Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Mobile Health Mobile Health είναι ένας γενικός όρος για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων και άλλων ασύρματων τεχνολογιών στην ιατρική περίθαλψη. Η πιο κοινή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Mobile Health Mobile Health είναι ένας γενικός όρος για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων και άλλων ασύρματων τεχνολογιών στην ιατρική περίθαλψη. Η πιο κοινή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Mobile Health Mobile Health είναι ένας γενικός όρος για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων και άλλων ασύρματων τεχνολογιών στην ιατρική περίθαλψη. Η πιο κοινή εφαρμογή του Mobile Health είναι η χρήση των κινητών τηλεφώνων και συσκευών επικοινωνίας για την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με υπηρεσίες πρόληψης υγείας. Ωστόσο, οι εφαρμογές του Mobile Health χρησιμοποιούνται επίσης για την επιτήρηση της νόσου, υποστήριξη θεραπείας, παρακολούθηση έκτακτων συμβάντων και τη διαχείριση χρόνιων ασθενειών. Το Mobile Health γίνεται μια δημοφιλής επιλογή σε περιοχές όπου το σύστημα υγείας «ασθενεί» και υπάρχει μια ευρεία χρήση των κινητών συσκευών.

2 Mobile Health-Εφαρμογές
Εφαρμογές υγείας-μέσω smartphones, tablets, PCs. Ευελιξία και εύκολη πρόσβαση ως προς το χωροχρόνο. Ποικίλες εφαρμογές που διατίθενται προς πώληση από τα καταστήματα app. Είδη Εφαρμογών: Υγιεινές επιλογές στην καθημερινή ζωή, γυμναστήριο, διατροφή. Επικοινωνία γιατρών-ασθενών από μακριά (όπως εφαρμογές για τους διαβητικούς που αποστέλλονται αυτόματα μετρήσεις της γλυκόζης σε γιατρούς πρωτοβάθμιας περίθαλψης τους). Ιατρικά αρχεία με προσβασιμότητα από γιατρούς-ασθενείς. Αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών με υπόδειξη της βέλτιστης λύσης.

3 British Columbia Το Πανεπιστήμιο British Columbia(UBC) είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο έρευνας που βρίσκεται στο Vancouver, British Columbia, στον Καναδά. Το UBC έχει υπό την αιγίδα του μικρότερες πανεπιστημιουπόλεις που βρίσκονται επίσης στο Βανκούβερ. Το Πανεπιστήμιο της British Columbia έχει καταλάβει τη δεύτερη θέση στον Καναδά, την 22η θέση στην κατάταξη του Times Higher, την 39η σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2011 το UBC ανέφερε τις υψηλότερες απαιτήσεις εισόδου για προπτυχιακές σπουδές στον Καναδά. Καθηγητές, απόφοιτοι και ερευνητές έχουν κερδίσει επτά βραβεία Νόμπελ, 67 Υποτροφίες Rhodes, ​​64 Ολυμπιακά μετάλλια και τρεις καναδοί πρωθυπουργοί υπήρξαν απόφοιτοι του κολλεγίου.

4 HealthLink BC Service Locator App
Στα πλαίσια του British Columbia αναπτύχθηκε η εφαρμογή HealthLink BC. Δημιουργήθηκε από την HealthLink και απευθύνεται στα μέλη του BC. Από τις χορηγίες που λαμβάνει το πανεπιστήμιο μπορεί να υποστηρίξει τέτοιου είδους εφαρμογές. Συντελεστές Αναπτύχθηκε σε μεγάλο βαθμό μέσα από τις εθελοντικές προσπάθειες του Austin Henry, Derek Sing, Jeff Stewart και Gillian Vrooman. Χωρίς την κίνηση και τη δέσμευσή τους η δημιουργία του app δεν θα ήταν δυνατή. Ευχαριστίες οφείλονται επίσης στο προσωπικό του Υπουργείου Εργασίας, στις υπηρεσίες των πολιτών και στη διαφάνεια της διοίκησης και του Υπουργείου Υγείας για τις προσπάθειές τους ώστε να καταστεί δυνατή η εφαρμογή. Η HealthLink BC συγκεντρώνει μερικές από τις πιο έμπιστες και αναγνωρισμένες υπηρεσίες πληροφοριών για την υγεία όπως οι εξής: BC HealthGuide, BC HealthFiles, BC HealthFiles, BC NurseLine, Υπηρεσίες Φαρμακοποιού, Υπηρεσίες Διαιτολόγου.

5 Οι άνθρωποι του BC έκαναν για πρώτη φορά επιδρομή στον κόσμο της κινητής ανάπτυξης με την έναρξη της BC Health Service Locator App. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τα δεδομένα από την ιστοσελίδα HealthLinkBC και GPS για να παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας στην περιοχή τους, συμπεριλαμβανομένων των νοσοκομείων, την απόσταση σε κλινικές, και εφημερεύοντα-διανυκτερεύοντα φαρμακεία. Κάνοντας κλικ στα προτεινόμενα σημεία στο χάρτη θα εμφανιστούν λεπτομέρειες του παρόχου υπηρεσιών, όπως η εγγύτητα, οι ώρες λειτουργίας και η επικοινωνία.

6

7 Δυνατότητες Εφαρμογής
Φιλτράρισμα αποτελεσμάτων για εύρεση συγκεκριμένου τύπου υπηρεσίας υγείας Αναζήτηση λέξεων-κλειδιών Ορατότητα αποτελεσμάτων σε διαφορετικές τοποθεσίες Στοιχεία τοποθεσιών-περιγραφή των υπηρεσιών υγείας, ωρών λειτουργίας, στοιχείων επικοινωνίας Παρακολούθηση τελευταίων προειδοποιήσεων για την υγεία που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα HealthLinkBC μέσα από το app Κλήση ενός συγκεκριμένου αριθμού-άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για την υγεία. Αυτή η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για πιο άμεση, μη επείγουσα ιατρική βοήθεια και πληροφορίες.

8 Πώς λειτουργεί η αναζήτηση;
Η γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος του χάρτη μπορεί να βοηθήσει να περιοριστεί η αναζήτηση για να βρεθεί η ενδιαφερόμενη υπηρεσία Η γραμμή αναζήτησης επιτρέπει πιο συγκεκριμένη αναζήτηση. Υπάρχουν πολλές κατηγορίες πληροφοριών που μπορούν να εισαχθούν στην αναζήτηση: Πόλη Όνομα Οργανισμού Όνομα υπηρεσίας Περιγραφή υπηρεσίας Αριθμός τηλεφώνου Γλώσσα Οδός- αριθμός

9 Προβολή Εφαρμογής

10 Στόχοι Η εφαρμογή έχει ως στόχο να βοηθήσει τους χρήστες όταν δεν είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε συνήθη φορέα παροχής υπηρεσιών υγείας. Δηλαδή, αν είναι σε μια άγνωστη κοινότητα, ή αν επιδιώκουν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες εκτός ωραρίου. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, ο χρήστης συμπληρώνει μια σειρά από φόρμες που του επιτρέπει να πλοηγηθεί πιο αποτελεσματικά στο σύστημα υγείας.

11 Στόχος της BC Υπηρεσίας Υγείας Locator είναι να βρουν οι χρήστες τις κοντινότερες αποστάσεις σε κλινικές, νοσοκομεία, δωμάτια έκτακτης ανάγκης, διανυκτερεύοντα φαρμακεία, και εργαστηριακές υπηρεσίες στην περιοχή τους. Μπορούν να ψάξουν για τις υπηρεσίες υγείας από μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά. Επίσης, αυτή η κινητή εφαρμογή δημιουργήθηκε για να επιτρέψει στους χρήστες να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες για την υγεία από το iPhone, το iPod ή το iPad. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται ακόμη μέσω της ιστοσελίδας τους. Είναι η ιδανική λύση όταν οι χρήστες βρίσκονται εν κινήσει.

12 Ευρεία Χρήση της Εφαρμογής
Η BC Υπηρεσία Υγείας Locator app δημιουργήθηκε από την HealthLinkBC και είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του iTunes App Store. Γίνεται προσπάθεια στην επαρχία να βρεθεί τρόπος ώστε αυτό το app να είναι διαθέσιμο σε όλες τις κινητές πλατφόρμες. Με τη χρήση εθελοντών ελαχιστοποιείται το κόστος ανάπτυξης στην επαρχία, καθιστώντας το έργο πιο προσιτό και γίνεται εφικτό για τις αρχές της επαρχίας το άλμα στον κόσμο της κινητής ανάπτυξης app.

13 Αποτελέσματα Δεν φαίνονται ξεκάθαρα τα κερδοσκοπικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής αυτής για την εταιρία που την παρήγαγε. Αυτό είναι κατανοητό καθώς πρόκειται για παροχή προϊόντος λογισμικού σε έναν ιδιαίτερο οργανισμό όπως είναι το πανεπιστήμιο British Columbia. Οφέλη σε άλλους τομείς: Στους τομείς της κοινωνικής ζωής, πρόκειται για καινοτομία από την πλευρά της Health Link στους κλάδους της Υγείας, της Τεχνολογίας και της Εκπαίδευσης. Αυτό έχει ως συνέπεια την βελτίωση της φήμης και της αξιοπιστίας της εταιρίας, στοιχεία που είναι πολύ σημαντικά για την λειτουργία του marketing που αναπτύσσει.

14

15 Κριτικές Υπουργός Υγείας, Michael de Jong:
"Προτεραιότητά μας είναι ο συνδυασμός στοιχείων τεχνολογίας με την υγεία,ώστε να γίνει το σύστημα υγείας μας εύκολα προσιτό σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Είτε είστε ένας επισκέπτης σε μία μητρόπολη είτε στην επαρχία, αυτό το app έχει σημαντικές πληροφορίες για την υγεία που σας βοηθούν αν χρειαστεί να εντοπίσετε γρήγορα μια κλινική, ένα τμήμα επειγόντων περιστατικών ή ένα διανυκτερεύον φαρμακείο . " Η Δρ Μάργκαρετ MacDiarmid, Υπουργός Εργασίας, Υπηρεσιών Πολιτών και ανοικτής διακυβέρνησης :  "Με τη χρήση των δεδομένων της κυβέρνησης και των καινοτόμων τεχνολογιών, όπως οι κινητές εφαρμογές, μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους ανθρώπους. Η νέα Υπηρεσία Υγείας Locator app είναι το αποτέλεσμα της αξιοποίησης της τεχνολογίας και της υιοθέτησης ανοικτών κυβερνητικών πολιτικών μας στο British Columbia. "

16 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας….


Κατέβασμα ppt "Mobile Health Mobile Health είναι ένας γενικός όρος για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων και άλλων ασύρματων τεχνολογιών στην ιατρική περίθαλψη. Η πιο κοινή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google