Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

2 Σε μία γκρίζα κατοχική περιρρέουσα ατμόσφαιρα... Με τόσο μόνιμο και ταυτόχρονα « πρόθυμο » πολιτικό δυναμικό... Επαναλαμβανόμενο συνεχώς και με δική μας ευθύνη...

3 Θα ψηφίσουμε το ίδιο, το τόσο άρρηκτα δεμένο με την κεντρική εξουσία και με τις επιταγές της υπαλληλικό προσωπικό ; Ζούμε σε μία πόλη ακίνητη πολιτικά - πολιτιστικά και άρα και οικονομικά.

4 Θα υπερβούμε εαυτούς ; Άλλοθι δεν υπάρχει αυτή τη φορά !

5 Ο συνδυασμός « Τώρα, για την Πάτρα », με υποψήφιο δήμαρχο τον Γ. Δημαρά, μας επιτρέπει να ελπίζουμε, ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν και τώρα να ονειρευτούν μία ομορφότερη Πάτρα.

6 Μια Πάτρα όπου κάθε γονιός θα έχει σταθερή και μόνιμη εργασία και θα μπορεί να περπατήσει με το παιδί του στα πεζοδρόμιά της.

7 Μια Πάτρα με φιλικά προς το περιβάλλον Μέσα Συγκοινωνίας, με ποδηλατόδρομους, με επαρκείς θέσεις παρκαρίσματος και χωρίς το σημερινό κυκλοφοριακό χάος.

8 Μια Πάτρα με πλατείες καθαρές και ασφαλείς για τα παιδιά. Μια Πάτρα που θα μπορεί να αναπνέει « Παναχαϊκό » και « Πατραϊκό ».

9 Μια Πάτρα όπου οι πολίτες θα μπορούν να μιλήσουν και να συμβιώσουν με οτιδήποτε « ξένο » έρχεται στην πόλη μας και να το χρησιμοποιήσουν για την ανάπτυξή της.

10 Συνθήκες, δηλαδή, που οι περισσότερες – αν και μικρότερες - πόλεις της Ελλάδας, έχουν ήδη κατακτήσει.

11 Αγαπητοί φίλοι, στις προηγούμενες εκλογές επέβαλαν τον Α. Φούρα. Θα « περαιώσετε » με τις επιλογές των ίδιων, για να σας επαναλάβουν ότι « μαζί τα φάγαμε »;

12 Τα προηγούμενα είναι απόψεις κάποιου « Ρηγά » από το 1976 έως το 1986, μέλους του Συνασπισμού από το 1993 έως τα σήμερα, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και συντονιστή του Δικτύου Σχολείων Αγωγής Υγείας « Λαβύρινθος » και πρώην προέδρου της Ε. Λ. Μ. Ε. Αχαΐας.

13 Και μόνο μία υπόσχεση : ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ Γιατί στην ζωή, δεν υπάρχει « δεν μπορώ ». Το κεφάλι ψηλά, λοιπόν, και προσεγμένες οι επιλογές σας !

14 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

15


Κατέβασμα ppt "ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google