Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

2 Ο Gerhard από την Γερμανία, ο Franchua από την Γαλλία, ο Mario από την Ιταλία, και ο Johan από την Ολλανδία, ευχαριστούν από καρδιάς όλους εμάς τους Έλληνες για την προτίμηση που δείχνουμε στα εθνικά τους προϊόντα, και κατά επέκταση στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας αυτών.

3 Και σαν επιβράβευση μας συμβουλεύουν να πουλήσουμε τον Παρθενώνα, και τα νησιά μας, σπρώχνοντας μας στο Δ.Ν.Τ. για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα.

4 Αντίθετα ο Νίκος από την Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος από τις Σέρρες, ο γαμπρός μας ο Γιάννης, ο γιος μας ο Θοδωρής, ακόμα ακόμα και εμείς οι ίδιοι, βγαίνουμε στην ανεργία για τον ίδιο ακριβώς λογο. Για την προτίμηση μας στα ξένα προϊόντα, και στα ξένα super markets (Lidl (γερμανός επιχειρηματίας), Carrefour (τούρκος επιχειρηματίας), dia (ισπανός επιχειρηματίας))

5 Φανταστείτε ποσά εκατομμύρια ή και δισεκατομμύρια ευρώ ακόμα, πηγαίνουν κάθε χρόνο στον Gerhard, στον Franchua, στον Mario και στον Johan Και αυτό γιατί ή από άγνοια ή από ωχαδερφισμό δεν αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα.

6 Και μιλάμε για απλά πράγματα, καθημερινά, όπως γάλα τυρί, κασέρι, γιαούρτι, σαπούνια, χαρτιά υγειας, και κουζίνας, μακαρόνια , μπύρες, αναψυκτικά, ποτά μαρμέλαδες, τσιγάρα, σοκολάτες, παγωτά, μπισκότα, οδοντόκρεμες.

7 Φανταστείτε τώρα ότι όλοι οι Έλληνες αγοράζουν μόνο Ελληνικά ζυμαρικά, και η βιομηχανία Μέλισσα, για παράδειγμα, λόγω αυξημένης ζήτησης, θα πρέπει να διπλασιάσει την παραγωγή της.

8 Σίγουρα θα χρειαστεί περισσοτέρους εργάτες, υπαλλήλους, οδηγούς, αποθηκάριους, περισσότερους μηχανικούς, ίσως χημικούς, σίγουρα περισσότερο σιτάρι (αγρότες). Σίγουρα κάποιους παρά πάνω υπαλλήλους θα πρέπει να προσλάβει. Σ’ αυτους τους νεοπροσλαμβανόμενους μπορεί να είναι το παιδί σας , που ψάχνει για δουλειά, ή ακόμα και εσείς οι ίδιοι.

9 Στο τέλος τέλος ας το δούμε και εγωιστικά
Στο τέλος τέλος ας το δούμε και εγωιστικά. Τρωει ο Ιταλός μακαρόνια Μελισσα?? Πινει καφέ Λουμιδη?? Πίνει ο Γερμανός μπύρα Mythos?? Τρωει λουκάνικα Τζουμαγιας?? Πίνει ο Ολλανδός γάλα Μεβγαλ?? Τρωει κασέρι Τρικαλινό?? Πίνει ο Γάλλος Ελληνικό κρασί η τσίπουρο???

10 Γιατί να παίρνουμε εμείς τα δικά τους προιοντα
Γιατί να παίρνουμε εμείς τα δικά τους προιοντα? Για να μειώνουμε την ανεργία τους? Μπορεί τα ξένα μερικές φορές να είναι φθηνότερα. Τα χρήματα αυτά όμως ξαναγυρίζουν σε εμάς διπλά και τριπλά. Ειδικά τα δύσκολα χρόνια που έρχονται λόγω Δ.Ν.Τ.

11 Επειδή οι πολιτικοί μας δεν θέλουν, αλλά και δεν μπορούν επίσημα λόγω Ευρωπαϊκής ένωσης, να μποϋκοτάρουν τα ξένα προϊόντα, ας κάνουμε εμείς μόνοι μας μια προσπάθεια να αλλάξουμε τις αγοραστικές μας συνήθειες. Ειναι απλό. Από αύριο προτιμάμε Ελληνικά προϊόντα αλλά και Ελληνικά super markets.

12 Τα Ελληνικά προϊόντα τα αναγνωρίζουμε από το barcode
Τα Ελληνικά προϊόντα τα αναγνωρίζουμε από το barcode . Όλα τα Ελληνικά προϊόντα στο barcode τους τα τρία πρώτα νούμερα είναι 5 20

13

14 ΑΝΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ Παγωτά Algida, Haagen Daz Έβγα, Κρι Κρι, Δέλτα Βούτυρα Αdoro,Lurpak, Βιταμ, αγνο, Κερκυρας Προσούτο και σαλάμια Lidl Νικας,Υφαντης,creta farm, έδεσμα Μπύρες,Carlsverk, Bud, stella artois Mythos, Βεργίνα, Fix, Alfa Ουίσκι, βότκα, Κονιάκ, τσίπουρο, ούζο, Ελλ,κρασια. Γάλατα Νουνου,Βεροπουλου, Lidl, Αγνό, Μεβγαλ, Όλυμπος, Κουκακη, Νεογάλ, Κρι Κρι Σόδα Tuborg, Perrier, evian, Σουρωτή, Δουμπια, ξινό νερό Νoutela Μerenta

15 ΑΝΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ Αναψυκτικά coca cola,fanta,sprite Έψα, ήβη, Νιγριτα,Lux. Οδοντόκρεμες Colgate, Aim Kolynos, aquafresh, oulodent. Ζυμαρικά Barilla και Lidl Αβεζ, Mελισσα, Mισκο. Καθαριστικά Ava, Azax, Planet, Τρήλετ, ευρηκα Χαρτί υγειάς και κουζίνας Lidl και zewa Diana, softex

16 Επομένως όταν κάνετε την επόμενη αγορά σας, σκεφτείτε ότι ίσως να βοηθάτε μεσοπρόθεσμα την επαγγελματική σας εξέλιξη ή την επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων σας προσώπων. 

17 Στηρίζουμε Τις ελληνικές επιχειρήσεις Τα ελληνικά προϊόντα
Την ελληνική οικονομία

18 ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ MAIL


Κατέβασμα ppt "ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google