Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η πιό βαθιά πισίνα στον κόσμο!. Το Nemo 33 είναι ένα ψυχαγωγικό κέντρο κατάδυσης στις Βρυξέλλες, με την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο. Η πισίνα αποτελείται.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η πιό βαθιά πισίνα στον κόσμο!. Το Nemo 33 είναι ένα ψυχαγωγικό κέντρο κατάδυσης στις Βρυξέλλες, με την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο. Η πισίνα αποτελείται."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η πιό βαθιά πισίνα στον κόσμο!

2 Το Nemo 33 είναι ένα ψυχαγωγικό κέντρο κατάδυσης στις Βρυξέλλες, με την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο. Η πισίνα αποτελείται από επίπεδες πλατφόρμες σε διάφορα επίπεδα βάθους. Έχει δύο μεγάλους επίπεδους πυθμένες με βάθος 5 μέτρων, 10 μέτρων, και έναν μεγάλο κυκλικό πυθμένα που κατεβαίνει σε ένα βάθος 33 μέτρων. Η πισίνα γεμίζει με 2.500.000 λίτρα μη-χλωριωμένων, ιδιαίτερα φιλτραρισμένων νερών πηγής που διατηρούνται σε 30°C και περιέχει διάφορες υποβρύχιες τεχνητές σπηλιές στο επίπεδο βάθους 5 μέτρων. Υπάρχουν πολυάριθμα υποβρύχια παράθυρα που επιτρέπουν στους εξωτερικούς επισκέπτες για να δουν την πισίνα στα διάφορα βάθη. Το συγκρότημα σχεδιάστηκε από τον Βέλγο ειδικό καταδύσεων John Beernaerts και άνοιξε το 2004.

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13


Κατέβασμα ppt "Η πιό βαθιά πισίνα στον κόσμο!. Το Nemo 33 είναι ένα ψυχαγωγικό κέντρο κατάδυσης στις Βρυξέλλες, με την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο. Η πισίνα αποτελείται."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google