Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παπαδημητρίου Μιχαηλίνα Σούμα Χριστίαννα

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παπαδημητρίου Μιχαηλίνα Σούμα Χριστίαννα"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Παπαδημητρίου Μιχαηλίνα Σούμα Χριστίαννα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ Παπαδημητρίου Μιχαηλίνα Σούμα Χριστίαννα

2 Τι είναι το ΕΣΠΑ? Είναι τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) τα οποία συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο των Δράσεων των Διαρθρωτικών Ταμείων , για την κοινωνική και οικονομική συνοχή και στοχεύουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

3 Προϋποθέσεις Συμμετοχής στο πρόγραμμα.
Να είναι εγκατεστημένοι στην ελληνική Επικράτεια. Να έχουν συμπληρώσει δύο τουλάχιστον πλήρεις δωδεκάμηνες και κλεισμένες διαχειριστικές χρήσεις. Να λειτουργούν με νομική μορφή ατομικής επιχείρησης. Ο μέσος ετήσιος κύκλος εργασιών τριετίας ανάλογα με το είδος της επιχειρήσεις τους, να κυμαίνεται από ευρω μέχρι 10 εκατομμύρια.

4 Τρόποι χρηματοδότησης μιας επιχείρησης.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ (ΕΣΠΑ) ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ (Τραπεζικός Δανεισμός. Χρηματοδότηση μέσω Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας) ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Venture capital) ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Business Incubators) ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ (Business Angels) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗ ΜΙΣΘΩΣΗ (Leasing) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

5 Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ! Η επιθυμία μας είναι να ανοίξουμε κατάστημα εστίασης υγειονομικού ενδιαφέροντος συγκεκριμένα Snack bar.

6 ΕΓΓΡΑΦΑ Βήμα 1ο: Εγγραφή σε επιμελητήριο.
Βήμα 2ο: Προσωρινή εγγραφή σε ασφαλιστικό ταμείο. Βήμα 3ο: Έναρξη επαγγέλματος στην εφορία. Βήμα 4ο: Ολοκλήρωση εγγραφής στο ασφαλιστικό ταμείο. Βήμα 5ο: Θεώρηση βιβλίων-στοιχείων.


Κατέβασμα ppt "Παπαδημητρίου Μιχαηλίνα Σούμα Χριστίαννα"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google