγή είσπραξης από τον απλό καθημερινό πολίτη!! Κυρίως; Απ’ αυτόν που δεν έχει την ψυχική δύναμη να κάνει υποκλίσεις!! Ας είναι!!

33 Ποιοι ελέγχουν, αν και κατά πόσο γίνονται οι εισπράξεις; και που κατευθύνονται;
Οι εισπράξεις τόσων ετών, από τον συγκεκριμένο πεζόδρομο, που κατευθύνονται; Δεν θα μπορούσαν να διοχετευτούν, για αυτόματα ή ημιαυτόματα τεχνολογικά συστήματα, ώστε να υπάρχει κάποιο σχετικό δίκιο για την είσοδο στον πεζόδρομο;

34 Δεν θα μπορούσε έστω, τις ώρες αιχμής, κάποιος δημοτικός υπάλληλος, ή δημοτικός αστυνομικός, να διώχνει ή να επιτρέπει την είσοδο σε κάποια οχήματα; Πόσο στοιχίζει το μεροκάματο ενός δημοτικού αστυνομικού; περισσότερο από δύο παράνομες σταθμεύσεις;

35 Τελικά, αποδείξεις δεν δίνουν
Τελικά, αποδείξεις δεν δίνουν! Απλά, θεωρούν ότι όλα τα χαρτάκια θα τα αφήσουν στο παμπριζ, κι έτσι όποιος υπογράψει ότι παρέλαβε την κλήση, θα υπογράψει για τον εαυτό του. Δεν κρατάει αντίγραφο παραλαβής η υπηρεσία, είτε το τοποθετήσει στο όχημα είτε το παραλάβει ο κάτοχος, δεν φαίνεται πουθενά!! Κι έτσι, δεν υπάρχει καμία απόδειξη στα χέρια της υπηρεσίας, ότι ενδεχομένως να πρόκειται για στάση, κι όχι για στάθμευση!!

36 Επί τη ευκαιρία επιθυμώ, ως διωκόμενος τουλάχιστο, να ρωτήσω τους ασχολουμένους με την Ελληνική δικαιοσύνη: Επιτρέπεται στην δημοτική αρχή, να στήνει εισπρακτικές παγίδες στους οδηγούς;

37 Και προς την πολιτική ηγεσία της χώρας:
Κύριε πρωθυπουργέ: Όσο κι αν προσπαθείτε προς τα επάνω, να ελέγξετε την κατάσταση: ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ Όταν κάποιος επιφανής πολίτης μίας πόλης της χώρας μας, είναι χρόνια δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος, μεγάλος επιχειρηματίας, μέγας δημόσιος υπάλληλος, και στηρίζει το κόμμα σας, είναι Ο ΝΟΜΟΣ σύμφωνα με την Ελληνική νοοτροπία. Δεν του αντιστέκεται κανείς!! Αν υποθέσουμε ότι έχει κάνει κάποιες παρανομίες, είναι εκ των προτέρων νόμιμες!!

38 Για τα οικονομικά μας, σε παραδώσαμε ήδη στην παγκόσμια αστυνομία,
Ελλάδα μας… γλυκιά!!. Για τα οικονομικά μας, σε παραδώσαμε ήδη στην παγκόσμια αστυνομία, έρχεται άραγε, μία ίδια αστυνομία, και στην καθημερινότητά μας;;!! Ακόμη και για στο παρκάρισμά μας;; !!!! Πρέπει να βγούμε στους δρόμους, να υποκλιθούμε στους Έλληνες που είναι τα αφεντικά μας, και να χειροκροτήσουμε την επιτυχία μας!! Ελλάδα μας …. γλυκιά!!! Μας φάγανε……. για μια μπουκιά!!! Τέλος..


Κατέβασμα ppt "Βλέπε!! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ!!.. Σιώπα Αποφασίζομε και διατάσσομε:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google