Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΕΛΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΠΕΛΕΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΑΡΟΚΑΚΗΣ ΕΝΤΡΙ ΠΡΙΦΤΗ

2 ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗΣ Ο Χρήστος Αγγουράκης γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1952 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έπειτα από ατύχημα που του δημιούργησε το πρόβλημα αναπηρίας, πήγε σε κέντρο αποκατάστασης στην Ουγγαρία. Εκεί αποφάσισε να ξεκινήσει τον αθλητισμό μετά από παρακίνηση του προπονητή του. Το 1976 ήταν ένας από τους τρεις αθλητές που πήραν μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τορόντο, στην πρώτη ελληνική συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς Αγώνες. Μετά την πρώτη συμμετοχή συνέχισε με επιτυχία την αθλητική του καριέρα συμμετέχοντας σε παγκόσμια πρωταθλήματα και σε όλους τους Παραολυμπιακούς Αγώνες ως το 2004. Στη μακροχρόνια παραολυμπιακή καριέρα του κατέκτησε στον ακοντισμό ένα αργυρό μετάλλιο το 1992 και ένα χάλκινο το 1988 και στη σφαιροβολία δύο χάλκινα το 1992 και το 2004 στην Αθήνα μπροστά στο Ελληνικό κοινό. Είναι αθλητής του Α.Σ. Σπάρτακος και η προπονήτριά του είναι η Κυριακή Τσιαντούκα.

3 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ Δυο Ασημένια Μετάλλια στη Δισκοβολία, των Ολυμπιακών του Σίδνεϋ (2000) και της Αθήνας (2004), από την Τασούλα που γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 28/1/1972 από σεραίο πατέρα και προβεζάνα μητέρα. Με ύψος 1.92, βάρος 92κ. και Προπονητή τον Κώστα Σπανίδη για μια δεκαετία είχε αναρίθμητες διεθνείς επιτυχίες πριν και μετά το γάμο της. Άρχισαν το 1995 με το παγκόσμιο για να ακολουθήσουν Πανευρωπαϊκοί, Μεσογειακοί (Χρυσό στο Μπάρι) κ.λ.π. Στους Ολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996 πέτυχε μόνο 59.60,αλλά στην Αυστραλία μετά 4 χρόνια ανέβηκε στα (με την πρώτη βολή), ενώ το 2004 στην Αθήνα βελτιώθηκε στα για να χάσει μόλις με 32 πόντους διαφορά από την Ρωσίδα Ναταλία Σάντοβα. Με την επιτυχία της αυτή έγινε χρονικά η πρώτη ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε 2 συνεχόμενα Ολυμπιακά Μετάλλια. Το ατομικό της ρεκόρ είναι από τα Βαρδινογιάνεια του 1999, ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ του δίσκου κατέχει η Αικατερίνη Βόγγολη με από το 2004.

4 ΓΙΟΥΣΕΙΝ ΜΠΟΛΤ Γιουσέιν Μπολτ Αγίου Λέοντα, γεννημένος 21 Αυγούστου, 1986, είναι ένας Τζαμαϊκανός σπρίντερ που θεωρείται ευρέως ως η ταχύτερα πρόσωπο ποτέ . Αυτός είναι ο πρώτος άνθρωπος για να κρατήσει και τα 100 μέτρα και. 200 μέτρα από το παγκόσμιο ρεκόρ πλήρως αυτόματη μέτρηση του χρόνου κατέστη υποχρεωτική το Μαζί με τους συμπαίκτες του, έθεσε επίσης το παγκόσμιο ρεκόρ στο × μέτρα ρελέ. Αυτός είναι ο βασιλεύοντας Ολυμπιονίκης σε αυτά τα τρία γεγονότα, ο πρώτος άνθρωπος να κερδίσει έξι χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς στο σπριντ, και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Ήταν ο πρώτος για να επιτευχθεί ένα "διπλό διπλό" κερδίζοντας 100 m και 200 m τίτλους σε συνεχόμενες Ολυμπιακούς Αγώνες (2008 και 2012), και ολοκληρώνεται μέσα από αυτό το πρώτο "διπλό τριπλό" (συμπεριλαμβανομένων των 4x100 μ. ρελέ). Το ρεκόρ του 2009 σπάζοντας περιθώριο για 100 μ., από τα 9,69 (δική προηγούμενο ρεκόρ του κόσμου) σε 9,58, είναι ο υψηλότερος από την έναρξη της πλήρως αυτόματη μέτρηση του χρόνου. Τα επιτεύγματά του στο σπριντ έχουν τον κέρδισε το παρατσούκλι μέσα ενημέρωσης "Lightning Bolt", και τα βραβεία, συμπεριλαμβανομένης της IAAF World Αθλητής του Αθλητή έτους, Track & Field of the Year, και Laureus Sportsman of the Year (δύο φορές). Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής ποτέ στο στίβο. Έχει κληθεί πιο εμπορεύσιμα αθλητής του κόσμου και ο μεγαλύτερος αθλητής ποτέ.

5 Novak Djokovic Novak Djokovic Γεννημένος 22 Μαΐου, 1987) είναι ένας Σέρβος τενίστας επαγγελματία που κατατάσσεται σήμερα στον κόσμο αριθ. 1 από το ATP και κατατάσσεται το τέλος του έτους Παγκόσμιο Νο 1 για τόσο το 2011 όσο και το Θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών [α] Κατέχει πολλά παγκόσμια ρεκόρ ανδρών της OPEN να γίνει ο νεότερος παίκτης στην Open Era να έχουν φτάσει στους ημιτελικούς όλων τέσσερα Grand Slam γεγονότα και οι δύο χωριστά και διαδοχικά? [14] το πρώτο και μόνο ο άνθρωπος για να κερδίσει τρία συνεχόμενα Australian Open τίτλους στην Open Era? [15] και να παίζουν το μεγαλύτερο Grand Slam singles ανδρών τελικό στην ιστορία (5 ώρες 53 λεπτά). [16] ATP αρχεία Djokovic του τουρνουά περιλαμβάνουν κερδίζοντας 31 συνεχόμενα ATP World Tour Masters αγώνες σειράς 1000, παίζοντας στον τελικό με εννέα Masters ATP 1000 τουρνουά (ένα ρεκόρ συνδυάζεται με τον Roger Federer) , και είναι ένας από τους τρεις παίκτες (μαζί με Andre Agassi και Φέντερερ), για να κερδίσει επτά. Έχει κερδίσει έξι τίτλους Grand Slam ξεχωρίζει: το 2008, 2011, 2012, και 2013 Australian Open? Το 2011 πρωταθλήματα Wimbledon? Και το 2011 ΗΠΑ ανοικτές. Με κερδίζοντας τρεις ταγματάρχες το 2011, Τζόκοβιτς έγινε ο έκτος παίκτης αρσενικό στην Open Era να κερδίσει τρία Majors σε ένα ημερολογιακό έτος. Είναι ο πρώτος παίκτης άνδρες που εκπροσωπούν τη Σερβία να κερδίσει Μέιτζορ ξεχωρίζει τον τίτλο. Με την επίτευξη του 2012 Γαλλικό Όπεν τελικό, έγινε ο ένατος παίκτης στην Open Era να φτάσει στον τελικό και των τεσσάρων τουρνουά Grand Slam ξεχωρίζει (και έγινε μόλις ο πέμπτος να κάνει διαδοχικά). Μεταξύ άλλων τίτλων, κέρδισε το Κύπελλο Masters τένις το 2008 και το 2012 και ήταν στην ομάδα της Σερβίας που κέρδισε το 2010 Davis Cup. Κέρδισε επίσης το χάλκινο μετάλλιο στο απλό ανδρών στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το Έχει κερδίσει 13 τίτλους Masters 1000 series (το σπάσιμο ενός single-ρεκόρ σεζόν με πέντε τίτλους το 2011), τοποθετώντας τον στην τέταρτη θέση της λίστας από την έναρξή του το 1990. Djokovic έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Αθλητισμού 2011 Βραβείο Laureus για Sportsman της χρονιάς [17] και το 2012 Best Male τενίστας Βραβείο ESPY. Έχει κερδίσει το ATP World Tour Player of the Year διαδοχικά δύο φορές, το 2011 και το Είναι αποδέκτης του Τάγματος του Αγίου Σάββα [18] και το Τάγμα του Άστρου της Καραντιόρντιε. [19


Κατέβασμα ppt "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google