Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2014- 2015 Η σχολική χρονιά που πέρασε, υπήρξε πλούσια σε αθλητικά γεγονότα, με τους μαθητές μας να συμμετέχουν σχεδόν σε όλα τα αθλητικά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2014- 2015 Η σχολική χρονιά που πέρασε, υπήρξε πλούσια σε αθλητικά γεγονότα, με τους μαθητές μας να συμμετέχουν σχεδόν σε όλα τα αθλητικά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ Η σχολική χρονιά που πέρασε, υπήρξε πλούσια σε αθλητικά γεγονότα, με τους μαθητές μας να συμμετέχουν σχεδόν σε όλα τα αθλητικά δρώμενα που διοργάνωσε το γραφείο φυσικής αγωγής, αποσπώντας βραβεία και διακρίσεις. Συγκεκριμένα, στις 6 Οκτωβρίου 2014 στην ημέρα Άθλησης και ρατσισμού εκτός από τα κλασικά αθλήματα μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, ping-pong, badminton οι μαθητές αναβίωσαν παιγνίδια μιας άλλης εποχής γυρίζοντας τη σκέψη μας πολλά χρόνια πίσω, όταν στις γειτονιές μας παίζαμε αμπάρα, επταχάλικο, κουτσό, κρυφτό και χίλια δυο άλλα παιγνίδια, που ήταν η αιτία να έχουμε μόνιμα γρατζουνισμένα γόνατα, αλλά ευτυχισμένη ψυχή.

2 Το σχολείο μας συμμετείχε στα ομαδικά αθλήματα ποδοσφαίριση, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, χειροσφαίριση, τον ανώμαλο δρόμο την τοξοβολία και τον στίβο, αγωνιζόμενο με δύναμη και πάθος που παρότι δεν πέτυχαν τη νίκη κέρδισαν θετικές εντυπώσεις από τους φιλάθλους. Εξαίρεση αποτελεί η ομάδα κοριτσιών της καλαθοσφαίρισης που κέρδισε τη δεύτερη θέση στο νομό Αχαΐας δίνοντας μάχη για την κατάκτησή της. Στο στίβο ο αθλητής Μπούμης Δημήτριος κατέκτησε τη πρώτη θέση στους μαθητικούς αγώνες Αχαΐας και τη 10η πανελληνίως. Στους ίδιους αγώνες η μαθήτρια Λάγιου Μαρία πέτυχε τη πρώτη θέση στην σφαιροβολία.

3 Οι αθλητές μας


Κατέβασμα ppt "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2014- 2015 Η σχολική χρονιά που πέρασε, υπήρξε πλούσια σε αθλητικά γεγονότα, με τους μαθητές μας να συμμετέχουν σχεδόν σε όλα τα αθλητικά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google