Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

δουλεύετε καλύτερα με το Outlook

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "δουλεύετε καλύτερα με το Outlook"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 δουλεύετε καλύτερα με το Outlook
5 τρόποι για να δουλεύετε καλύτερα με το Outlook Υπογράψτε με στυλ Ανοίξτε ένα νέο μήνυμα. Στην κορδέλα, επιλέξτε Υπογραφή, στη συνέχεια, Υπογραφές. Επιλέξτε Νέα και ονομάστε την υπογραφή σας. Τώρα, προσθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/outlooksignature

2 Τραβήξτε την προσοχή με μια αναφορά
Κείμενο Λογότυπα Συνδέσεις Εικόνες Τραβήξτε την προσοχή με μια αναφορά Το είναι το κλειδί για να διασφαλίσετε ότι το μήνυμά σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα τραβήξει την προσοχή. Επιπλέον, είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε άτομα στη γραμμή "Προς". Πληκτρολογήστε πριν από το όνομα ενός ατόμου, οπουδήποτε στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κάθε άτομο προστίθεται αυτόματα στη γραμμή "Προς". Το Outlook θα εμφανίσει το στη λίστα μηνυμάτων στα Εισερχόμενα για να τραβήξει την προσοχή του παραλήπτη. Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες:

3 Εργαστείτε μαζί με άλλους σε ένα αρχείο
Συνομιλήστε και συντάξτε από κοινού αρχεία του Word, του Excel και του PowerPoint. Δείτε στη διεύθυνση aka.ms/collaborate Εργαστείτε μαζί με άλλους σε ένα αρχείο Επιλέξτε ένα αρχείο από τον υπολογιστή σας. Επισυνάψτε το αρχείο στο μήνυμά σας. Επιλέξτε την αναπτυσσόμενη λίστα δίπλα στο όνομα του αρχείου. Αποστείλετε στο OneDrive. Δεν ξεχνάτε τίποτα με τις υπενθυμίσεις Τοποθετήστε σημαία σε μηνύματα με χρονικό περιορισμό για να θυμηθείτε να παρακολουθήσετε, να απαντήσετε, να καλέσετε και άλλα. Επιλέξτε το εικονίδιο σημαίας στη λίστα μηνυμάτων. Κάντε δεξί κλικ στη σημαία και επιλέξτε Προσθήκη υπενθύμισης. Ορίστε τις επιλογές υπενθύμισης.

4 Επισκεφθείτε τη διεύθυνση aka.ms/officetips
Έχετε ερωτήσεις; Ρωτήστε το "Πείτε μου" Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο "Πείτε μου τι θέλετε να κάνετε" για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρει το Outlook. Βήματα διαδικασίας και βίντεο με οδηγίες: aka.ms/outlooktellme Πληκτρολογήστε μια ενέργεια, για παράδειγμα, μη αναγνωσμένα. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα από τα αποτελέσματα της αναζήτησης ή επιλέξτε Λήψη βοήθειας. Δείτε περισσότερες συμβουλές, βίντεο, βοήθεια και εκπαίδευση Επισκεφθείτε τη διεύθυνση aka.ms/officetips Αυτές οι εμπειρίες είναι διαθέσιμες στο Outlook 2016 και στο Outlook για Office 365.


Κατέβασμα ppt "δουλεύετε καλύτερα με το Outlook"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google