Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.

2 Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία Ελλάδα. Οι αγώνες της ολυμπιάδας ως θερινοί αγώνες γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια από το 1896. Οι ολυμπιακοί αγώνες δεν γίνονται σε περίπτωση παγκόσμιου πολέμου. Το 1924 άρχισαν οι ειδικοί ολυμπιακοί και οι χειμερινοί ολυμπιακοί. Από το 1994 οι χειμερινοί αγώνες δεν γίνονται πια την ίδια χρονιά με τους θερινούς αγώνες.

3 Οι θερινοί ολυμπιακοί αγώνες γνωστοί και ως Αγώνες της 30ης Ολυμπιάδας ήταν μια αθλητική διοργάνωση του Λονδίνου από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου 2012.Υποψήφιες χώρες ήταν: Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Η.Π.Α., Ρωσία

4 Ο πρώτος καταγεγραμμένος εορτασμός των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαιότητα ήταν στην Ολυμπία, το 776 π.Χ. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτή δεν ήταν και η πρώτη φορά που γίνονταν οι Αγώνες. Τότε οι Αγώνες ήταν μόνο τοπικοί και διεξαγόταν μόνο ένα αγώνισμα, η κούρσα του σταδίου.

5 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

6 1. ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Α. 2004 Β.776 Γ.1975 Δ.1544

7 2.ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ? Α. ΚΆΘΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ Β. ΚΆΘΕ ΧΡΟΝΟ Γ. ΚΆΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ Δ. ΚΆΘΕ ΜΑΡΤΙΟ

8 3. ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΙΣΑΝ ΟΙ ΘΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ Α. 2000 Β. 2015 Γ. 1896

9 4. ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ?


Κατέβασμα ppt "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Μ. ΕΦΗ Π.. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι αθλητική οργάνωση με πολλά αθλήματα και γίνονται κάθε 4 χρόνια. Ξεκίνησαν από την αρχαία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google