Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εργασθείτε με το FERTIL DISPENSER γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εργασθείτε με το FERTIL DISPENSER γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Εργασθείτε με το FERTIL DISPENSER γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια
ένας μοναδικός δοσομετρητής για επικαλυμμένα, κοκκώδη και λεπτόκοκκα (σε μορφή σκόνης) λιπάσματα ο οποίος επιτυγχάνει εξαιρετικά γρήγορη και ορθή εφαρμογή λιπασμάτων σε μεμονωμένα φυτά. Ο μηχανισμός δοσομέτρησης μπορεί. εύκολα να ρυθμιστεί για οποιαδήποτε δόση μεταξύ 2 και 25 γραμμαρίων. ….η δοκιμασμένη λύση για: • Φυτώρια δενδρωδών ειδών (εδαφικής φύτευσης) • Μονάδες παραγωγής φυτών σε φυτοδοχεία • Καλλιέργειες φρούτων και λαχανικών • Δημόσιους χώρους πρασίνου. Εργασθείτε με το FERTIL DISPENSER γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια

2 Τεχνικά χαρακτηριστικά
Βάρος Κενός ο λιπασματοδιανομέας ζυγίζει 3 κιλά. Έτσι είναι πολύ ελαφρύς και άνετος στην χρήση του. Χωρητικότητα Μπορεί να γεμίσει με +/-17 κιλά λιπάσματος. Σχεδίαση δεξαμενής Εξαιτίας του καμπύλου σώματος όλα τα στέρεα λιπάσματα πληρώνουν άμεσα τον σωλήνα δοσομέτρησης λόγω βαρύτητας. Χωρίς κινητήρα, δεν χρειάζεται συντήρηση Πολύ απλή και στιβαρή κατασκευή με μεγάλη διάρκεια ζωής. Δοσομετρητής Εύκολη δοσολόγηση από 2 εως 25 γραμμάρια λιπάσματος.

3 Πλεονεκτήματα Ακρίβεια δόσης Εύκολη προσαρμογή από 2 εως 25 γραμμάρια.
Ταχύτητα Γρήγορη και στοχευμένη λίπανση που μπορεί να φτάσει σε απόδοση 1500 φυτά ανά ώρα. Ομοιόμορφη παραγωγή Λόγω της στοχευμένης και ακριβούς δόσης επιτυγχάνεται ομοιόμορφη παραγωγή και εξαλείφετε φαινόμενα τροφοπενίας ή φυτοτοξικότητας. Οικονομία σε λιπάσματα Αποκλείετε την σπατάλη ακριβών λιπασμάτων Εργονομικό σχήμα Εύκολο και ξεκούραστο στην χρήση του λόγω του εργονομικού σχήματος και του μικρού βάρους.

4 Υπολογισμοί Οικονομία σε εργατικά
Οι υπάλληλοι σας μπορούν να δουλεύουν 4 φορές ταχύτερα. FERTIL DISPENSER™ άτομο x 8 ώρες x 5 euro = 40 euro Χειρονακτικά άτομα x 8 ώρες x 5 euro = 160 euro Διαφορά = 120 euro. Ήδη σε 4 μέρες χρήσης (4x120 = 480 euro) κάνετε απόσβεση της επένδυσης αγοράς του FERTIL DISPENSER™ !! Οικονομία σε (ακριβά) λιπάσματα Εξαιτίας της ακρίβειας της δόσης και της σωστής στόχευσης δεν χάνεται λίπασμα και μπορείτε να λιπαίνετε περισσότερα φυτά με ένα σακί λιπάσματος. Καλύτερης ποιότητας φυτά Κάθε φυτό παίρνει ακριβώς όσο λίπασμα χρειάζεται και έχει καλύτερη ανάπτυξη και ομοιομορφία. Εύκολο στην χρήση για οποιονδήποτε. Καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς να απαιτείται εκπαίδευση.

5 Φωτογραφίες του FERTIL DISPENSER™

6 FERTIL DISPENSER™


Κατέβασμα ppt "Εργασθείτε με το FERTIL DISPENSER γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google