Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ-internet ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ-internet Πως μπορούν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά ( μέρος1 ).  Οι γονείς πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους την.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ-internet ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ-internet Πως μπορούν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά ( μέρος1 ).  Οι γονείς πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους την."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ-internet ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ-internet

3 Πως μπορούν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά ( μέρος1 ).  Οι γονείς πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους την ώρα που είναι στο internet. Επειδή τα παιδιά μπορεί να μπουν σε ιστιοτόπους που δεν επιτρέπετε για την ηλικία τους πρέπει να πάρουν κι αυτοί τα μέτρα τους. π.χ. Να ενημερωθούν και με τη βοήθεια του τεχνικού υπολογιστών (ή μόνοι τους) να φτιάξουν ένα λογαριασμό στον υπολογιστή στον οποίο θα επιτρέπετε να μπουν μόνο σε συγκεκριμένους ιστιοτόπους για εργασίες ή βίντεο τα οποία πρέπει να δουν για και να τα προστέσουν σε κάποια εργασία. Δηλαδή στον υπολογιστή θα υπάρχουν 2 λογαριασμοί. Στον δικό σας μπορείτε να προσθέσετε κωδικό πρόσβασης ώστε να μην μπορεί να εισέλθει το παιδί.

4 Πως μπορούν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά ( μέρος2 ). Μερικοί τέτοιοι ιστιότοποι είναι το Google, το youtube και ιστιότοποι με παιχνίδια. Αν δεν θέλετε τα παιδιά σας να παίζουν παιχνίδια στο internet επειδή καμιά φορά μπορεί να παίξουν πολεμικά ή τρομακτικά παιχνίδια μπορείτε να αγοράσετε (προμηθευτείτε) μερικά από καταστήματα παιχνιδιών ή videoclub όπως τα seven. Μερικοί τέτοιοι ιστιότοποι είναι το Google, το youtube και ιστιότοποι με παιχνίδια. Αν δεν θέλετε τα παιδιά σας να παίζουν παιχνίδια στο internet επειδή καμιά φορά μπορεί να παίξουν πολεμικά ή τρομακτικά παιχνίδια μπορείτε να αγοράσετε (προμηθευτείτε) μερικά από καταστήματα παιχνιδιών ή videoclub όπως τα seven.

5 Πως μπορούν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά ( μέρος3 ).  Επίσης όπως σας είπα μπορείτε να φτιάξετε έναν περιορισμένο λογαριασμό στον υπολογιστή μόνοι σας. Απλά μπορείτε να συμβουλευτείτε και να πάρετε πληροφορίες από site ένα πολύ γνωστό το : http://www.saferinternet.gr/ http://www.saferinternet.gr/

6 Πως μπορούν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά ( μέρος4 ).  Μάλιστα το συγκεκριμένο site έχει και μέρος στο οποίο έχει τέστ τα οποία μπορούν να κάνουν τα παιδιά σας έχοντας 2 ζωές (για να κάνουν λάθος) και βγάζοντάς αποτέλεσμα και πόντους στο τέλος (π.χ. 100%). Επίσης μπορείτε να τυπώσετε το τέστ και τα αποτελέσματα. Και τα τεστ δεν είναι μόνο για το διαδίκτυο αλλά και για το κινητό (το οποίο δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε κάτω τον 14 ετών αλλά και γενικά)

7 Λογαριασμοί windows (1)  Κλειδωμένος λογαριασμός

8 Λογαριασμοί windows (2)  Ξεκλείδωτος λογαριασμός

9 Συντάκτης: Κωνσταντίνος Σαββόγλου 19/01/11 Τέλος Τέλος Και καλή δουλειά !


Κατέβασμα ppt "ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ-internet ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΙ-internet Πως μπορούν οι γονείς να προστατέψουν τα παιδιά ( μέρος1 ).  Οι γονείς πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους την."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google