Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Βραβεία “Premio Nonino 2009” Από τα premium αποστάγματα σε μετρ της Τέχνης & της Επιστήμης Η οικογένεια Nonino, αφοσιωμένη εδώ και ένα αιώνα στην τέχνη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Βραβεία “Premio Nonino 2009” Από τα premium αποστάγματα σε μετρ της Τέχνης & της Επιστήμης Η οικογένεια Nonino, αφοσιωμένη εδώ και ένα αιώνα στην τέχνη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Βραβεία “Premio Nonino 2009” Από τα premium αποστάγματα σε μετρ της Τέχνης & της Επιστήμης Η οικογένεια Nonino, αφοσιωμένη εδώ και ένα αιώνα στην τέχνη της απόσταξης, από το 1975 έχει καθιερώσει το θεσμό Nonino Prize, ένα βραβείο που τιμά τόσο καταξιωμένους όσο και ανερχόμενους καλλιτέχνες και επιστήμονες. Με αυτόν τον τρόπο ο οίκος Nonino Distillatory Spa κατάφερε να συνδέσει το όνομά του όχι μόνο με την απαράμιλλης ποιότητας grappa, αλλά και με ένα θεσμό παγκόσμιας εμβέλειας, τον οποίο κάθε χρόνο τιμούν με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες της τέχνης, των γραμμάτων και της επιστήμης. ΚΑΦΕΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., ΝΑΞΟΥ 12, 190 02 ΠΑΙΑΝΙΑ, ΤΗΛ. 210 66 83 300, FAX: 210 66 83 329 www.illyespresso.gr Έτσι και φέτος η 34η κατά σειρά εκδήλωση των Βραβείων Nonino πραγματοποιήθηκε στο Percoto στη βόρεια Ιταλία. Στην κριτική επιτροπή φιγουράρουν ονόματα όπως αυτά του διάσημου σκηνοθέτη Peter Brooks, του νομπελίστα συγγραφέα V.S. Naipaul, του διάσημου Λιβανέζου ποιητή Adonis και του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Ιταλού σκηνοθέτη Ermanno Olmi.

2 Φέτος βραβεύτηκαν οι παρακάτω: “Nonino Risit D’ ÂUR PRIZE 2009”, αφιερωμένο στην περιοχή Malgari Di Carnia και στους ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Carnia, οι οποίοι θεωρούν τα Βοσκοτόπια των βουνών, κληρονομιά παραδόσεων και κουλτούρας. “Nonino Prize 2009”, στην Silvia Perez -Victoria - διάσημη οικονομολόγος και κοινωνιολόγος η οποία είναι δημιουργός ντοκιμαντέρ στα οποία έχει καταγράψει τη φτώχεια που πλήττει πολλές χώρες. “International Nonino Prize 2009”, στην Chimamanda Ngozi Adichie - πολυβραβευμένη Νιγηριανή λογοτέχνης. Έργα της : Granta, Prospect, Iowa Review). “Nonino Prize 2009”, στον Hugh Thomas - ιστοριογράφος, ο οποίος έχει εκδώσει πολλά βιβλία και πρόσφατα έχει επικεντρωθεί στον ιστορία της Ισπανίας. Έργα του : The Golden Age: Charles as King and Emperor, Europe the Radical Opportunity, A century of Conflict,The Cambridge History of Latin America.

3 Η μοναδικότητα αυτών των βραβείων έγκειται στο ότι δεν έχουν τίποτα κοινό με βαρετές απονομές που απαιτούν σοβαροφάνεια και black tie. Είναι επενδυμένα με το allegro πνεύμα της grappa Nonino και την πηγαία φιλοξενία της οικογένειας. Κατά συνέπεια, η εκδήλωση θυμίζει γιορτή που βραβευμένοι και καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να συνφάγουν και φυσικά να τσουγκρίσουν τα γεμάτα ευωδιαστά αποστάγματα ποτήρια τους. Έτσι και φέτος σε ένα περιβάλλον πλημμυρισμένο από τις ευχάριστες αναθυμιάσεις της απόσταξης μελιού κάστανου και ακακίας, οι περίπου επτακόσιοι καλεσμένοι παρακολούθησαν την απονομή των βραβείων.

4 Ανοιχτόχρωμη, γνήσια, και απαλά αρωματισμένη…grappa που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις μας. Παράδοση και επιμονή εξευγενίζουν τα αποστάγματα αυτής της σπουδαίας οικογένειας. ΝΟΝΙΝΟ – H δυναστεία της grappa No-ni-no… Αποτελούν το “οικονομικό” θαύμα της Βορειοανατολικής Ευρώπης, αλλά παράλληλα είναι φίλοι με ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης. Η μοιραία grappa No-ni-no… No-ni-no… ένα όμορφο επώνυμο γι αυτό το “κρυσταλλένιο”, κομψό και διαυγές απόσταγμα που προήλθε από το φλογερό ταμπεραμέντο των Ιταλών στους πρόποδες των χιονισμένων Άλπεων.


Κατέβασμα ppt "Βραβεία “Premio Nonino 2009” Από τα premium αποστάγματα σε μετρ της Τέχνης & της Επιστήμης Η οικογένεια Nonino, αφοσιωμένη εδώ και ένα αιώνα στην τέχνη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google