Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Αίγλη Ζαππείου, 9 Μαΐου 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ OI ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πώς να προετοιμαστούμε για την Ανάπτυξη Πέτρος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Αίγλη Ζαππείου, 9 Μαΐου 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ OI ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πώς να προετοιμαστούμε για την Ανάπτυξη Πέτρος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Αίγλη Ζαππείου, 9 Μαΐου 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ OI ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πώς να προετοιμαστούμε για την Ανάπτυξη Πέτρος Σκουλικίδης, Πρόεδρος ΠΣΧΕΜ Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών www.psxem.gr «Πως πρέπει να στηριχτεί η Μεταφορά για να στηρίξει την Οικονομία»

2 Πως πρέπει να στηριχτεί η Μεταφορά για να στηρίξει την Οικονομία «Ο πλούτος που παράγει η ελληνική οδική εμπορευματική μεταφορά (7% ΑΕΠ) πρέπει να αυξηθεί και να μείνει στην Ελλάδα και στους Έλληνες» 1. Φορολογία - Να υπάρξει ανταγωνιστικό καθεστώς με τις γειτονικές χώρες - Κίνητρα για δημιουργία μεγάλων σχημάτων 2. Πετρέλαιο κίνησης Να μειωθεί η τιμή του στα επίπεδα των γειτονικών χωρών 3. Ασφάλιση Να μειωθούν οι τιμές τους στα επίπεδα άλλων χωρών

3 Πως πρέπει να στηριχτεί η Μεταφορά για να στηρίξει την Οικονομία 4. Διόδια Να υπάρξει ειδικό εμπορικό πακέτο για τα ΦΔΧ 5. Εργασιακό Να εφαρμοστεί ο Κανονισμός 561/2006 και η ευέλικτη εργασία (εργόσημο) 6. Έλεγχοι Να γίνονται έλεγχοι για το cabotage, οδική ασφάλεια, ΦΙΧ 7. Επιδοτήσεις Από ΕΣΠΑ η άλλα προγράμματα για την αγορά φορτηγών νέας τεχνολογίας, αντικατάσταση κινητήρων με φυσικό αέριο, κλπ


Κατέβασμα ppt "Αίγλη Ζαππείου, 9 Μαΐου 2014 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ OI ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ Πώς να προετοιμαστούμε για την Ανάπτυξη Πέτρος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google