Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια χώρα μεγάλη που έπιανε όλη τη γη, όμορφη και πλούσια. Την έλεγαν Terra Computerata…

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια χώρα μεγάλη που έπιανε όλη τη γη, όμορφη και πλούσια. Την έλεγαν Terra Computerata…"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η Terra Computerata κι ο Webvious Ένα παραμύθι για το cyberbullying 88ο Δ.Σ. Αθηνών Ε1

2 Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια χώρα μεγάλη που έπιανε όλη τη γη, όμορφη και πλούσια. Την έλεγαν Terra Computerata…

3 Στη χώρα βασίλευε ένας άρχοντας πανίσχυρος, ο Webvious με τ’ όνομα

4 Είχε θησαυρούς από κείνους που έτρεφαν το ανθρώπινο μυαλό, την ψυχή και την περιέργεια του καθενός. Πραγματικά πολύτιμους δηλαδή! Και τους χάριζε απλόχερα σ’ όλους τους υπηκόους του,φτάνει αυτοί να του το ζητούσαν. Οι υπήκοοί του σ’ ολόκληρη την Terra Computerata ήταν πολύ ικανοποιημένοι με τον άρχοντά τους που τους μοίραζε τους θησαυρούς του τόσο γενναιόδωρα!

5 Τα χρόνια κυλούσαν ήρεμα και ο Webvious ικανοποιούσε όλες τις ανάγκες των πολιτών του. Δεν άργησαν όμως να φανούν οι Κακόβουλοι, εχθροί θανάσιμοι του Webvious, οι οποίοι έκαναν ό,τι κακία μπορείτε να φανταστείτε!

6 Με τρόπο ύπουλο έμπαιναν στα σπίτια των πολιτών απ’ άκρη σ’ ακρη στην Terra Computerata. Κι έκαναν πράγματα φρικτά!

7 Έλεγαν ψέματα ανήκουστα, κακίες που έκαναν τους ανθρώπους να κλαίνε
Έλεγαν ψέματα ανήκουστα, κακίες που έκαναν τους ανθρώπους να κλαίνε. Ούτε λίγο ούτε πολύ κάποιοι κάτοικοι της χώρας, αυτοί που ήταν καλόπιστοι και αφελείς πίστευαν όσα τους έλεγαν οι Κακόβουλοι κι ήταν πολύ δυστυχισμένοι.

8 Δεν άργησαν τα άσχημα νέα να φτάσουν στ’ αυτιά του Webvious
Δεν άργησαν τα άσχημα νέα να φτάσουν στ’ αυτιά του Webvious. Αυτός μάζεψε αμέσως τους συμβούλους του κι όλοι μαζί αποφάσισαν να πάρουν μέτρα για να προστατέψουν τους κατοίκους της Terra Computerata.

9 Έδωσε εντολή λοιπόν στους φρουρούς της ευτυχίας του λαού του να πάνε σε κάθε σπίτι απ’ άκρη σ’ ακρη σ’ όλη τη χώρα.

10 Απ’ όπου περνούσε ένας φρουρός, σήκωνε ψηλά μια σημαία –flag την ονόμαζαν. Όταν κάποιος Κακόβουλος εμφανιζόταν τότε οι άνθρωποι κουνούσαν τη σημαία και οι φρουροί τον έβρισκαν αμέσως και τον εξόριζαν μακριά σε άλλη χώρα.

11 Στην αρχή οι υπήκοοι είχαν μια δυσκολία με τη σημαία, δεν πίστευαν και πολύ στην αποτελεσματικότητά της… Με τον καιρό όμως έμαθαν πώς να τη χρησιμοποιούν όταν βρίσκονταν σε κίνδυνο και πολλοί σώθηκαν από μεγάλους μπελάδες!

12 Οι Κακόβουλοι βέβαια δεν έπαψαν να καραδοκούν για να βλάψουν τους κατοίκους της Terra Computerata και τον άρχοντα Webvious …

13 Όμως οι φρουροί ήταν πάντα εκεί, έτοιμοι να δράσουν…

14 Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

15 Τέλος…


Κατέβασμα ppt "Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια χώρα μεγάλη που έπιανε όλη τη γη, όμορφη και πλούσια. Την έλεγαν Terra Computerata…"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google