Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει στους κορυφαίους της αγοράς. Με σεβασμό στο περιβάλλον και στα χρήματα των επενδυτών, σχεδιάζει και αναπτύσσει προϊόντα τα οποία προσφέρουν μοναδικές λύσεις σε φωτοβολταϊκά συστήματα. Τέτοιο προϊόν είναι και το tracking GSMSolar το οποίο προσφέρει διαφορετικές από τις υπάρχουσες λύσεις tracking για φωτοβολταϊκά συστήματα. Συνεργάζεται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους φωτοβολταϊκών συστημάτων στη παγκόσμια αγορά.

3 35% μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας σε σχέση με τα φ/β συστήματα που είναι εγκατεστημένα σε σταθερή βάση σύμφωνα με μετρήσεις (25% εγγυημένα μεγαλύτερη παραγωγή). Η κίνηση γίνεται με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού κινητήρα ισχύος μόλις 550W και μιας αλυσίδας. Κατά συνέπεια τόσο η κατανάλωση ρεύματος όσο και η συντήρηση του συστήματος είναι πάρα πολύ μικρή. Το μικρό ύψος του (<2m) το κάνει ικανό να εγκαθίσταται σε οικιακές & βιομηχανικές ταράτσες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του σε χώρους για τους οποίους υπάρχουν περιορισμοί ύψους από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες. Η πυκνή-χωρίς σκίαση χωροθέτηση των πανέλων σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό λογισμικό κίνησης του, το καθιστά ικανό να εγκαθίσταται σε χώρους που δεν μπορούν να χωρέσουν φ/β συστήματα αντίστοιχης ισχύος τοποθετημένα σε σταθερές βάσεις (100kWp απαιτούν λιγότερο από 2 στρέμματα έκτασης). Η στιβαρή κατασκευή και το σε επτά στάδια θερμό γαλβάνισμά του (85μm-610g-3750C) το καθιστά ανθεκτικό ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι πιστοποιημένο από τον LWS για ορθή λειτουργία σε ταχύτητα ανέμου 140km/h. Δυνατότητα τοποθέτησης σε γεώβιδες χωρίς θεμελίωση από μπετόν (εκτός της κεντρικής βάσης). Με σεβασμό στο περιβάλλον και πρόβλεψη για εύκολη αποσυναρμολόγηση. Εύκολη συναρμολόγηση με τη βοήθεια των σχεδίων που το συνοδεύουν κατά την παραλαβή του. Κάλυψη αναγκών από 10kWp έως 150kWp με ένα μόνο μηχανισμό. Για όλα τα μέρη του συστήματος παρέχεται 25ετής εγγύηση εκτός της μετάδοσης κίνησης όπου παρέχεται 10ετής εγγύηση (ηλεκτρικός κινητήρας και αλυσίδα).

4 35% μεγαλύτερη παραγωγή ενέργειας σε σχέση με τα φ/β συστήματα που είναι εγκατεστημένα σε σταθερή βάση σύμφωνα με μετρήσεις (25% εγγυημένα μεγαλύτερη παραγωγή)

5 Η κίνηση γίνεται με τη βοήθεια ενός ηλεκτρικού κινητήρα ισχύος μόλις 550W και μιας αλυσίδας. Κατά συνέπεια τόσο η κατανάλωση ρεύματος όσο και η συντήρηση του συστήματος είναι πάρα πολύ μικρή

6 Το μικρό ύψος του (<2m) το κάνει ικανό να εγκαθίσταται σε οικιακές & βιομηχανικές ταράτσες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του σε χώρους για τους οποίους υπάρχουν περιορισμοί ύψους από τις αρχαιολογικές υπηρεσίες

7 Η πυκνή-χωρίς σκίαση χωροθέτηση των πανέλων σε συνδυασμό με το πρωτοποριακό λογισμικό κίνησης του, το καθιστά ικανό να εγκαθίσταται σε χώρους που δεν μπορούν να χωρέσουν φ/β συστήματα αντίστοιχης ισχύος τοποθετημένα σε σταθερές βάσεις (100kWp απαιτούν λιγότερο από 2 στρέμματα έκτασης)

8 Η στιβαρή κατασκευή και το σε επτά στάδια θερμό γαλβάνισμά του (85μm-610g-3750C) το καθιστά ανθεκτικό ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Είναι πιστοποιημένο από τον LWS για ορθή λειτουργία σε ταχύτητα ανέμου 140km/h

9 Δυνατότητα τοποθέτησης σε γεώβιδες χωρίς θεμελίωση από μπετόν (εκτός της κεντρικής βάσης).
Με σεβασμό στο περιβάλλον και πρόβλεψη για εύκολη αποσυναρμολόγηση.

10 Εύκολη συναρμολόγηση με τη βοήθεια των σχεδίων που το συνοδεύουν κατά την παραλαβή του

11 Κάλυψη αναγκών από 10kWp έως 150kWp με ένα μόνο μηχανισμό

12 Ενδεικτικά έργα στην Ελλάδα
Αγ. Γαλήνη: 11*80kWp Λασίθι: 4*80kWp Ηράκλειο: 3*80kWp Ρέθυμνο: 3*80kWp

13 Ενδεικτικά έργα στην Ισπανία
Μούρθια: 3,5MWp Αλμπαθέτε: 3MWp Ταραγόνα: 1,5MWp Τολέδο: 1MWp

14 Άλλα έργα στην Ισπανία Οβιέδο: 350kWp Αράντα: 315kWp Σαραγόσα: 270kWp Βαρκελώνη: 200kWp

15 Ενδεικτικό έργο στην Γαλλία
Sangouinet: 9MWp

16 Αντιπρόσωπος Ελλάδας Tel: +30 2810223113-2810221212
Fax: Mob:


Κατέβασμα ppt "Η εταιρία Η πολύχρονη εμπειρία της στο σχεδιασμό και στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων καθώς και στην κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων την κατατάσσει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google