Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ... Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, το τρίπτυχο Βιομηχανία, Πετρέλαιο, Μ.Μ.Ε, καθορίζει τις τύχες της.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ... Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, το τρίπτυχο Βιομηχανία, Πετρέλαιο, Μ.Μ.Ε, καθορίζει τις τύχες της."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΠΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ...

3 Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, το τρίπτυχο Βιομηχανία, Πετρέλαιο, Μ.Μ.Ε, καθορίζει τις τύχες της παγκόσμιας οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα ολιγομελή κέντρα αποφάσεων,..

4 ,..ελέγχουν τις πληροφορίες που διοχετεύονται στην κοινή γνώμη, δημιουργώντας συνειδήσεις και πρότυπα ζωής. Ταυτόχρονα ελέγχουν τις πληροφορίες που ανταλλάσσουν οι άνθρωποι στις καθημερινές τους επικοινωνίες.

5 Μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευκολότερα πλέον μέθοδοι παρακο- λούθησης των πολιτών, αλλά και να χρησιμοποιηθούν μη συμβατικά όπλα προηγμένης τεχνο- λογίας, για υποταγή συνειδήσεων και όχι μόνο...

6 Το σύστημα παρακολούθησης «Echelon» για παράδειγμα σχεδιάστηκε από την NSA (National security agency (USA)- Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας ), και αποτελεί ένα δίκτυο παρακολούθησης επικοινωνιών, το οποίο εκτείνεται σε όλο τον πλανήτη αλλά και στο διάστημα,

7 .., και το οποίο αποτελείται από περίπου 120 δορυφόρους και 50 επίγειους σταθμούς. Για την λειτουργία του χρησιμοποι - ούνται σταθμοί υποκλοπής από βάσεις στην γη, πλοία και αερο - σκάφη με το απαραίτητο ηλ. εξοπλισμό, αλλά και από δορυφόρους.

8 Ένα σύστημα, το οποίο εμπεριέχεται μέσα στο Echelon είναι το λεγόμενο TEMPEST, και χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τα κινητά τηλέφωνα, όπως όλοι γνωρίζουμε είναι επίσης πολύ εύκολο να παρακολουθηθούν, με πολύ πιο συμβατή τεχνολογία...

9 Η δυνατότητα ελέγχου της οποιασδήποτε επικοινωνίας μέσω οποιουδήποτε τεχνολογικού μέσου επικοινωνίας, είναι δεδομένη. Η επιλογή για το τι θα αποθηκευτεί από την τεράστια πληθώρα πληροφοριών που ελέγχονται σε πραγματικό χρόνο κάθε στιγμή, γίνεται αρχικά από ηλεκτρονικούς υπολογιστές, βάση συγκεκριμένων λέξεων - κλειδιών, οι οποίες ορίζονται και από την αντίστοιχη κρατική υπηρεσία...

10 Ένα άλλο Αμερικάνικο ερευνητικό πρόγραμμα «HAARP» (High Frequency Active Auroral Research Program), που βρίσκεται στην Αλάσκα, προκαλεί επίσης το ενδιαφέρον πολλών ερευνητών. Το «HAARP», αποτελείται από ένα σύστημα πολλαπλών κεραιών, ικανών να τροποποιήσουν δραστικά την ιονόσφαιρα, αλλά και να τροποποιήσουν επίσης το γήινο μαγνητικό πεδίο..

11 Κύριος στόχος του «HAARP» είναι η χρησιμοποίηση της ιονόσφαιρας για αμυντικούς σκοπούς, η δημιουργία δηλαδή μίας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας, ως αμυντικό όπλο για την προστασία από κάθε είδους επιθέσεων, δια μέσω οπλικών συστημάτων υψηλής τεχνολογίας...

12 Το «HAARP» εκπέμπει ραδιοκύματα προς περιοχές της ιονόσφαιρας (το ανώτερο στρώμα της ατμόσφαιρας) συγκεντρώνοντας μια ακτίνα τους, σε μια συγκεκριμένη περιοχή, με στόχο και αποτέλεσμα τη θέρμανσή της. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα «αναπηδούν» στην συνεχεία στην γη, με καταστρεπτικές συνέπειες. (σε ένα ήδη επιβαρημένο περιβάλλον που οφείλεται στις ανθρώπινες δραστηριότητες).

13 Η τεχνολογία «HAARP», μπορεί να χρησιμοποιηθεί όμως και για την διαχείριση και τον επηρεασμό των καιρικών φαινομένων, με την πρόκληση φυσικών καταστροφών όπως τυφώνες, καταιγίδες κ.λ.π.

14 Σε έρευνες της Αμερικάνικης πολεμικής αεροπορίας αναφέρεται πως η τροποποίηση του καιρού για στρατιωτικούς σκοπούς είναι μία πιεστική ανάγκη, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους, εφόσον τα ελεγχόμενα καιρικά φαινόμενα δια μέσω δορυφόρων αλλά και επίγειων μέσων, μπορούν να λειτουργήσουν δυνητικά τόσο ως προκάλυψη επίθεσης, όσο και ως όπλο άμυνας σε περίπτωση που ο αντίπαλος υπερέχει...

15 Στα πλαίσια ελέγχου των καιρικών συνθηκών, ίσως εντάσσονται και οι ορατές σε όλους «χημικές ουρές» (Chemtrails), που αφήνουν πίσω τους τα αεροσκάφη δίχως διακριτικά, οι οποίες είναι όλο και συχνότερα ορατές σε όλα τα σημεία του πλανήτη.

16 Μία ανεπίσημη εξήγηση που έχει δοθεί, είναι πως οι αεροψεκασμοί γίνονται για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, δίχως καμία περαιτέρω πληροφορία.

17 Θα πρέπει να επισημανθεί πως υπάρχουν χαρακτηριστικές διαφορές με τις συμβατικές λευκές ουρές που δημιουργούνται από τους υδρατμούς των εκπεμπόμενων αερίων, κατά την πτήση ενός αεριωθουμένου αεροπλάνου, σε σχέση τις ουρές των αεροσκαφών που αφήνουν πίσω τους τις «χημικές ουρές...».

18 Οι συμβατικές κανονικές λευκές ουρές: A) σχηματίζονται σταδιακά καθώς τα καυτά αέρια που βγαίνουν από τις τουρμπίνες παγώνουν στην ατμόσφαιρα. Έτσι εξηγούνται και οι ασυνέχειες στο σχήμα της ουράς που αφήνουν πίσω τους, Β) Διαλύονται πολύ γρήγορα και είναι σχετικά λεπτές και μικρού μήκους, Γ) ΄Έχουν μεγάλη ποικιλία στον σχηματισμό τους πράγμα που εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους, όπως ο τύπος της μηχανής, το ύψος που βρίσκεται το αεροπλάνο, οι καιρικές συνθήκες κλπ.

19 ΕΠΙΛΟΓΟΣ : Απόσπασμα από βιβλίο του Ζ. Μπρεζίνσκυ, ενός από τους ανθρώπους κλειδιά που βρίσκονται πίσω από την Αμερικανική εξωτερική πολιτική: «Η τεχνολογική εποχή εμπεριέχει την βαθμιαία εμφάνιση μιας πιο ελεγχόμενης κοινωνίας, η οποία θα εξουσιάζεται από μια ελίτ, η οποία δεν θα υποτάσσεται στις παραδοσιακές αξίες (...) Η ικανότητα να επιβληθεί ο κοινωνικός και πολιτικός έλεγχος του ατόμου θα αυξηθεί απέραντα.

20 Θα είναι σύντομα δυνατό να οριστικοποιηθεί η σχεδόν συνεχής επιτήρηση του κάθε πολίτη, και να υπάρχουν ενημερωμένα, πλήρη αρχεία, που θα περιέχουν ακόμη και τις πιο προσωπικές πληροφορίες για την υγεία ή την προσωπική συμπεριφορά του πολίτη…(...) Η δύναμη θα έλθει στα χέρια εκείνων που ελέγχουν τις πληροφορίες..

21 Τα υπάρχοντα όργανα μας θα αντικατασταθούν από τα διοικητικά όργανα προ-κρίσης, ο στόχος των οποίων θα είναι να προσδιορίσουν εκ των προτέρων τις πιθανές κοινωνικές κρίσεις, και να αναπτύξουν τα προγράμματα εκείνα, που θα τα αντιμετωπίσουν. Αυτό θα ενθαρρύνει τις τάσεις στις επόμενες δεκαετίες προς μια Tεχνολογική εποχή, όπου μια δικτατορία, θα αφήσει ακόμα λιγότερο περιθώρια για γνώριμες πολιτικές διαδικασίες.

22 Τέλος, κοιτάζοντας μετά το τέλος του αιώνα (20ου), η δυνατότητα του βιοχημικού ελέγχου μυαλού και της γενετικής επιδιόρθωσης του ατόμου, συμπεριλαμβανομένων και ‘όντων’ που θα λειτουργούν όπως ο άνθρωπος, θα μπορούσε να προκαλέσει μερικές δύσκολες ερωτήσεις…» ΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ


Κατέβασμα ppt "ΠΑΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ... Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, το τρίπτυχο Βιομηχανία, Πετρέλαιο, Μ.Μ.Ε, καθορίζει τις τύχες της."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google