Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ

2 ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

3 ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ <<ΣΠΙΤΙ>>

4 ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ ΡΟΛΟΙ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΧΡΟΝΟ>>

5 ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ

6 ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ ΒΙΒΛΙΟ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ>>

7 ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΈΝΑ ΓΙΑΤΡΟ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

8 ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΣΕΒΑΣΜΟ>>

9 ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ <<ΖΩΗ>>

10 ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕΞ
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ

11 ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ COFFEE SHOPS ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ. ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ MADE IN CHINA.

12 ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 8 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 8 ΦΟΡΕΣ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ!!! ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΚΑΝΕ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΓΥΡΟ ΜΕ ΠΙΤΑ, ΧΟΡΕΨΕ «ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 9ο ΓΥΡΟ. ΟΧΙ ΓΥΡΟ ΜΕ ΠΙΤΑ, ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.

13 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!
Η ΤΥΧΗ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ , ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, ΜΕ FAX, ΜΕ SMS, ΜΕ MMS, ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΜΕ DELIVERY ΑΠΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

14 ΣΤΕΙΛΕ ΈΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΌ ΤΥΧΗ, ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΥΧΗ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ (ΣΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΣΟΥ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 96 ΩΡΕΣ (4 ΜΕΡΕΣ).

15 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΚΗ ΤΟΝ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ, ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ, ΤΟΝ ΠΆΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ, ΤΟΝ ΠΑΠΆ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ, ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ ΣΑΣ, ΤΗ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟ ΣΟΥΓΙΑ.

16 Ο CONSTANTINO (ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΟ) ΤΟ ΕΛΑΒΕ ΤΟ 1956 (ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ), ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΦΡΑΠΕ ΜΕΤΡΙΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ 20 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ. ΕΝΝΙΑ ΩΡΕΣ (ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ) ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ 99 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΤAΡΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ;

17 Ο ΚΑΡΛΟΣ (ΟΧΙ Ο ΣΑΝΤΑΝΑ), ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ 96 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΑΙ, ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 96 ΩΡΕΣ) ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΘΑΥΜΑ! ΘΑΥΜΑ!

18 ΤΟ 1967 Ο ΜΠΡΟΥΝΟ, Ο ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ, ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΤΥΣΗ. ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ, ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΡΗΤΟ, ΚΑΝΕΙ 20 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΕΝΝΙΑ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣ, ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

19 ΑΥΤΌ ΤΟ ΡΗΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ANTHONY DE CROUD, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΙΕΡΟΠΟΣΤΟΛΟ-ΝΑΥΤΗ-ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ-ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ CAPE TOWN, ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΕΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΞΙΑ, ΤΡΙΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ.

20 ΣΕ 96 ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ MADE IN CHINA ΚΑΙ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ANTHONY ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ... ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ...

21 Η ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ COURIER, 4 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ , ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ!

22 ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΥΧΗ. Η ΤΥΧΗ ΕΦΤΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ (ΠΙΣΩ) ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ.

23 ΣΤΕΙΛΕ 20 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ
ΣΤΕΙΛΕ 20 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ Ή ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ‘Η ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ‘Η ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ Ή ΘΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΛΗ ΝΕΡΑΪΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΥΧΗ.

24 ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΌΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ (ΟΧΙ ΜΕ ΠΙΤΑ) ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΣΤΑ ΤΖΙΝΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΛΥΧΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΝΕΡΑΪΔΕΣ, ΤΟΤΕ ΣΤΕΙΛΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΤΟ.

25 ΜΟΝΟ ΣΤΕΙΛΕ 20 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ, ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ: «Η ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΚΑ»

26 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΝΤΙΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ (ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...). ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ M.L.

27 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΥΧΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ......

28 ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΒΕΣ, ΣΕ 20 ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 20, ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 20 Κ.Ο.Κ., ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣΤΑΤΟ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ , ΘΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ SPAMMERS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ SPAM ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΤΕΣ ΠΕΟΥΣ, ΓΙΑ ΒΙΑΓΚΡΑ, ΓΙΑ CIALIS ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.

29 Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΟΣΩΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ SPAM!!! ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ MAILING LISTS, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ SPAMMERS ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

30 GET A LIFE ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ «ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΕ 1000 ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΥΧΗ»!

31 ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ BCC ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ. ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΑΠΟ SPAM ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

32

33


Κατέβασμα ppt "ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΡΗΤΟ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google