Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νόμος 12/324 - 2004. ΕΝΔΥΣΗ Είναι αποδεκτό να έρχεστε στην εργασία σας ντυμένοι ανάλογα με το μισθό σας. Αν σας δούμε να έρχεστε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νόμος 12/324 - 2004. ΕΝΔΥΣΗ Είναι αποδεκτό να έρχεστε στην εργασία σας ντυμένοι ανάλογα με το μισθό σας. Αν σας δούμε να έρχεστε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νόμος 12/324 - 2004

2 ΕΝΔΥΣΗ Είναι αποδεκτό να έρχεστε στην εργασία σας ντυμένοι ανάλογα με το μισθό σας. Αν σας δούμε να έρχεστε με παπούτσια Prada των 350 Ευρώ ή με τσάντα Gucci των 600 Ευρώ, θα υποθέσουμε ότι έχετε οικονομική άνεση και συνεπώς δεν χρειάζεστε αύξηση. Αν ντύνεστε πολύ φτωχικά, τότε θα υποθέσουμε ότι δεν διαχειρίζεστε καλά τα οικονομικά σας και συνεπώς δεν μπορούμε να σας κάνουμε αύξηση. Αν ντύνεστε κανονικά, θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε κανένα πρόβλημα και συνεπώς δεν έχετε καμία ανάγκη αύξησης.

3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Δεν θα δεχόμαστε πλέον το δικαιολογητικό του γιατρού ως πιστοποιητικό ασθενείας. Αφού κατορθώσατε να πάτε στο γιατρό, τότε μπορείτε να έρθετε και στη δουλειά.

4 ΑΔΕΙΕΣ Ο κάθε εργαζόμενος απολαμβάνει 104 ημέρες άδειας το χρόνο. Αυτές είναι τα Σάββατα και οι Κυριακές.

5 ΤΟΥΑΛΕΤΑ Πολύς χρόνος ξοδεύεται στην τουαλέτα. Οι νέοι κανονισμοί προβλέπουν το μέγιστο χρόνο των 3 λεπτών στην τουαλέτα. Μετά την πάροδο των 3 αυτών λεπτών, το χαρτί υγείας θα εξαφανίζεται, η πόρτα θα ανοίγει και θα σας φωτογραφίζουμε. Μετά και την δεύτερη καθυστέρηση στην τουαλέτα, η φωτογραφία θα εμφανίζεται τοιχοκολλημένη στην είσοδο του κτιρίου.

6 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΦΑΓΗΤΟΥ Οι αδύνατοι υπάλληλοι θα έχουν στη διάθεσή τους 30 λεπτά, διότι έχουν ανάγκη το φαγητό ώστε να παχύνουν λίγο. Οι φυσιολογικοί υπάλληλοι θα έχουν 15 λεπτά για ν’ απολαύσουν μία ισορροπημένη διατροφή και να κρατήσουν τη φόρμα τους. Οι χοντροί θα έχουν μόνο 5 λεπτά, τα οποία είναι υπέρ αρκετά ώστε να φάνε ένα γιαουρτάκι 0%. * * * Σας συγχαίρουμε για την αφοσίωσή σας στην εταιρεία μας και σας ευχόμαστε καλή σας ημέρα. Εκ της διευθύνσεως.


Κατέβασμα ppt "ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Νόμος 12/324 - 2004. ΕΝΔΥΣΗ Είναι αποδεκτό να έρχεστε στην εργασία σας ντυμένοι ανάλογα με το μισθό σας. Αν σας δούμε να έρχεστε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google