Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΠΡΕΙ ΑΝΟΞΕΙΔΟΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ GYMCOL-ECOSERVICE #7901 400ML Ειδικό σπρέι Ανοξείδοτου Χάλυβα που δημιουργεί ένα φίλμ το οποίο ανακατασκευάζει & προστατεύει κάθε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΠΡΕΙ ΑΝΟΞΕΙΔΟΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ GYMCOL-ECOSERVICE #7901 400ML Ειδικό σπρέι Ανοξείδοτου Χάλυβα που δημιουργεί ένα φίλμ το οποίο ανακατασκευάζει & προστατεύει κάθε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΠΡΕΙ ΑΝΟΞΕΙΔΟΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ GYMCOL-ECOSERVICE #7901 400ML Ειδικό σπρέι Ανοξείδοτου Χάλυβα που δημιουργεί ένα φίλμ το οποίο ανακατασκευάζει & προστατεύει κάθε επιφάνεια από χάλυβα. Μπορεί να βαφτεί ή να αφεθεί όπως είναι. ΠΡΟΣΟΧΉ; Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα ρούχα & γάντια. Επιβλαβές σε υδρόβιους οργανισμούς Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

2 ΣΠΡΕΙ ΛΑΔΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ GYMCOL-ECOSERVISE #7909 400ML Ειδικό σπρέι με λάδι βαζελίνης με αγνή υγρή παραφίνη, άχρωμο, που προστατεύει λάστιχο, ύφασμα. δέρμα (κατεργασμένο ή μη), ξύλο & μέταλλα. Δεν κιτρινίζει,ούτε ταγγίζει, ούτε οξειδώνεται αλλά ούτε ξεραίνεται. Ιδανικό λιπαντικό για τα υφαντουργεία. ΠΡΟΣΟΧΗ; Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

3 ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ GYMCOL- ECOSERVICE #7931 400ML Εδικό αντικολλητικό σπρέι για τα παρακάτω υλικά; Πλαστικό, λάστιχο, ύφασμα (βιομηχανίες πλαστικών, υποδηματοποιεία, τυπογραφεία, κλπ) Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες –20οC έως +200οC Αποτρέπει το κόλλημα της σκόνης ή της βρωμιάς σε κοπτικά εργαλεία, βελόνες κλπ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50 C Να μη τρυπήσετε ή κάψετε τη φιάλη ακόμα & άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην ψεκάζετε στα μάτια. Διατηρείστε το σε καλά αεριζόμενο χώρο Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

4 ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ GYMCOL-ECOSERVICE #7932 400ML Ειδικό σπρέι που αδιαβροχοποιεί τέλεια, διατηρώντας την διαπνοή σε κάθε τύπου υλικό, όπως τέντες & σκηνές κάμπινγκ, μουσαμάδες σε φορτηγά, ιστία (πανιά) σκαφών, καθώς επίσης και σε παπούτσια, ρούχα κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πέτσινα υλικά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

5 ΣΠΡΕΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ GYMCOL-ECOSERVICE #7934 400ML Ειδικό σπρέι πλούσιο σε ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ που δημιουργεί ένα φιλμ το οποίο ανακατασκευάζει και προστατεύει κάθε επιφάνεια από αλουμίνιο. Μπορεί να βαφτεί ή να αφεθεί όπως είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50 C Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην το αναπνέετε ή καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα ρούχα & γάντια. Περιέχει Διχλωρομεθάνιο & Τολουένιο Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

6 ΣΠΡΕΙ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ GYMCOL- ECOSERVISE #7938 400ML Ειδικό σπρέι με πεπιεσμένο αέρα για τον καθαρισμό σκόνης & ξένων σωματιδίων που βρίσκονται επικαθήμενα σε δύσκολα σημεία εκεί όπου ο μηχανικός καθαρισμός είναι αδύνατον να γίνει. Ιδανικό για χρήση στους ηλεκτρονικούς. Αντικαθιστά τέλεια τον Ψεκασμό αέρα με αεροσυμπιεστή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μη τρυπήσετε ή κάψετε τη φιάλη ακόμα & άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην ψεκάζετε στα μάτια. Διατηρείται σε καλά αεριζόμενο χώρο Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

7 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ GYMCOL-ECOSERVISE #7958 400ML Ειδικό σπρέι για τον καθαρισμό υπολειμμάτων σιλικόνης χωρίς την ανάγκη να ξύσετε την επιφάνεια. Ψεκάζετε, αφήνετε να ενεργήσει και αφαιρείτε. Δοκιμάστε το πριν από εφαρμογή σε βαμμένες επιφάνειες. ΠΡΟΣΟΣΧΗ Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα ρούχα & γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

8 ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΚΟΠΗΣ GYMCOL-ECOSERVICE #7907 400ml Ειδικό σπρέι γιά την ευκολότερη & καλύτερη κατεργασία μεταλλικών επιφανειών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σιδηρούχα ή μη μέταλλα & κράματα, με χειροκίνητη ή αυτόματη χρήση. Εξαιρετικές ψυκτικές ιδιότητες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα ρούχα & γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

9 ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡ/ΛΗΣΗ GYMCOL-ECOSERVICE #7902 400ml Ειδικό σπρέι χωρίς σιλικόνη που αποτρέπει την κόλληση ¨σε μπιμπίκια" που προκαλούνται από την ηλεκτροσυγκόλληση. Ψεκάζεται και στα μπεκ γιά να μην βουλώνουν. Ιδανικό γιά βαμμένες ή γαλβανισμένες επιφάνειες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

10 ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΣΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ GYMCOL-ECOSERVICE #7905 400ml Ειδικό υδροαπωθητικό λιπαντικό σπρέι για χρήση στην Ναυτιλία. Λιπαίνει εξαρτήματα σε κινητήρες, τροχαλίες, συρματόσχοινα, εξαρτήματα & όπλα ψαρικής, κλπ. Προστατεύει τις επιφάνειες ακόμα και σε μακροχρόνια έκθεσή τους στον ήλιο, την βροχή και το θαλασσινό νερό. Ανθεκτικό στις θερμοκρασιακές μεταβολές. Αντιδιαβρωτικό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

11 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ GYMCOL-ECOSERVICE #7956 200ml Ειδικό σπρέι σχεδιασμένο για την Λίπανση και Προστασία των όπλων κάθε τύπου. Διαθέτει μία διεισδυτική φόρμουλα η οποία φθάνει και στα πιο απρόσιτα ή μη εμφανή σημεία του μηχανισμού των όπλων, η οποία λιπαίνει και προλαμβάνει την διάβρωση, χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί το όπλο. Προστατεύει τέλος το μέταλλο και το ξύλο από τις εναποθέσεις πυρίτιδας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

12 ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ 7 ΧΡΗΣΕΩΝ GYMCOL-ECOSERVICE #7911 400ml Ειδικό προστατευτικό σπρέι 7 χρήσεων. ΛΙΠΑΙΝΕΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ και ταυτόχρονα ενεργεί σαν ένα ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ, ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΑΦΥΓΡΑΝΤΙΚΟ και ΞΕΓΡΑΣΣΑΡΙΣΤΙΚΟ. Εξαιρετικά διεισδυτική φόρμουλα. Ξεμπλοκάρει βίδες, παξιμάδια, ρουλεμάν, κουζινέτα κλπ από άλατα, σκουριά κ.ά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

13 ΣΠΡΕΙ ΞΗΡΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ PTFE (ΤΕΦΛΟΝ) GYMCOL-ECOSERVICE #7926 400ml Ειδικό σπρέι ιδανικό για λίπανση συντήρηση και προστασία εργαλείων, εξαρτημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού. Μπορεί να εφαρμοσθεί και σε μη-μεταλλικές επιφάνειες όπως ξύλο, πλαστικό, ελαστομερή, κεραμικά καθώς φυσικά και σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες. Δημιουργεί μιά ξηρή επικάλυψη η οποία προστατεύει από την σκόνη την φθορά από τριβές και την διάβρωση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

14 ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΟ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ GYMCOL-ECOSERVICE #7925 400ml Ειδικό ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ σπρέι με Διθειούχο Μολυβδαίνιο για την διαχρονική λίπανση εξαρτημάτων και μηχανισμών που εκτίθενται σε θερμοκρασίες έως +700 C. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

15 ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ GYMCOL-ECOSERVICE #7928 400ml Ειδικό ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ σπρέι με ΕΙΔΙΚΟ ΛΑΔΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ για χρήση στην Ναυτιλία, το οποίο προστατεύει από τα άλατα και λιπαίνει μηχανισμούς και ηλεκτρικά εξαρτήματα. Γυαλίζει και αδιαβροχοποιεί κάθε επιφάνεια σε σκάφη είτε αυτά είναι εσωτερικά είτε εξωτερικά (πλαστικό, δέρμα, μέταλλο, ξύλο, ύφασμα ή λάστιχο). ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

16 ΣΠΡΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΑΕΡΙΩΝ GYMCOL-ECOSERVICE #7957 400ml Ειδικό σπρέι που αποτελεί τον ταχύτερο και ασφαλέστερο τρόπο να διαπιστώσουμε αν υπάρχει διαρροή σε κλειστά υδραυλικά κυκλώματα στα οποία περνάει αέρας ή άλλα αέρια. Απλά ψεκάστε από απόσταση 20cm και περιμένετε να δείτε αν εμφανισθούν φυσαλίδες, που είναι απόδειξη ύπαρξης διαρροής αερίου. Ιδανικό γιά μικροδιαρροές. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.


Κατέβασμα ppt "ΣΠΡΕΙ ΑΝΟΞΕΙΔΟΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ GYMCOL-ECOSERVICE #7901 400ML Ειδικό σπρέι Ανοξείδοτου Χάλυβα που δημιουργεί ένα φίλμ το οποίο ανακατασκευάζει & προστατεύει κάθε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google