Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Premaman® GREBEL ΑΒΕΕ © Premaman® GREBEL ΑΒΕΕ © 2010.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Premaman® GREBEL ΑΒΕΕ © Premaman® GREBEL ΑΒΕΕ © 2010."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Premaman® GREBEL ΑΒΕΕ © 2010

3 Το Concept Οι Αξίες μας Η Ιστορία μας Τα Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματά μας Η Παρουσία μας σε όλο τον Κόσμο Η Παρουσία μας στην Ελλάδα Τα Καταστήματά μας Τα Προϊόντα μας Η Επιχειρηματική Πρόταση Franchise Τα Προνόμια του Συστήματος Franchise Η Επένδυση Franchise Executive Business Plan Τα Επόμενα Βήματα

4 Το Concept Το concept της Premaman® βασίζεται σε μια απλή ιδέα, αυτή του one-stop-shop που παρέχει τα πάντα που έχει ανάγκη η μητέρα και το παιδί, πριν και μετά τη γέννηση του βρέφους. Στα καταστήματα Premaman® θα βρείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την μέλλουσα μητέρα και το παιδί της, μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και πάντα μέσα στη μόδα, όπως: Ρούχα για τη μέλλουσα μητέρα, βρεφικά και παιδικά ρούχα για παιδιά μέχρι 10 ετών. Εσώρουχα και αξεσουάρ για τη μέλλουσα μητέρα, για βρέφη και παιδιά. Είδη βρεφανάπτυξης και αξεσουάρ, όπως μπιμπερόν, σαλιάρες, παιχνίδια, καλλυντικά, καθώς και εξαιρετικής ποιότητας καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, παιδικά έπιπλα ... και όχι μόνο.

5 Οι Αξίες μας Δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Εγγυημένη ποιότητα και προϊόντα σε μεγάλο εύρος τιμών που καλύπτουν κάθε οικονομική δυνατότητα. Τελειότητα... Δεσμεύομαστε ότι το προσωπικό μας σε όλα τα καταστήματά μας θα είναι τέλεια εκπαιδευμένο και φιλικό, και θα παρέχει άψογη και προσωπική εξυπηρέτηση. Οι τιμές λιανικής μελετώνται προσεκτικά έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε πάντα τη καλύτερη ποιότητα, σε σχέδια που είναι στη μόδα. Ενθουσιασμός… Ο στόχος μας είναι να σας παρέχουμε ποιοτικές και ασφαλείς λύσεις για τις ανάγκες της οικογένειά σας. Ιδέες... Όλοι οι άνθρωποι της Premaman® από τους σχεδιαστές μας, μέχρι τους πωλητές μας, είναι πάντα έτοιμοι να συζητήσουν τις ανάγκες σας και να βρουν τη λύση που χρειάζεστε. Ως αποτέλεσμα, ωφελείστε από τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και έχετε έτοιμες λύσεις στις ανάγκες σας. Ειλικρίνεια... Η Premaman® έχει κληρονομήσει τον πολιτισμό και την ευρύτητα σκέψης της πατρίδας της, του Βελγίου. Πλέον, αποκτώντας παγκόσμια παρουσία, εμπεριέχει όλα τα συστατικά ενός παγκόσμιου brand. Κοινωνική Ευθύνη... Η Premaman ® σέβεται την κοινωνία, το περιβάλλον, την ισότητα. Ευαισθητοποιεί τους πελάτες της και λαμβάνει πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης.

6 Η Ιστορία μας 1953 1955 Seventies Eighties 1986 Nineties 2000’ 2007
Το πρώτο κατάστημα στο Βέλγιο, κοντά στη Grand-Place 1955 Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων – 10 καταστήματα στο Βέλγιο Seventies Έναρξη της παραγωγής στο Βέλγιο για ηλικίες μέχρι 4 ετών. Περισσότερα από 100 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Eighties 1986 Το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα. Nineties Τα πρώτα Super- Sized Premaman® καταστήματα 2000’ Παρουσία στο διαδίκτυο. 2007 Περισσότερα από 300 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. 2009 375 κατάστημα σε όλο τον κόσμο 2008 Ανασχεδιασμός των καταστημάτων

7 Τα Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματά μας
Your success warranty: PREMAMAN® products Οι καλές τιμές και τα exclusive προϊόντα μας που μας καθιστούν ανταγωνιστικούς στον χώρο. Our exclusive internal training centre: PREMAMAN ACADEMY® Διοργανώνουμε ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια διάρκειας μιας εβδομάδας. Our support: PREMAMAN® training programmes Παρέχουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια και σε CD-Rom. Our speciality: THE PREMAMAN ® BIRTH LIST Για περισσότερα από 30 χρόνια έχουμε καθιερώσει την “birth list” που ενισχύει την πιστότητα των πελατών μας και αυξάνει τις πωλήσεις σας. Our special attention: PREMAMAN ® economic and environmental responsibilities Οι collections μας περιλαμβάνουν μια σειρά προϊόντων (ORGANIC COTTON), η οποία παράγεται μέσω πιστοποιημένων διαδικασιών “eco-responsible”. Our commitment: THE PREMAMAN ® QUALITY CHARTER Η Premaman® ελέγχει τους συνεργάτες – προμηθευτές της έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση παιδικής εργασίας. Η Premaman ® υποστηρίζει οργανώσεις που βοηθούν οικογένειες και παιδιά.

8 Τα Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματά μας
Περισσότερα από 35,000 προϊόντα Περισσότερα από 4,000 exclusive υφάσματα ανά σεζόν Περισσότερα από 400 καταστήματα (50 διαφορετικές χώρες) Περισσότερα από 1,200 άτομα προσωπικό σε όλο τον κόσμο: Europe Asia North America Central America South America Near & Middle East Africa Τα νέα μας Η Premaman® αποκτά τον τίτλο της καλύτερης αλυσίδας λιανεμπορίου 2009 “Best retailer 2009” στον κλάδο της.

9 Η Παρουσία μας στον Κόσμο
Η Premaman S.A. μετράει σήμερα πάνω από 400 καταστήματα παγκοσμίως, ενώ μόνο τους 12 τελευταίους μήνες πραγματοποιήθηκαν 9 καινούριες είσοδοι στο Βέλγιο και 26 έξω από τα σύνορα του Βελγίου. Ο κύκλος εργασιών της μητέρας εταιρείας και των θυγατρικών αυτής, ξεπερνάει το ποσό των 100 εκατ. ευρώ ενώ οι συνολικές πωλήσεις της αλυσίδας υπολογίζεται πως αγγίζουν σε διεθνές επίπεδο το ποσό των 190 εκατ. ευρώ., συνεχίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να διαγράφουν μία ανοδική πορεία στον κλάδο.

10 Η Παρουσία μας στην Ελλάδα
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΘΗΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ – ΑΘΗΝΑ ΚΩΣ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΘΗΝΑ ΛΑΡΙΣΑ ΔΑΦΝΗ – ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ – HONDOS CENTER – ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ – HONDOS CENTER – ΑΘΗΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – HONDOS CENTER – ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΘΗΝΑ ΡΕΘΥΜΝΟ ΜΟΣΧΑΤΟ – ΑΘΗΝΑ ΣΑΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗ OUTLET STORE – ΑΘΗΝΑ ΣΕΡΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΘΗΝΑ ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – ΑΘΗΝΑ ΣΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΗΤΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΛΗΤΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΥΛΑΙΑ– ΛΗΤΩ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΛΗΤΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ– ΛΗΤΩ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΛΗΤΩ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΛΙΜΟΣ – ΛΗΤΩ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

11 Η Δραστηριότητά μας στην Ελλάδα
Το ελληνικό τμήμα της διεθνούς αλυσίδας Premaman International, η οποία ειδικεύεται στη λιανική διάθεση ρούχων και πάσης φύσεως προϊόντων για τη μέλλουσα μητέρα, το μωρό και το παιδί, δημιουργήθηκε τους πρώτους μήνες του Τότε ιδρύθηκε η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Grebel A.E., που συνήψε με την βελγική εταιρεία Premaman S.A. σύμβαση διεθνούς franchising. Η έδρα της Grebel A.E. βρίσκεται στο Χαλάνδρι, Αποστολοπούλου 15, Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Grebel είναι και η διεύθυνση του site από όπου μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για εμάς και τα προϊόντα μας. Η Δραστηριότητά μας στην Ελλάδα Το ελληνικό τμήμα της διεθνούς αλυσίδας Premaman International, η οποία ειδικεύεται στη λιανική διάθεση ρούχων και πάσης φύσεως προϊόντων για τη μέλλουσα μητέρα, το μωρό και το παιδί, δημιουργήθηκε τους πρώτους μήνες του Τότε ιδρύθηκε η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Grebel A.E., που συνήψε με την βελγική εταιρεία Premaman S.A. σύμβαση διεθνούς franchising. Η έδρα της Grebel A.E. βρίσκεται στο Χαλάνδρι, Αποστολοπούλου 15, Η ηλεκτρονική διεύθυνση της Grebel είναι ενώ η διεύθυνση του site από όπου μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για εμάς και τα προϊόντα μας.

12 Η Δραστηριότητά μας στην Ελλάδα
Από την έναρξη του πρώτου – πιλοτικού – καταστήματος στην Ελλάδα στις αρχές του 1986 στο Κολωνάκι, η ανάπτυξη υπήρξε ραγδαία - όπως είναι εμφανές και στο διάγραμμά μας. Η Grebel A.E. είναι ο δυναμικότερος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος συνεργάτης της Premaman εκτός Βελγίου. Σήμερα η αλυσίδα Premaman International μετρά στην Ελλάδα 40 καταστήματα σε μεγάλες πόλεις. Από το σύνολο των 40 αυτών καταστημάτων, τα 15 ανήκουν στην Grebel και τα υπόλοιπα 25 λειτουργούν με το σύστημα franchising. Έτσι, αν και στην Ελλάδα η οικονομική ύφεση των δύο τελευταίων δεκαετιών και η σημερινή οικονομική κρίση έχει επηρεάσει έντονα το λιανεμπόριο και παρόλο που το περιβάλλον στο είδος μας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, ο έντονος προσανατολισμός της εταιρείας στο marketing, η προσεκτική επιλογή των συνεργατών και – φυσικά – η υπεροχή των προϊόντων που διακινούμε, αυξάνουν συνεχώς την ασφάλεια και τη δυναμική της αλυσίδας, τόσο ως προς το καταναλωτικό κοινό της, όσο και ως προς την εσωτερική συνοχή και λειτουργία της. Η Grebel ως ενεργό μέλος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος «ΣΕΛΠΕ», ενημερώνεται και λαμβάνει μέρος στην λήψη αποφάσεων που αφορούν στον κλάδο του οργανωμένου λιανικού εμπορίου στην χώρα μας.

13 New Projects France (Montpellier, Bourgoin-Jallieu, Galleries Lafayette Lyon) Poland (Poznan) Egypt (Cairo Mall of Arabia) Italy (L’Aquila, Gela, Pavia, Ascoli Piceno) Dominican Republic (Santa Domingo Agora Mall) United Arab Emirates (Mezzyad Mall Abu Dhabi) Slovakia (Bratislava Eurovea mall, Bratislava Avion Mall) Qatar (Lagoona Mall Doha) Στόχος μας για την Ελλάδα είναι η διεύρυνση της αλυσίδας μας, ανοίγοντας ένα κατάστημα σε κάθε πόλη.

14 Τα Καταστήματά μας Η Premaman® διαθέτει 4 κατηγορίες καταστημάτων:
Regular stores κατάλληλα σε shopping centres και σε μεγάλα αστικά κέντρα Medium-sized stores των 400 m2, που διαθέτουν μεγάλη γκάμα τόσο ειδών ένδυσης, όσο και childcare (κρεβάτια κ.λπ.) Superstores άνω των 1,000 m2, που διαθέτουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων Corners: χώροι εντός πολυκαταστημάτων Από το 2008, τα καταστήματα της Premaman® έχουν ανασχεδιασθεί και προσφέρουν μια “cocooning” ατμόσφαιρα, με στόχο να υποδέχονται τις μέλλουσες μητέρες στο πλέον φιλικό περιβάλλον και να παρέχουν επιπλέον προσωποποιημένες υπηρεσίες. Όλα τα καταστήματα διαθέτουν διακριτούς χώρους: Ένδυση (μέλλουσες μητέρες, βρέφη και παιδιά), Κρεβατοκάμαρες, Μπάνια, Είδη μεταφοράς (καροτσάκια, καθίσματα αυτοκινήτων κ.λπ. καθώς και χώρο επίδειξης), Babycare, Information desk, Birth lists.

15 Τα Καταστήματά μας The colours codes
Συγκεκριμένοι χρωματισμοί και συνδυασμοί αυτών Lighting Ειδικός φωτισμός.

16 Τα Καταστήματά μας Σήμανση (green 376 C)
Εξωτερικά, επιθυμούμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σήμανση.

17 Τα Καταστήματά μας Η Βιτρίνα 2 δυνατότητες
Όλη η βιτρίνα με ενιαία τζαμαρία. Τμήματα βιτρίνας χωρισμένα με γυψοσανίδες. Δυνατότητα να αναφέρονται τα ονόματα των πόλεων στη βιτρίνα. Τα Mannequins Τοποθετούνται στη βιτρίνα και εντός του καταστήματος

18 Τα Καταστήματά μας

19 Κατηγορίες Προϊόντων ΜΟΔΑ Mother-to-be New Born Baby Junior

20 Κατηγορίες Προϊόντων ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ The walk The meal
The sleep The wash

21 Η Επιχειρηματική Πρόταση Franchise
Η παγκόσμια αλυσίδα Prémaman International ξεκινώντας τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα τους πρώτους μήνες του 1986, εξελίχθηκε ως ο δυναμικότερος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος συνεργάτης της Prémaman εκτός Βελγίου. Η εταιρεία εξειδικεύεται στη λιανική διάθεση ρούχων και πάσης φύσεως προϊόντων για τη μέλλουσα μητέρα, το μωρό και το παιδί. Η μεγάλη ποικιλία που μπορεί να βρει κανείς σε ένα κατάστημα Prémaman συνοψίζεται στις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων : Ρούχα, εσώρουχα και διάφορα αξεσουάρ για τη μέλλουσα μαμά Βρεφικά ρούχα και εσώρουχα από 0 έως 2 ετών Παιδικά ρούχα και εσώρουχα από 2 έως 10 ετών Μικρά είδη βρεφανάπτυξης και αξεσουάρ όπως μπιμπερό, σαλιάρες, καλλυντικά και προίκα μωρού, παιχνίδια κ.λπ.. Μεγάλα είδη βρεφανάπτυξης όπως ολοκληρωμένα παιδικά δωμάτια (κρεβάτια, συρταριέρες, ντουλάπες κ.α.) καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, μπάνια κ.λπ. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να διατίθενται στον ίδιο χώρο πωλήσεως όλα τα προϊόντα που η μέλλουσα μητέρα χρειάζεται η ίδια για τους εννέα μήνες αναμονής, όσα χρειάζεται για το μωρό που μεγαλώνει και για το παιδί μέχρι την ηλικία των 10 ετών. Τα προϊόντα Prémaman είναι ίδια σε όλο τον κόσμο και χαρακτηρίζονται από exclusive σχέδια. Η Prémaman ιδρύθηκε στο Παρίσι το Η επέκτασή της στη Γαλλία και στο Βέλγιο υπήρξε ραγδαία! Από τα μέσα της δεκαετίας του '80 και αφού η έδρα της επιχείρησης είχε μεταφερθεί στις Βρυξέλλες, η Prémaman άρχισε τη διεθνή επέκτασή της με τη μέθοδο του franchising, ιδρύοντας καταστήματα σε πολλές χώρες του κόσμου, δημιουργώντας την αλυσίδα Prémaman International. Σήμερα τα καταστήματα Prémaman ξεπερνούν τα 400 διεθνώς, και προστίθενται περίπου δέκα νέα καταστήματα κάθε χρόνο.

22 Τα Προνόμια του Συστήματος Franchise
Brand παγκοσμίου φήμης 400 καταστήματα σε 50+ χώρες One-stop-shop Νέες collections, 2 φορές τον χρόνο Δειγματισμός σε fashion show στις Βρυξέλλες, χωρίς όρια παραγγελίας Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για μητέρες, βρέφη και παιδιά ως 10 ετών. Exclusive προϊόντα Άριστη σχέση ποιότητας-τιμής Εύρωστος επιχειρηματικός κλάδος Αρχική και συνεχής εκπαίδευση Εγχειρίδια λειτουργίας Δυνατότητα παράδοσης με το «κλειδί στο χέρι» Πανελλαδική διαφήμιση μέσω διαφημιστικών spots σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, υπαίθρια διαφήμιση, περιοδικό τύπο με καταχωρήσεις Ενέργειες direct marketing Προγράμματα πιστότητας πελατών Λογιστικό πρόγραμμα παρακολούθησης και ενημέρωσης αποθήκης και λειτουργιών καταστήματος Αποκλειστικότητα περιοχής Αλυσίδα με κοινωνική υπευθυνότητα

23 Η Επένδυση Franchise ΤΥΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για κατάστημα 100 τ.μ.
ENTRY FEES: € € (ανάλογα με την περιοχή) ΕΠΙΠΛΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ: € ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: € (το εμπόρευμα καλύπτει τους 6 πρώτους μήνες, το ποσό κατατίθεται στο Βέλγιο πριν την παράδοση αυτού, οι επόμενες παραγγελίες εξοφλούνται σταδιακά, είτε τοις μετρητοίς με έκπτωση 2%, είτε με εγγυητική τραπέζης) ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ (Η/Υ, fax): € ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: € ΣΗΜΑΝΣΗ – ΤΑΜΠΕΛΕΣ: € ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: € ΣΥΝΟΛΟ (χωρίς ΦΠΑ): € € Σημείωση: Δεν περιλαμβάνονται τυχόν αναγκαίες κτηριακές τροποποιήσεις

24 Τα Επόμενα Βήματα Ενημέρωσή σας για την σύμβαση δικαιόχρησης
Υπογραφή σύμβασης δικαιόχρησης Εύρεση καταστήματος Εκπαίδευση Διαμόρφωση καταστήματος Έναρξη λειτουργίας Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε: BEYOND COMMUNICATIONS, Αρτέμιδος 1β, Αγ. Παρασκευή, Αθήνα Βασιλική Τσούνη Τηλ: , κιν: , Μαίρη Μαρίπα Tηλ: , κιν.: ,


Κατέβασμα ppt "Premaman® GREBEL ΑΒΕΕ © Premaman® GREBEL ΑΒΕΕ © 2010."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google