Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

SAFER INTERNET. Στον Διαδικτυακό εκφοβισμό παρατηρείται η συμμετοχή συνομήλικων και από τις δυο πλευρές ή τουλάχιστον η συμμετοχή ενός ενήλικα που βάζει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "SAFER INTERNET. Στον Διαδικτυακό εκφοβισμό παρατηρείται η συμμετοχή συνομήλικων και από τις δυο πλευρές ή τουλάχιστον η συμμετοχή ενός ενήλικα που βάζει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 SAFER INTERNET

2

3 Στον Διαδικτυακό εκφοβισμό παρατηρείται η συμμετοχή συνομήλικων και από τις δυο πλευρές ή τουλάχιστον η συμμετοχή ενός ενήλικα που βάζει κάποιον ανήλικο εναντίον άλλου ανηλίκου.

4 Ο εθισμός στο internet παρουσιάζεται καθημερινά κυρίως στους εφήβους. Εμφανίζεται σε μονογονεϊκές σε παιδιά με καταθλιπτικό συναίσθημα ή υπερκινητικότητα. Αποδεικνύεται κυρίως «ανδρικό σπορ», αφού τα αγόρια ασχολούνται περισσότερο με τις νέες τεχνολογίες.

5 Το ηλεκτρονικό έγκλημα ασχολείται με αξιόποινες πράξεις, μεταξύ των οποίων η διάδοση ιών, η χρήση πλαστού λογισμικού, η παράνομη πρόσβαση και υποκλοπή πληροφοριών αλλά και η συκοφαντίες μέσω ιστοσελίδων, η ηλεκτρονική απάτη και η πορνογραφία.

6 Παιδική πορνογραφία Η συγκεκριμένη μορφή εγκληματικότητας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, που εκτός από την ικανοποίηση του αρρωστημένου πάθους των δραστών, φαίνεται να αποδίδει και οικονομικά οφέλη.

7 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ


Κατέβασμα ppt "SAFER INTERNET. Στον Διαδικτυακό εκφοβισμό παρατηρείται η συμμετοχή συνομήλικων και από τις δυο πλευρές ή τουλάχιστον η συμμετοχή ενός ενήλικα που βάζει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google