Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

O M E G A by E S E T Y Γιατί OMEGA?  Eιδικό σύστημα περιστροφής με γρανάζια που απαιτεί πολύ μικρή δύναμη και αποκλείει το χάσιμο στροφής.  Η πρώτη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "O M E G A by E S E T Y Γιατί OMEGA?  Eιδικό σύστημα περιστροφής με γρανάζια που απαιτεί πολύ μικρή δύναμη και αποκλείει το χάσιμο στροφής.  Η πρώτη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 O M E G A by E S E T Y

3 Γιατί OMEGA?  Eιδικό σύστημα περιστροφής με γρανάζια που απαιτεί πολύ μικρή δύναμη και αποκλείει το χάσιμο στροφής.  Η πρώτη κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας με προστατευμένο σύστημα κλειδιού.  Η κλειδαριά γίνεται δεξιά & αριστερή.  Η αντιγραφή των κλειδιών γίνεται μόνο από εξειδικευμένα κέντρα κλειθροποιών και μόνο με τον κωδικό ασφάλειας που υπάρχει στην ειδική κάρτα κατόχου.  Δυνατότητα κατασκευής συστημάτων Κ.Α. ανεξαρτήτως του τύπου της κλειδαριάς (CISA- MOTTURA-ATRA-POTENT κ.λ.π.)  Η κλειδαριά είναι συμβατή με τις πιο γνωστές κλειδαριές της αγοράς (CISA-POTENT-ATRA- MOTTURA-SECUREMME-AUNO)  Με την χρήση της πλάκας μαγγανίου γίνεται μια από της ασφαλέστερες κλειδαριές της αγοράς.

4 Γιατι OMEGA ?  Η κοπή των κλειδιών γίνεται μόνο με την UNOCODE και με την προσθήκη ειδικού πρόσθετου εξαρτήματος B14 (μεγγενάκι OMEGA).  Για την αναπαραγωγή αντιγράφου είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας κατόχου με τον κωδικό.

5 Γιατι OMEGA ?  Το ειδικό μπλέ σακουλάκι περιέχει: τα κλειδιά χρήσης (με πράσινη ένδειξη),την κάρτα με τον πράσινο κωδικό καθώς και ένα σφραγισμένο κίτρινο σακουλάκι.  Προσοχή! πριν ανοίξετε το σφραγισμένο μπλε σακουλάκι με τα κλειδιά βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός πάνω στο σακουλάκι είναι ίδιος με αυτόν επάνω στην κλειδαριά.

6 Γιατι OMEGA ?  Το κίτρινο σακουλάκι περιέχει το κίτρινο κλειδί της πρώτης αλλαγής καθώς και τους κωδικούς της πρώτης αλλαγής (κίτρινος) αλλά και της δεύτερης αλλαγής (κόκκινος).  ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν υπάρχει κόκκινο κλειδί. Μόνο ο κόκκινος κωδικός για την αναπαραγωγή του.

7 Γιατι OMEGA ?

8  Ο πυρήνας του συστήματος OMEGA και η εσωτερική διάταξη των γραναζιών  Τα γρανάζια είναι όλα σκληρυμένα.

9  Το ειδικό κιτ για την κατασκευή συστημάτων Κ.Α. αλλά και την συντήρηση του συστήματος OMEGA της κλειδαριάς.

10 ESETY με ΚΥΛΙΝΔΡΟ  Μια άλλη πρόταση με πολύ μεγάλες δυνατότητες  Χρήση όποιου κυλίνδρου θέλουμε  Ιδανική λύση για εισόδους πολυκατοικιών.  Λειτουργία επίσης με γρανάζι.  Συνδυάζεται με όλα τα DEFENDER της αγοράς.  Είναι συμβατή με τις πιο γνωστές κλειδαριές της αγοράς.(CISA-ATRA- POTENT-MOTTURA)

11  Ο πυρήνας και η εσωτερική διάταξη των γραναζιών του συστήματος με κύλινδρο.  Επίσης όλα τα γρανάζια είναι σκληρυμένα.  Φαίνεται καθαρά το σύστημα συγκράτησης του κυλίνδρου καθώς και το γρανάζι που περνάει μέσα από τον κύλινδρο.

12 Τ Ε Λ Ο Σ


Κατέβασμα ppt "O M E G A by E S E T Y Γιατί OMEGA?  Eιδικό σύστημα περιστροφής με γρανάζια που απαιτεί πολύ μικρή δύναμη και αποκλείει το χάσιμο στροφής.  Η πρώτη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google