Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΜΑD MELODY είναι μέλος του ομίλου εταιριών MAD και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας ήχου και εικόνας με μία εντελώς νέα φιλοσοφία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΜΑD MELODY είναι μέλος του ομίλου εταιριών MAD και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας ήχου και εικόνας με μία εντελώς νέα φιλοσοφία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΜΑD MELODY είναι μέλος του ομίλου εταιριών MAD και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας ήχου και εικόνας με μία εντελώς νέα φιλοσοφία. Μελετά, επεξεργάζεται και προτείνει λύσεις οπτικοακουστικής επένδυσης επαγγελματικών χώρων μέσω ενός αξιόπιστου και εύχρηστου προγράμματος διαχείρισης ήχου και εικόνας, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και video, προσαρμοσμένα στις εκάστοτε επικοινωνιακές ανάγκες. Introduction

3 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ Κατανοούμε και καταγράφουμε τις ανάγκες του κάθε χώρου και σκιαγραφούμε το αρχικό προφίλ του ξενοδοχείου. Προτείνουμε λύσεις τέτοιες που να καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες του. Συνδυάζοντας τα είδη μουσικής που ταιριάζουν στον κάθε χώρο, μεγιστοποιούμε την ικανοποίηση όλων, πελατών και εργαζομένων, με απώτερο στόχο την ολική διαφοροποίηση και τη δημιουργία ενός unique music profile. Δημιουργούμε αυτοδύναμα μουσικά προγράμματα σε κάθε χώρο με το δικό τους ημερήσιο προγραμματισμό, τα δικά τους music updates και παρέχουμε τη δυνατότητα για έλεγχο από ένα κεντρικό υπολογιστή του ξενοδοχείου.

4 Mad Melody ANANEΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Με άμεσα, διαρκή και επιλεγμένα updates, με όλες τις νέες κυκλοφορίες, Απ' όλο τον κόσμο, από όλα τα είδη μουσικής.

5 AFTER SALES SUPPORT Με άμεση 18/7/365 τεχνική εξυπηρέτηση από help line :

6 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Κάθε ξενοδοχείο για να είναι απόλυτα νόμιμο στη χρήση της μουσικής, είναι υποχρεωμένο να καταβάλλει τα ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ στους εκάστοτε φορείς (AEΠΙ, ΑΠΟΛΛΩΝ). Απόλυτα αναγνωρισμένη για τη νομιμότητα των υπηρεσιών της, η ΜAD MELODY καταβάλλει σε ΑΕΠΙ και GRAMMO τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ (dubbing).

7 NON COPYRIGHT MUSIC Η MAD MELODY επιλέγει μουσικές συλλογές ανεξάρτητων παραγωγών των οποίων τα πνευματικά δικαιώματα δεν έχει παραχωρήσει σε καμία εισπρακτική εταιρία. Τις πιο αξιόλογες συλλογές τις κατηγοριοποιεί, δημιουργώντας μουσικά σύνολα που μπορούν να επενδύσουν μουσικά, από χώρους εστίασης, μέχρι χώρους αναμονής ή χώρους μαζικής κατανάλωσης. Όσες επιχειρήσεις επιλέγουν αυτή την κατηγορία μουσικής, δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν δικαιώματα σε κανέναν οργανισμό διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων.

8 ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

9 ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ειδικές τιμές για ξενοδοχεία 6 μήνης λειτουργίας: MELODY DISK ο Μουσικό κανάλι € / μήνα x 6 = 450€ MELODY DISK ο Μουσικό κανάλι 55€ / μήνα X 6 = 330€ MELODY DISK Για κάθε επιπλέον κανάλι € / μήνα X 6 = 270€ * Η χρέωση είναι ίδια για (Copyright και Non Copyright Music) * Μουσικό κανάλι εννοείται ο χώρος που παίζει το MELODY DISK ανεξαρτήτου μεγέθους. Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

10 Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται :
• 5 μουσικά updates / έτος με τη διαδικασία DVD’s. • Αρχική μουσική βιβλιοθήκη έως επιλεγμένα τραγούδια (Copyright Music) • Αρχική μουσική βιβλιοθήκη έως επιλεγμένα τραγούδια (Non Copyright Music) • Παροχή SOFTWARE • Help Line 18/7/365 Σε όλα τα ως άνω κοστολόγια δεν συμπεριλαμβάνονται : • Παροχή ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η υπηρεσία αυτή χρεώνεται προς 10€/μήνα/ηυ.

11 ΚΟΣΤΟΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ
Το κόστος εκφώνησης, ηχογράφησης, montage / ηχητικό μήνυμα ορίζεται ως εξής: για 1-5 μηνύματα ετησίως, 100€ για 5-10 μηνύματα 80€ από 11 μηνύματα και άνω 60€ Τα πολύγλωσσα μηνύματα στοιχίζουν ανάλογα με τον αριθμό των εκφωνητών. Κόστος ένταξης μηνύματος 10€ Σε όλα τα ανωτέρω κοστολόγια δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%.

12 Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή απορία σας επικοινωνήστε μαζί μας:
Ερρίκος Παπανίκος Τηλ.:


Κατέβασμα ppt "Η ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΜΑD MELODY είναι μέλος του ομίλου εταιριών MAD και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επεξεργασίας ήχου και εικόνας με μία εντελώς νέα φιλοσοφία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google