Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παρουσίαση Συστημάτος Computer Room Μonitoring & Alert SwiftBase CM

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παρουσίαση Συστημάτος Computer Room Μonitoring & Alert SwiftBase CM"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παρουσίαση Συστημάτος Computer Room Μonitoring & Alert SwiftBase CM
Χρήστος Ι. Σταυρουλάκης Δ/ντής Προϊόντων E-SYSTEMS Πτυχιούχος Πληροφορικής & Διοίκησης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (London School of Economics – LSE)

2

3 Εκατοντάδες εγκαταστάσεις
ΟΙ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  ΕΤΑΙΡΙΕΣ  ΚΑΙ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ  ΠΕΛΑΤΕΣ  ΜΑΣ  !!! 

4 Κορυφαία αμερικάνικη εταιρία, στον χώρο των αυτοματισμών
Geist Manufacturing Ετος ίδρυσης 1949 Κορυφαία αμερικάνικη εταιρία, στον χώρο των αυτοματισμών

5 SwiftBase CM-2 Κεντρική μονάδα rack mounted μεγέθους 1U Ο άγρυπνος φρουρός του Computer Room ! Το κορυφαίο παγκοσμίως Computer Room Monitoring & Αlert System Νο 1 σε πωλήσεις στον κόσμο! Νο 1 σε πωλήσεις και στην Ελλάδα! Έλεγχος – επίβλεψη – προστασία, computer rooms, data centers, server racks και άλλων κρίσιμων χώρων Ειδοποιεί αυτόματα με / SMS (!) μόλις ανιχνεύσει πρόβλημα, ή κάποια ένδειξη βγει εκτός ορίων ασφαλείας. Μπορείτε να συνδεθείτε μέσω web browser (!) και να δείτε τις τρέχουσες ενδείξεις και ζωντανή εικόνα του χώρου από IP cameras!

6 SwiftBase CM-2 Ενσωματωμένοι αισθητήρες: Θερμοκρασίας Υγρασίας
Pοής αέρα Έντασης ήχου Στάθμης φωτός Προαιρετικοί - επιπλέον - εξωτερικοί αισθητήρες: Θερμοκρασίας – ροής αέρα (διπλός) Θερμοκρασίας – ροής αέρα – υγρασίας (τριπλός) Διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος Εντασης ηλεκτρικού ρεύματος Υγρών (ανίχνευση διαρροής υγρών, δαπέδου) Υγρών περιμετρικός (δαπέδου τύπου water snake) Καπνού (οροφής) Επικινδύνων αερίων Πρόσβασης (ανίχνευση ανοίγματος θύρας computer room ή rack) Πρόσβασης (με ακτίνες) Παρουσίας (τάπητας με ανίχνευση πίεσης) Κίνησης (ραντάρ χώρου υπέρυθρης ακτινοβολίας) Εικόνας (IP κάμερα live video)

7 SwiftBase CM-2 Δυνατότητες επέκτασης: Πιστοποιήσεις ποιότητας: CE FCC
UL PC Pro Recommended * * * * * IT Security Manager Recommended RAM Best Buys 2009 reward Made in USA by GEIST Δυνατότητες επέκτασης: 16 ψηφιακές θύρες πρόσθετων αισθητήρων 3 αναλογικές θύρες πρόσθετων αισθητήρων 4 κάμερες IP για live εικόνα του χώρου Οι ψηφιακές θύρες είναι τύπου one-wire, για σύνδεση εξωτερικών ψηφιακών αισθητήρων ακριβείας. Οι πέντε ψηφιακές θύρες βρίσκονται ήδη ενσωματωμένες στην κεντρική μονάδα – για τις υπόλοιπες απαιτείται εξωτερικό hub. Οι αναλογικές θύρες έχουν ενσωματωμένους μετατροπείς A/D ακριβείας, για σύνδεση εξωτερικών αναλογικών αισθητήρων.

8 SwiftBase CM-2 Ενσωματωμένες δυνατότητες:
Οθόνη LCD για τις τρέχουσες ενδείξεις Σειρήνα συναγερμού, εξαιρετικά ισχυρή (88db) Web server που υποστηρίζει τα πρωτόκολλα HTTP και HTTPS / SSL για ασφαλή σύνδεση μέσω internet και εμφανίζει γραφικές παραστάσεις διακύμανσης των ενδείξεων και live εικόνα του χώρου μέσω εξωτερικών καμερών IP WAP interface για σύνδεση μέσω κινητού τηλεφώνου PDA interface για σύνδεση μέσω υπολογιστή χειρός, client που υποστηρίζει τα πρωτόκολλα SMTP και POP3 για αποστολή των alerts μέσω και 2sms SNMP server που υποστηρίζει το πρωτόκολλο MIB για αποστολή alerts σε συστήματα NMS στο δίκτυο XML server για εξαγωγή των ενδείξεων σε αρχείο τύπου XML Ethernet 10/100 για σύνδεση στο εταιρικό σας δίκτυο One-wire δίκτυο προηγμένου βιομηχανικού τύπου και προδιαγραφών, της Dallas Semiconductors, για την ασφαλή σύνδεση των ψηφιακών αισθητήρων ακριβείας Flash μνήμη για καταγραφή του ιστορικού των ενδείξεων με δυνατότητα εξαγωγής στο Excel σε αρχείο τύπου CSV NTP primary and secondary server support DHCP server support DNS primary and secondary server support TELNET support IP Video support JPEG / MPEG Authentication / authorization access manager.

9 SwiftBase CM-Power Κεντρική μονάδα CM rack mounted μεγέθους 1U
ALL-in-ONE – Η κορυφαία επιλογή σας!

10 SwiftBase CM-Power ΣΥΝ τις εξής ΕΠΙΠΛΕΟΝ δυνατότητες :
ΣΥΝ τις εξής ΕΠΙΠΛΕΟΝ δυνατότητες : Ενσωματωμένοι αισθητήρες: Θερμοκρασίας Υγρασίας Pοής αέρα Έντασης ήχου Στάθμης φωτός Τάσης ηλεκτρικού ρεύματος (Volts) Εντασης ηλεκτρικού ρεύματος (Ampers) Ισχύος ηλεκτρικού ρεύματος (Watts / KWatts) Ποιότητας ηλεκτρικού ρεύματος (p-factor) Μέγιστης στιγμιαίας τάσης ηλεκτρικού ρεύματος (peak Volts) Μέγιστης στιγμιαίας έντασης ηλεκτρικού ρεύματος (peak Amps) Ισχύος RMS ηλεκτρικού ρεύματος (Watts RMS / KWatts RMS)

11 SwiftBase CM-Power Remote panel, με οθόνη LCD και σειρήνα συναγερμού
ΣΥΝ τις εξής ΕΠΙΠΛΕΟΝ δυνατότητες : Remote panel, με οθόνη LCD και σειρήνα συναγερμού Η οθόνη LCD και η σειρήνα συναγερμού είναι ενσωματωμένες στο μοντέλο CM-2. Στο μοντέλο CM-Power, δεν είναι ενσωματωμένες, αλλά διατίθεται προαιρετικά (με επιπλέον κόστος) εξωτερικό panel που τα περιέχει και συνδέεται σε ειδική γι αυτόν τον σκοπό θύρα του συστήματος CM-Power. Αυτό βοηθάει, στο να τοποθετηθεί η οθόνη ενδείξεων και η σειρήνα συναγερμού, εκτός του computer room, σε σημείο που βρίσκεται κάποιος αρμόδιος (π.χ. νυχτερινός φύλακας). 12 πρίζες διανομής ρεύματος τύπου C13 (220 V, 16 Amps) Στις πρίζες αυτές μπορούν να συνδεθούν οι συσκευές του rack (servers, storage devices, network devices, κλπ) και να πάρουν ρεύμα για να λειτουργήσουν. Το σύστημα CM-Power, ελέγχει συνεχώς την παροχή ρεύματος προς αυτές τις συσκευές, μέσω των ενσωματωμένων αισθητήρων ηλεκτρικού ρεύματος που περιέχει (βλ. παραπάνω) και σας ειδοποιεί όταν παρουσιαστεί οποιαδήποτε παρέκλιση από τα όρια ασφαλείας που έχετε δηλώσει. Το σύστημα CM-Power κάνει όλες τις μετρήσεις ηλεκτρικού ρεύματος επαγωγικά, χωρίς να παρεμβάλονται κυκλώματα, ασφάλειες και διακόπτες μεταξύ εισόδου και εξόδων ηλεκτρικού ρεύματος. Ετσι δεν υπάρχει περίπτωση να διακοπεί η τροφοδοσία των συσκευών σας.

12 SwiftBase CM-Mini Το CM-Mini περιέχει μόνο έναν αισθητήρα (θερμοκρασίας) Για την προσθήκη εξωτερικών αισθητήρων, απαιτείται hub

13 RT-6, RT-30 Eξωτερικός ψηφιακός αισθητήρας θερμοκρασίας Χρησιμοποιώντας αυτούς τους μονούς αισθητήρες, μπορείτε να έχετε ενδείξεις θερμοκρασίας σε διάφορα σημεία του computer room, π.χ. σε κάθε rack, απευθείας στην έξοδο των κλιματιστικών μηχανημάτων, κλπ. Έτσι μπορείτε να διαπιστώσετε έγκαιρα ότι υπερθερμάνθηκε κάποιος server, ή χάλασε - σταμάτησε κάποιο κλιματιστικό, πριν προλάβει να αυξηθεί η θερμοκρασία όλου του computer room και των servers. Ο αισθητήρας διατίθεται σε δύο μήκη καλωδίου, 6 μέτρων (μοντέλο RT-6) και 30 μέτρων (μοντέλο RT-30). Ο αισθητήρες αυτοί συνδέονται σε ψηφιακή θύρα του συστήματος CM. Μπορείτε να σετάρετε το σύστημα CM, ώστε να σας ειδοποιεί με / sms, μόλις η θερμοκρασία σε ένα σημείο του χώρου, ξεπεράσει π.χ. τους 28 βαθμούς Κελσίου.

14 RTAF-6, RTAF-30 Eξωτερικός ψηφιακός αισθητήρας θερμοκρασίας και ροής αέρα (διπλός) Ο αισθητήρες αυτοί συνδέονται σε ψηφιακή θύρα του συστήματος CM. Κάθε αισθητήρας διατίθεται σε δύο μήκη καλωδίου, 6 μέτρων (RTAF-6 ) και 30 μέτρων (RTAF-30 ). Χρησιμοποιώντας αυτούς τους αισθητήρες, μπορείτε να έχετε ενδείξεις θερμοκρασίας και ροής αέρα σε διάφορα σημεία του computer room, π.χ. σε κάθε rack, ή απευθείας στην έξοδο των κλιματιστικών μηχανημάτων, ώστε να μπορείτε να διαπιστώσετε έγκαιρα ότι χάλασε - σταμάτησε κάποιο κλιματιστικό, πριν προλάβει να αυξηθεί η θερμοκρασία όλου του computer room και των servers. Μπορείτε να σετάρετε το σύστημα CM, ώστε να σας ειδοποιεί με / sms, μόλις η θερμοκρασία σε ένα σημείο του χώρου, ξεπεράσει π.χ. τους 28 βαθμούς Κελσίου, ή η ροή του αέρα σε ένα σημείο του χώρου πέσει π.χ. κάτω από 20 μονάδες.

15 RTAFΗ-6, RTAFΗ-30 Eξωτερικός ψηφιακός αισθητήρας θερμοκρασίας, υγρασίας και ροής αέρα (τριπλός) Ο αισθητήρες αυτοί συνδέονται σε ψηφιακή θύρα του συστήματος CM. Κάθε αισθητήρας διατίθεται σε δύο μήκη καλωδίου, 6 μέτρων (RTAFΗ-6 ) και 30 μέτρων (RTAF-Η30 ). Χρησιμοποιώντας αυτούς τους αισθητήρες, μπορείτε να έχετε ενδείξεις θερμοκρασίας , υγρασίας και ροής αέρα σε διάφορα σημεία του computer room, π.χ. σε κάθε rack, ή απευθείας στην έξοδο των κλιματιστικών μηχανημάτων, ώστε να μπορείτε να διαπιστώσετε έγκαιρα ότι χάλασε - σταμάτησε κάποιο κλιματιστικό, πριν προλάβει να αυξηθεί η θερμοκρασία όλου του computer room και των servers. Μπορείτε να σετάρετε το σύστημα CM, ώστε να σας ειδοποιεί με / sms, μόλις η θερμοκρασία σε ένα σημείο του χώρου, ξεπεράσει π.χ. τους 28 βαθμούς Κελσίου, ή η ροή του αέρα σε ένα σημείο του χώρου πέσει π.χ. κάτω από 20 μονάδες.

16 MS-1 Εξωτερικός αναλογικός αισθητήρας ανοίγματος πόρτας Πρόκειται για μαγνητικό αισθητήρα που αποτελείται από δύο μέρη. Το ένα μέρος τοποθετείται στην κάσα της πόρτας και το άλλο πάνω στην πόρτα, ώστε όταν η πόρτα είναι κλειστή να βρίσκεται το ένα απέναντι από το άλλο. Μόλις ανοίξει η πόρτα και τα δύο μέρη απομακρυνθούν μεταξύ τους, τότε ο αισθητήρας ενημερώνει το σύστημα CM, το οποίο σας ειδοποιεί με / sms. Ο αισθητήρας MS-1, συνδέεται σε αναλογική θύρα του συστήματος CM. Ο αισθητήρας αυτός είναι χρήσιμος τόσο για έλεγχο της πρόσβασης στο computer room μέσω της πόρτας εισόδου, όσο και για επιμέρους έλεγχο των θυρών των καμπινών / racks όπου βρίσκονται οι servers. Μπορείτε να σετάρετε το σύστημα CM, ώστε να σας ειδοποιεί με / sms, μόλις ανοίξει οποιαδήποτε πόρτα του χώρου, ή των racks.

17 WD-1 Εξωτερικός αναλογικός αισθητήρας ύπαρξης υγρών στο δάπεδο Οι αισθητήρες νερού - υγρών του συστήματος CM, τοποθετούνται στο δάπεδο του computer room και ανιχνεύουν την παρουσία οποιουδήποτε υγρού στο δάπεδο. Τέτοια διαρροή μπορεί να γίνει από το σύστημα κλιματισμού, το σύστημα πυρόσβεσης, ή τις υδραυλικές εγκταστάσεις που διέρχονται από το computer room, ενώ μπορεί ακόμα να προέλθει από νερά που θα εισρεύσουν στο computer room από άλλο χώρο ή συμβάν, όπως νερό βροχής, σπάσιμο αγωγών, κλπ. Ο αισθητήρας νερού βασίζεται στην συνεχή μέτρηση της αγωγιμότητας του δαπέδου, η οποία αλλάζει ακόμα και με την ελάχιστη παρουσία υγρών. Ο αισθητήρας WD-1, συνδέεται σε αναλογiκή θύρα του συστήματος CM. Μπορείτε να σετάρετε το σύστημα CM ώστε να σας ειδοποιεί με / sms, μόλις ανιχνευτεί νερό ή άλλο υγρό στο δάπεδο.

18 WS-18 Εξωτερικός αναλογικός αισθητήρας ύπαρξης υγρών στο δάπεδο, κορυφαίας ποιότητας, τύπου «water snake» Ο προηγμένος αισθητήρας νερού - υγρών - υγρανίχνευσης WS-18 (Water Snake) του συστήματος CM, έχει τη δυνατότητα να ελέγχει πολλά σημεία ταυτόχρονα. Πρόκειται για έναν αισθητήρα με μορφή καλωδίου, μήκους από 18 μέτρων, που μπορείτε να απλώσετε περιμετρικά στον χώρο που θέλετε να ελέγξετε. Ο αισθητήρας ελέγχει την ύπαρξη υγρών σε όλη του την διαδρομή. Είναι εύκαμπτος και μπορεί να στρίβει σε διαδρόμους, να κυκλώσει μία μονάδα - rack, π.χ. την μονάδα - στήλη κλιματισμού του computer room, η οποία είναι πάντα ύποπτη για διαρροές υγρών, κλπ. Τέτοια διαρροή μπορεί επίσης να γίνει από το σύστημα πυρόσβεσης, τις τυχόν υδραυλικές εγκταστάσεις που διέρχονται από το computer room, ενώ μπορεί ακόμα να προέλθει από νερά που θα εισρεύσουν στο computer room από άλλο χώρο ή συμβάν, όπως νερό βροχής, σπάσιμο αγωγών, κλπ. Ο αισθητήρας WS-18 έχει ρυθμιζόμενη ευαισθησία και μπορεί να ανιχνεύσει την ύπαρξη ακόμα και μίας σταγόνας στον χώρο. Ο αισθητήρας WS-18, είναι αναλογικός και απαιτεί δύο αναλογικές θύρες για τη λειτουργία του. Στην μία θύρα στέλνει σήμα όταν ανιχνεύσει υγρό και στην άλλη θύρα στέλνει σήμα όταν αυτοδιαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα στην λειτουργία του, π.χ. διακοπή τροφοδοσίας, αποσύνδεση, κόψιμο, κλπ. Μπορείτε να σετάρετε το σύστημα CMώστε να σας ειδοποιεί με / sms, μόλις ανιχνευτεί νερό ή άλλο υγρό στο δάπεδο.

19 SD-L Εξωτερικός αναλογικός αισθητήρας καπνού Οι αισθητήρες καπνού του συστήματος CM, τοποθετούνται στην οροφή του computer room και ανιχνεύουν τον καπνό που προκύπτει από βραχυκύκλωμα - έναρξη πυρκαϊάς. Το σύστημα CM εξοπλίζεται με τους αισθητήρες καπνού της BRK Αμερικής. Η BRK είναι παγκόσμιος ηγέτης σε αυτόν τον τομέα. Το μοντέλο BRK 7010 LBE που διαθέτουμε, είναι της τελευταίας, πλέον προηγμένης τεχνολογίας ανίχνευσης photoelectric, η οποία σε σχέση με την συμβατική τεχνολογία ανίχνευσης ionisation, δεν δίνει false alarms, ενώ ανιχνεύει πολύ γρηγορότερα τον καπνό από βραχυκυλώματα, καλώδια και ηλεκτρονικά κυκλώματα, που κυρίως ενδιαφέρει σε ένα computer room. Ο αισθητήρας BRK 7010 LBE έχει πολλές επιπλέον δυνατότητες, όπως αυτόνομη λειτουργία με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, πλήκτρο δοκιμής, πανίσχυρη ενσωματωμένη σειρήνα συναγερμού, δυνατότητα διασύνδεσης πολλών αισθητήρων μεταξύ τους, ώστε αν ένας ανιχνεύσει καπνό, να ηχήσουν οι σειρήνες όλων των αισθητήρων μαζί, για αποτελεσματικότερη ειδοποίηση όσων βρίσκονται στον χώρο, λυχνίες ένδειξης κατάστασης λειτουργίας, κλπ. Ο αισθητήρας SD-L, συνδέεται σε αναλογiκή θύρα του συστήματος CM. Μπορείτε να σετάρετε το σύστημα CM ώστε να σας ειδοποιεί με / sms, μόλις ανιχνευτεί καπνός.

20 MiniPegg Εξωτερικός αναλογικός αισθητήρας διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος Ο αισθητήρας ηλεκτρικού ρεύματος, μοντέλο MiniPegg (mini power egg), ελέγχει την παρουσία ηλεκτρικού ρεύματος και ενημερώνει το σύστημα CM μόλις παρουσιαστεί διακοπή ρεύματος. Ο αισθητήρας MiniPegg, συνδέεται σε αναλογική θύρα του συστήματος CM. Η συνήθης πρακτική είναι να συνδέσετε έναν αισθητήρα σε πρίζα που είναι στο δίκτυο της ΔΕΗ, πριν το UPS που πιθανόν να υπάρχει στο computer room, ώστε να πάρετε ειδοποίηση μόλις παρουσιαστεί διακοπή ρεύματος από την ΔΕΗ, ώστε να γνωρίζετε ότι πλέον τα συστήματά σας τροφοδοτούνται από το UPS και να δράσετε προτού εξαντληθεί η ισχύς του UPS. Μπορείτε να σετάρετε το σύστημα CM, ώστε να σας ειδοποιεί με / sms, μόλις παρουσιαστεί διακοπή ρεύματος.

21 CT Εξωτερικός αναλογικός αισθητήρας έντασης ηλεκτρικού ρεύματος Ο αισθητήρας CT (Current Transformer) μπορεί να μετρήσει παροχές ηλεκτρικού ρεύματος μεγάλης ισχύος, έως 120 Amper. Ο αισθητήρας δεν χρειάζεται να συνδεθεί εν σειρά με την παροχή σας, αλλά έχει σχήμα δακτυλίου, που μπαίνει γύρω από το καλώδιο του ηλεκτρικού ρεύματος και μετράει την ένταση επαγωγικά. Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος διακοπής της τροφοδοσίας σας. Ο αισθητήρας αυτός προτείνεται για την μέτρηση των φορτίων σε computer rooms που έχουν τριφασικό ρεύμα με μεγάλα φορτία. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν τρεις αισθητήρες CT, ένας για κάθε φάση. Ο αισθητήρας CT συνδέεται σε αναλογική θύρα του συστήματος CM. Μπορείτε να σετάρετε το σύστημα CM, ώστε να σας ειδοποιεί με / sms, μόλις οποιαδήποτε τα Amper τροφοδοσίας πέσουν κάτω από ένα κάτω όριο ή ξεπεράσουν κάποιο άνω όριο.

22 HUB Hub 5 επιπλέον ψηφιακών θυρών Hub που προσθέτει 5 επιπλέον εξωτερικές ψηφιακές πόρτες στο σύστημα CM, για σύνδεση μέχρι 16 συνολικά εξωτερικών ψηφιακών αισθητήρων. Το συνολικό μήκος της καλωδίωσης των ψηφιακών αισθητήρων, δεν πρέπει να ξεπερνά τα 300 μέτρα. Το σύστημα δέχεται μέχρι 30 συνολικά επιμέρους ψηφιακούς αισθητήρες (π.χ. ο RTAFH-30 αποτελείται από 3 διακριτούς ψηφιακούς αισθητήρες).

23 CCAT Μετατροπέας αναλογικού αισθητήρα σε ψηφιακό Μετατρέπει το σήμα ενός αναλογικού εξωτερικού αισθητήρα σε ψηφιακό, ώστε να μπορεί να συνδεθεί σε θύρα εξωτερικού ψηφιακού αισθητήρα των μονάδων SwiftBase CM. Χρήσιμο στα μοντέλα CM-2 και CM-Power, όταν θέλουμε να συνδέσουμε πάνω από τρεις αναλογικούς αισθητήρες και θέλουμε κάθε αισθητήρας να έχει διαφορετικό όνομα , διαφορετικά όρια ασφαλείας ενδείξεων και ξεχωριστά alerts. Απαραίτητο στο μοντέλο CM-Mini, αν θέλουμε να συνδέσουμε έστω και έναν εξωτερικό αναλογικό αισθητήρα, δεδομένου ότι αυτό το μοντέλο δεν διαθέτει θύρες για αναλογικούς εξωτερικούς αισθητήρες..

24 BEAM Ακτίνες ελέγχου πρόσβασης Σύστημα διπλών ακτίνων, για κορυφαία αξιοπιστία και εξάλειψη ψεύτικων συναγερμών. Δυνατότητα μεγάλης απόστασης ακτίνων, μέχρι 1000 μέτρα ! Μόλις οι ακτίνες διακοπούν, λόγω εισόδου – κίνησης κάποιου ατόμου στον χώρο, το σύστημα SwiftBase CM σας ειδοποιεί με alert. Συνδέεται σε θύρα εξωτερικού αναλογικού αισθητήρα.

25 PIR Ραντάρ υπέρυθρης ακτινοβολίας Ελέγχει την ποσότητα της υπέρυθρης ακτινοβολίας που εκπέμπεται στον χώρο και ειδοποιεί μόλις αυτή διαφοροποιηθεί, λόγω της παρουσίας κάποιου ατόμου στον χώρο. Συνδέεται σε θύρα αναλογικού εξωτερικού αισθητήρα, του συστήματος SwiftBase CM

26 MAT Pressure Mat – Τάπητας με αισθητήρα πίεσης Ελέγχει την ποσότητα της υπέρυθρης ακτινοβολίας που εκπέμπεται στον χώρο και ειδοποιεί μόλις αυτή διαφοροποιηθεί, λόγω της παρουσίας κάποιου ατόμου στον χώρο. Συνδέεται σε θύρα αναλογικού εξωτερικού αισθητήρα, του συστήματος SwiftBase CM

27 Axis-206 IP κάμερα AXIS 206 Κάμερα με εξαιρετικά φωτεινό (f 2.0) και ευρυγώνιο φακό. Στο σύστημα SwiftBase, μπορούν να συνδεθούν έως τέσσερεις IP κάμερες. Αρκεί να δηλωθούν οι IP διευθύνσεις τους, στο configuration του SwiftBase CM. Οταν συνδεθείτε με το σύστημα SwiftBase CM, μέσω web browser (π.χ. internet explorer), πέραν των γραφημάτων των ενδείξεων των αισθητήρων, στην ίδια οθόνη βλέπετε και ζωντανή εικόνα από τις κάμερες του συστήματος. Κάνοντας κλικ στην εικόνα μίας κάμερας, συνδέεστε απευθείας με την κάμερα, σε full screen mode, όπου έχετε στην διάθεσή σας όλα τα controls της κάμερας.

28 RSD Remote LCD display & Alarm Buzzer Panel Συσκευή που περιέχει οθόνη ενδείξεων LCD και σειρήνα συναγερμού, για το μοντέλο SwiftBase CM-Power. H συσκευή συνδέεται στην ειδική γι αυτόν τον σκοπό θύρα του μοντέλου CM-Power, μέσω ανεστραμμένου τηλεφωνικού καλωδίου. Έχει πλήκτρο alarm reset, για επιβεβαίωση λήψης ειδοποίησης. Στην οθόνη εμφανίζονται εκ περιτροπής οι τρέχουσες ενδείξεις των αισθητήρων του συστήματος, ή το alert status. Ειδική κόκκινη λυχνία, παραμένει αναμμένη, όσο διαρκεί το πρόβλημα.

29 AXIS VM Πρόγραμμα καταγραφής εικόνας από κάμερες Ειδικό software της Axis, για καταγραφή και αποθήκευση εικόνας video από πολλές IP κάμερες AXIS (για μία κάμερα, είναι δωρεάν). Πλήθος δυνατοτήτων.

30 CONCENTRATOR Πρόγραμμα κεντρικού ελέγχου πολλαπλών μονάδων SwiftBase CM Ειδικό software για συγκεντρωτικό έλεγχο πολλών μονάδων CM από μία κοινή κεντρική οθόνη. Μπορεί να συγκεντρώσει στοιχεία από αισθητήρες, εικόνες από κάμερες, κλπ, από συστήματα CM που βρίσκονται εγκατεστημένα σε διαφορετικά σημεία. Πλήθος δυνατοτήτων.

31 Τί γράφει ο τύπος

32

33

34

35

36


Κατέβασμα ppt "Παρουσίαση Συστημάτος Computer Room Μonitoring & Alert SwiftBase CM"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google