Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Υπόδειγμα στρατηγικού σχεδίου. Αυτό το υπόδειγμα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την παρουσίαση του δικτύου Yammer. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας χρησιμεύσει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Υπόδειγμα στρατηγικού σχεδίου. Αυτό το υπόδειγμα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την παρουσίαση του δικτύου Yammer. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας χρησιμεύσει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Υπόδειγμα στρατηγικού σχεδίου

2 Αυτό το υπόδειγμα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την παρουσίαση του δικτύου Yammer. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας χρησιμεύσει ως το στρατηγικό σχέδιο σας – από το υψηλού επιπέδου όραμα μέχρι τις οργανωτικές λεπτομέρειες της παρουσίασης. Θα σας βοηθήσει να μείνετε στο σωστό δρόμο, να είστε σε συντονισμό με τους κύριους ενδιαφερόμενους και να επικοινωνήσετε με σαφήνεια την αξία του Yammer για τον οργανισμό σας.

3 Θέματα Στρατηγικό σχέδιο

4 Προσδιορίστε το όραμά σας

5 Τι είναι η διατύπωση του οράματος; Η διατύπωση οράματος είναι μια περιγραφή 1-4 προτάσεων που καθορίζει την αξία του Yammer για την εταιρεία σας και τους υπαλλήλους της. Οι διατυπώσεις οράματος βοηθούν τους συναδέλφους και τα στελέχη να κατανοήσουν τα οφέλη του Yammer, κάτι που έχει καθοριστική σημασία για να κερδίσετε την αποδοχή και την υποστήριξή τους. Παραδείγματα διατυπώσεων οράματος 1. Ο μετασχηματισμός του τρόπου που το τμήμα μας συνδέεται με τα άλλα, συνεργάζεται σε έργα ή ενέργειες, επικοινωνεί με τα ανώτερα κλιμάκια και ρυθμίζει τις διαδικασίες ώστε να είναι αποτελεσματικές και ξεκάθαρες. 2. Εμείς δημιουργούμε μια ασφαλή και ανοικτή πλατφόρμα συνεργασίας για την εύκολη ανταλλαγή δεδομένων και ειδήσεων της εταιρείας και ειδήσεις μεταξύ εργαζομένων για να βελτιωθεί η αποτελεσματική εκτέλεση των στρατηγικών μας ως μέρος της κουλτούρας απόδοσής μας.

6 Καταγράψτε τη διατύπωση οράματός σας; Καταγράψτε ένα προσχέδιο της διατύπωσης οράματός σας Yammer σε 1-4 προτάσεις, ιδανικά σε συνεργασία με τα στελέχη της εταιρείας, τους επικεφαλής του τμήματος και άλλους συντελεστές.

7 Προσδιορίστε τα επιχειρηματικά αποτελέσματα

8 Γιατί να προσδιορίσετε τα επιχειρηματικά αποτελέσματα; Ο προσδιορισμός ξεκάθαρων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε εφικτούς στόχους που το Yammer μπορεί να σας βοηθήσει να επίτύχετε. Κατά τη σύνταξη των επιχειρησιακών αποτελεσμάτων, μελετήστε τη συμμετοχή στελεχών της εταιρείας και μελών τμημάτων με υψηλή προτεραιότητα. Παραδείγματα επιχειρησιακών αποτελεσμάτων Marketing Διατήρηση της σύνδεσης με αυτά που σκέφτονται οι πελάτες. Επιτάχυνση της εκτέλεσης εκστρατειών και ενεργειών. Συνεργασία με άλλους φορείς, στενά και με ασφάλεια. Ανθρώπινο δυναμικό Επιτάχυνση της διαδικασίας εγκλιματισμού νέων συναδέλφων. Αύξηση της διατήρησης εργαζομένων. Ανάπτυξη ενιαίας κουλτούρας. Πωλήσεις Δημιουργία μιας ενοποιημένης εμπειρίας για όλους τους πελάτες ανεξάρτητα από σειρές προϊόντων και γεωγραφικές περιοχές. Επιτάχυνση του κύκλου πωλήσεων. Ανταλλαγή πληροφοριών για ανταγωνιστές με μεγαλύτερη ταχύτητα.

9 Καταγράψτε τα επιχειρησιακά αποτελέσματα σας Έχοντας κατά νου το όραμά σας, διαμορφώστε μια λίστα των επιχειρησιακών αποτελεσμάτων που το Yammer μπορεί να βοηθήσει προκειμένου να επιτευχθούν από την εταιρεία σας. Τμήμα 1 Αποτέλεσμα Τμήμα 3 Αποτέλεσμα Τμήμα 2 Αποτέλεσμα

10 Εντοπίστε τους καίριους συντελεστές

11 Ποιοι είναι οι καίριοι συντελεστές; Χρησιμοποιήστε τον Οδηγό ρόλων δικτύου για να κρίνετε ποιοι ρόλοι είναι κατάλληλοι για την ομάδα παρουσίασής σας. Εξασφαλίστε τη συμμετοχή των συναδέλφων σας προκειμένου να επιτελέσουν αυτούς τους ρόλους κατά την παρουσίαση του δικτύου σας. Οι πιο επιτυχείς παρουσιάσεις Yammer γίνονται όταν μια αφοσιωμένη ομάδα ατόμων από πολλές ειδικότητες της επιχείρησης αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα το ρόλο και τις αρμοδιότητες του καθενός.Οδηγό ρόλων δικτύου

12 Εντοπίστε τους καίριους συντελεστές Συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα με τα στοιχεία της ομάδας παρουσίασής σας. ΡόλοςΑρμοδιότητεςΤμήμαΌνομα / ονόματα Υπεύθυνος έργουΕπίβλεψη της όλης εκτέλεσης της παρουσίασης και της διαδικασίας εκκίνησης. Επικεφαλής κοινότηταςΔιαχείριση της καθημερινής δραστηριότητας του δικτύου, παροχή καθοδήγησης και βέλτιστων πρακτικών. Εκτελεστικός χορηγόςΔιάδοση του υψηλού επιπέδου οράματος και των αξιών του Yammer στην εταιρεία. Power UsersΒοήθεια στην εκπαίδευση των χρηστών και διεκπεραίωση των αντιρρήσεων. Ειδικός μηχανογράφησης Επιβλέπει όλες τις τεχνικές πτυχές της παρουσίασης, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης. Κάτοχος της επιχείρησης Παροχή καθοδήγησης, έγκρισης και υποστήριξης καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίασης. Επικεφαλής ομάδωνΠροσδιορισμός πώς συγκεκριμένα τμήματα θα χρησιμοποιήσουν το Yammer, ενθάρρυνση της συμμετοχής. Επικεφαλής εκπαίδευσης Διαχείριση και την κοινοποίηση του υλικού κατάρτισης για το Yammer. Υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού Ενσωμάτωση του Yammer στις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού και διαχείριση του περιεχομένου ανθρώπινου δυναμικού για το Yammer. Επικεφαλής επικοινωνίας Επίβλεψη της επικοινωνίας σε επίπεδο εταιρείας για το Yammer.

13 Επισκόπηση περιπτώσεων χρήσης

14 Τι είναι μια περίπτωση χρήσης; Μια περίπτωση χρήσης εξηγεί πώς ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του Yammer μπορεί να βελτιώσει μια εργασιακής φύσης δραστηριότητα και να βοηθήσει στην επίτευξη των αποτελεσμάτων της επιχείρησής σας. Συγκροτήστε μια περίπτωση χρήσης ως εξής: Για κάθε επιχειρησιακό αποτέλεσμα, περιγράψτε μια πρακτική δράση που απαιτείται για την επίτευξη του αποτελέσματος. Στη συνέχεια, προσδιορίστε ένα χαρακτηριστικό του Yammer που μπορεί να βοηθήσει την ολοκλήρωση αυτής της δράσης. Παραδείγματα περιπτώσεων χρήσης Marketing Επιχειρησιακό αποτέλεσμα. Μείνετε συνδεδεμένοι σε αυτά που σκέπτονται οι πελάτες. Πρακτική δράση. Κατανοήστε τις ανάγκες των πελατών τη στιγμή που αναπτύσσονται και μεταβάλλονται. Δυνατότητα του Yammer. Δημιουργήστε μια ομάδα στο Yammer και ενθαρρύνετε τις ομάδες που έχουν επαφές με πελάτες να αναρτούν τα σχόλια των πελατών. Χρησιμοποιήστε τα σχόλια για την υποστήριξη των αποφάσεων του marketing. Ανθρώπινο δυναμικό Επιχειρησιακό αποτέλεσμα. Επιτάχυνση της διαδικασίας εγκλιματισμού νέων συναδέλφων. Πρακτική δράση. Απαντήσεις σε ερωτήσεις και μελέτη των δικαιολογητικών γρηγορότερα. Δυνατότητα Yammer. Δημιουργήστε ένα εξωτερικό δίκτυο και καλέστε τους νεοπροσλαμβανόμενους να συνδεθούν με παλαιότερους υπαλλήλους εκεί για να μάθουν για την εταιρεία. Χρησιμοποιήστε την ομάδα να δημοσιεύσετε βασικά έγγραφα ανθρώπινων πόρων και να απαντάτε σε ερωτήσεις. Πωλήσεις Επιχειρησιακό αποτέλεσμα. Δημιουργία μιας ενοποιημένης εμπειρίας για όλους τους πελάτες ανεξάρτητα από σειρές προϊόντων και γεωγραφικές περιοχές. Πρακτική δράση. Απαντήστε στις ερωτήσεις των πελατών γρήγορα και με συνέπεια. Δυνατότητα Yammer. Δημιουργία δημόσιων ομάδων στο Yammer για τις ομάδες πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών. Οι υπάλληλοι μπορούν να μοιράζονται τις τελευταίες αποφάσεις και εξελίξεις και αυτές να είναι ορατές από όλους.

15 Προσδιορισμός περιπτώσεων χρήσης του Yammer Συναντηθείτε με λειτουργικές ομάδες στον οργανισμό σας για να προσδιορίσετε τους τρόπους με τους οποίους το Yammer μπορεί να βελτιώσει δραστηριότητες που σχετίζονται με την εργασία με πρακτικό τρόπο, ώστε να επιτύχετε τα καίρια επιχειρησιακά αποτελέσματα. Τμήμα 1 Επιχειρησιακό αποτέλεσμα. Πρακτική δράση. Δυνατότητα Yammer. Τμήμα 2 Επιχειρησιακό αποτέλεσμα. Πρακτική δράση. Δυνατότητα Yammer. Τμήμα 3 Επιχειρησιακό αποτέλεσμα. Πρακτική δράση. Δυνατότητα Yammer.

16 Δημιουργία μιας λίστας ελέγχου παρουσίασης

17 Τι είναι μια λίστα ελέγχου παρουσίασης; Η λίστα ελέγχου παρουσίασης σας βοηθά να οργανώσετε τις βασικές πτυχές της παρουσίασής σας, όπως επικοινωνίες και εκδηλώσεις, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε την παρουσίασή σας σε καλό δρόμο.

18 Δημιουργήστε τη λίστα ελέγχου παρουσίασής σας ΧρόνοςΕπικοινωνία ή εκδήλωσηΚάτοχος (οι)Κατάστασ η ΤώραΣυνάντηση με τους συντελεστές ώστε να προσδιορίσετε το όραμά σας, να εντοπίσετε τα επιχειρησιακά αποτελέσματα και να αναπτύξετε περιπτώσεις χρήσης. ΤώραΔημιουργήστε μια Ομάδα βοήθειας στο Yammer και ανεβάστε εκπαιδευτικό υλικό ΤώραΔημιουργήστε μια ομάδα ιδεών Yammer. Καθ 'όλη τη διαδικασία της παρουσίασης, ενθαρρύνετε τους συναδέλφους σας να μοιραστούν τις ιδέες τους εδώ για το πώς το Yammer μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των διαδικασιών εργασίας στην εταιρεία σας. 3-4 εβδομάδες πριν από την παρουσίαση Αποστολή συνοπτικού εισαγωγικού e-mail. 2 εβδομάδες πριν από την παρουσίασηΑποστολή εισαγωγικών e-mail μέσα στο τμήμα. 2 εβδομάδες πριν από την παρουσίασηΕνημερώστε την εταιρεία σας σχετικά με την παρουσίαση του YamJam, τις εκπαιδεύσεις και τα Γεύματα κατάρτισης. 1 εβδομάδα πριν από την παρουσίασηΥπενθυμίστε στην εταιρεία σας την παρουσίαση του YamJam, τις εκπαιδεύσεις και τα Γεύματα κατάρτισης. Εβδομάδα παρουσίασηςΔιοργάνωση κατάρτισης με το πρώτης προτεραιότητας τμήμα. Εβδομάδα παρουσίασηςΔιοργάνωση κατάρτισης με το δεύτερης υψηλότερης προτεραιότητας τμήμα. Εβδομάδα παρουσίασηςΔιοργάνωση κατάρτισης με το τρίτης υψηλότερης προτεραιότητας τμήμα. Εβδομάδα παρουσίασηςΔιοργάνωση Γευμάτων κατάρτισης. Εβδομάδα παρουσίασηςΔιοργάνωση YamJam. Επιλέξτε ανακοινώσεις και εκδηλώσεις για την παρουσίαση σας και οργανώστε τις εδώ με χρονολογική σειρά.


Κατέβασμα ppt "Υπόδειγμα στρατηγικού σχεδίου. Αυτό το υπόδειγμα θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την παρουσίαση του δικτύου Yammer. Μόλις ολοκληρωθεί, θα σας χρησιμεύσει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google