Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν διωγμούς από φανατικούς μουσουλμάνους, και διακρίσεις στην απασχόληση και το νομικό σύστημα. • Προσευχόμαστε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν διωγμούς από φανατικούς μουσουλμάνους, και διακρίσεις στην απασχόληση και το νομικό σύστημα. • Προσευχόμαστε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν διωγμούς από φανατικούς μουσουλμάνους, και διακρίσεις στην απασχόληση και το νομικό σύστημα. • Προσευχόμαστε ώστε ο Θεός να παρέμβει ματαιώνοντας τις ενέργειες των Ταλιμπάν στις χώρες όπου επιδιώκουν να διατηρήσουν τον έλεγχο, όπως το Αφγανιστάν και το Πακιστάν. Προσευχόμαστε ώστε ο Θεός να συνεχίσει να κινείται με δύναμη μεταξύ των πολιτών στις ισλαμικές χώρες, έτσι ώστε να σηκωθούν και να προετοιμαστούν να υπηρετήσουν το έθνος δίκαιοι και άξιοι πολιτικοί ηγέτες. • Προσευχόμαστε ώστε ο Θεός να ευλογήσει μεταστροφές στον Χριστιανισμό σε χώρες όπως το Ιράν και η Σαουδική Αραβία. Προσευχόμαστε ώστε να τους κάνει όργανα ευλογίας (αλάτι), μεταμόρφωσης (μαγιά), και αλήθειας (φως) στις κοινότητές τους (Κατά Ματθαίον 5:13-16). • Προσευχόμαστε για έθνη, όπου η τρομοκρατία της Αλ-Κάιντα είναι έντονη, όπως το Ιράκ και την Αλγερία, καθώς και για την περίπτωση όπου μουσουλμάνοι μαχητές υποκινούν τη βία κατά των χριστιανών, όπως στη Νιγηρία, την Αίγυπτο και τη Σομαλία. Προσευχόμαστε για προστασία, σοφία, φροντίδα και εγκαρτέρηση για τα θύματα των επιθέσεων και για εκείνους που έχασαν τους αγαπημένους τους που οφείλονται σε βίαιες διώξεις. ""Γνωρίζω ότι σε όλες τις περιπτώσεις ο Θεός είναι μαζί μου. "- Ένα Νιγηριανό αγόρι, του οποίου όλη η οικογένεια μαρτύρησε από τους μουσουλμάνους.

4

5 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Οι Χριστιανοί υφίστανται διώξεις από κομμουνιστές και κυβερνήσεις ιδεολογικά αντίθετες με τον Χριστιανισμό • Προσευχόμαστε ώστε στην Κίνα ο Θεός θα δώσει σοφία στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά πολύπλοκων ζητημάτων αυτού του μεγάλου και πολυ-πολιτισμικού έθνους. Μπορεί να υπάρχει ασφάλεια με δικαιοσύνη, ανάπτυξη με ευαισθησία και θρησκευτική ελευθερία που αναγνωρίζεται σε ολόκληρη τη χώρα. • Προσευχόμαστε ώστε ο Θεός θα είναι το καταφύγιο και δύναμη για τον μεγάλο αριθμό πιστών που φυλακίστηκε στην Ερυθραία και τη Βόρεια Κορέα. Προσευχόμαστε για θεραπεία στις σωματικές και συναισθηματικές πληγές τους και το πανταχού παρόν Άγιο Πνεύμα να δώσει άνεση και παρηγοριά στις καρδιές τους. • Προσευχόμαστε για συνεχόμενη αύξηση των εκκλησιών μέσα στην καταπίεση και την ταλαιπωρία, στο Βιετνάμ και το Τουρκμενιστάν. Ας αντανακλούν οι Χριστιανοί την αναζωογονητική δικαιοσύνη του Χριστού μέσα σε χώρες δικτατορικές, βουτηγμένες στη διαφθορά και την αδικία (Φιλιππησίους 2:12-14). Ώστε, αγαπητοί μου, καθώς πάντοτε υπηκούσατε, ουχί ως εν τη παρουσία μου μόνον, αλλά τώρα πολύ περισσότερον εν τη απουσία μου, μετά φόβου και τρόμου εργάζεσθε την εαυτών σωτηρίαν· διότι ο Θεός είναι ο ενεργών εν υμίν και το θέλειν και το ενεργείν κατά την ευδοκίαν αυτού. Πράττετε τα πάντα χωρίς γογγυσμών και αμφισβητήσεων, "Δοξάζω τον Κύριο που ποτέ δεν μας έχει εγκαταλείψει." - Ένας πρώην φυλακισμένος Βιετναμέζος πάστορας

6

7 ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Οι Χριστιανοί μπορεί να υποστούν διώξεις από φανατικούς Ινδουιστές, και διακρίσεις στο νομικό σύστημα. • Προσευχόμαστε για την προστασία των Χριστιανών στο Νεπάλ και την Ινδία, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ευάλωτοι, φτωχοί και χωρίς "φωνή". Προσευχόμαστε να μην αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι, αλλά να αναπαύονται στην ειρήνη και την πρόνοια του Πατέρα τους. • Προσευχόμαστε ώστε ο Θεός να αφυπνίσει το λαό της Ινδίας για τους κινδύνους του φανατικού Ινδουισμού και προσευχόμαστε ώστε η αντιχριστιανική προπαγάνδα να απορριφθεί υπέρ της αλήθειας, της διαφάνειας, της αρμονίας και της ελευθερίας. Προσευχόμαστε για την ινδική Εκκλησία να αυξάνεται σε ευσέβεια, αλληλεγγύη χωρίς κάστες, σοφία, χάρη και επιμονή για την αντιμετώπιση του πόνου. • Προσευχόμαστε για το λαό του Νεπάλ να είναι ενωμένος σε εθνικές και θρησκευτικές γραμμές, και να βρουν τόσο πολύ χαρά στην ελευθερία ώστε να μην υποκύψουν στον πειρασμό του ινδουιστικού εθνικισμού. Ζητάμε από το Θεό να δώσει μεγάλη ουράνια σοφία και θάρρος στους ευαγγελιστές του Νεπάλ και να ευλογήσει τους μάρτυρές τους. "Αν και δεν έχουμε πλέον ένα σπίτι, η παρουσία του Χριστού στην καρδιά μας είναι ένας λόγος για να παρρηγοριόμαστε." - Μια χριστιανή της οποίας ο σύζυγος σκοτώθηκε και το σπίτι της οποίας καταστράφηκε από φανατικούς ινδουιστές στην Orissa, της Ινδίας.

8

9 ΑΛΛΑ: (Οι Χριστιανοί μπορεί να υποστούν διώξεις για άλλους λόγους) • Προσευχόμαστε για τους χριστιανούς στα επισφαλή παλαιστινιακά εδάφη όπου αντιμετωπίζουν πίεση από όλες τις πλευρές. Προσευχόμαστε ώστε η πίστη αυτών των πιστών να μην κλονίζεται από τη φυγή πολλών πιστών αδελφών και ότι θα παραμείνουν τολμηροί μάρτυρες της αγάπης και της χάριτος του Χριστού. • Προσευχόμαστε για τους πιστούς στην Κολομβία, το Μεξικό και τις Φιλιππίνες που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να μαρτυρούν για τον Χριστό σε κοινότητες εχθρικές προς τον Θεό και τον Λόγο Του. Προσευχόμαστε ώστε, ακόμα και όταν απορρίπτονται και πιέζονται για την πίστη τους, να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον Κύριο. "Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε σίγουροι πως είμαστε στα χέρια του Κυρίου." - Πρώην αντάρτης που τώρα είναι ποιμένας στην Κολομβία.


Κατέβασμα ppt "ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Οι χριστιανοί αντιμετωπίζουν διωγμούς από φανατικούς μουσουλμάνους, και διακρίσεις στην απασχόληση και το νομικό σύστημα. • Προσευχόμαστε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google