Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αυτή η διαφήμιση του MTV λογοκρίθηκε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Μεταδόθηκε από το MTV μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ....

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αυτή η διαφήμιση του MTV λογοκρίθηκε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Μεταδόθηκε από το MTV μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ...."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Αυτή η διαφήμιση του MTV λογοκρίθηκε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Μεταδόθηκε από το MTV μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ....

3 Κείμενο δίπλα στους πύργους: “2.863 άνθρωποι πέθαναν” Κείμενο δίπλα στον άνθρωπο: “40 εκατομμύρια άνθρωποι μολυσμένοι με τον ιό HIV στον κόσμο” “Ο κόσμος ενωμένος εναντίον της τρομοκρατίας. Θα έπρεπε να είναι και ενωμένος εναντίον του AIDS”.

4 Κείμενο δίπλα στους πύργους: “2.863 άνθρωποι πέθαναν” Δίπλα στο παιδί: “824 εκατομμύρια άνθρωποι λιμοκτονούν στον κόσμο”. “Ο κόσμος ενωμένος εναντίον της τρομοκρατίας. Θα έπρεπε να είναι και ενωμένος εναντίον της ΠΕΙΝΑΣ.”

5 Κείμενο δίπλα στους πύργους: “2.863 άνθρωποι πέθαναν” Δίπλα στον γέροντα: “630 εκατομμύρια είναι άστεγοι σε όλο τον κόσμο”. “Ο κόσμος ενωμένος εναντίον της τρομοκρατίας. Θα έπρεπε να είναι και ενωμένος εναντίον της ΦΤΩΧΕΙΑΣ”.

6 Χρειαζόμαστε αλληλεγγύη – Βοηθήστε, δωρίστε, υποστηρίξτε – Αυτή η διαφήμιση απαγορεύθηκε, αλλά δεν μπορούν να „κουκουλωθούν“ όλα… Ευχαριστούμε...MTV Απόδοση στα Ελληνικά: Μαριλού για την JotD http://anekdota.dyndns.org


Κατέβασμα ppt "Αυτή η διαφήμιση του MTV λογοκρίθηκε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. Μεταδόθηκε από το MTV μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ...."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google