Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η εξέλιξη της τηλεόρασης 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Σχολικό έτος Κατερίνα Γαλλιού Τάξη ΣΤ’2.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η εξέλιξη της τηλεόρασης 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Σχολικό έτος Κατερίνα Γαλλιού Τάξη ΣΤ’2."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η εξέλιξη της τηλεόρασης 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Σχολικό έτος 2015-16 Κατερίνα Γαλλιού Τάξη ΣΤ’2

2 Η εξέλιξη της τηλεόρασης Περιεχόμενα:  Πώς εξελίχτηκε η τηλεόραση  Πώς θα είναι στο μέλλον  Πηγές

3 Η εξέλιξη της τηλεόρασης

4  Η τηλεόραση αποτελεί το κυριότερο και δημοφιλέστερο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και η χρήση της είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο.  Οι πρώτες επιτυχείς τηλεοπτικές μεταδόσεις έγιναν από τον Τζών Λότζι Μπαίρντ, μεταξύ 1928 και 1935 στo Λονδίνο της Μ. Βρετανίας.  Στο σύστημα αυτό οι εικόνες αποτελούνταν μόνο από 30 γραμμές και δεν μπορούσαν να αναπαραχθούν οι μικρές λεπτομέρειες. Η εξέλιξη της τηλεόρασης

5 Η έγχρωμη τηλεόραση  Στις 25 Ιουνίου του 1951, το αμερικανικό κανάλι CBS, μετέδωσε την πρώτη έγχρωμη εκπομπή.  Σχεδόν κανείς όμως δεν μπορούσε να τη δει έγχρωμα μιας και όλοι διέθεταν ασπρόμαυρες συσκευές.

6 Η τηλεόραση στην σύγχρονη εποχή  Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 λειτουργούσαν στην Αμερική 1300 τηλεοπτικοί σταθμοί και το 98% των αμερικανικών σπιτιών διέθετε τηλεόραση.  Οι εκπομπές πραγματοποιούνται κάτω από καλύτερες τεχνικές συνθήκες και ήταν έγχρωμες.

7 Σημερινή εποχή  Σήμερα οι τηλεοράσεις έχουν όμορφη σχεδίαση, είναι λεπτές με μεγάλο μέγεθος, ως 110 ίντσες.  Συνδέονται ασύρματα με το διαδίκτυο, με υπολογιστές, με παιχνιδομηχανές και μπορούν να προσφέρουν πολλές ώρες διασκέδασης.

8 Το μέλλον της τηλεόρασης  Οι νέες τεχνολογίες θα διαμορφώσουν το μέλλον της τηλεόρασης.  Ο τηλεθεατής του μέλλοντος θα κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του, θα «χτυπά» τα δάχτυλά του για να την ανάψει, θα διαλέγει φωνητικά το κανάλι της επιλογής του και θα παρακολουθεί το πρόγραμμα που επιθυμεί σε 3D.  Η τηλεόραση θα έχει πάχος χαρτιού.

9 Πηγές:  http://www.daskalosa.eu/ http://www.daskalosa.eu/  http://www.tsioulas.com/ http://www.tsioulas.com/ Η εξέλιξη της τηλεόρασης

10 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Σχολικό έτος 2015-16 Κατερίνα Γαλλιού Τάξη ΣΤ’2


Κατέβασμα ppt "Η εξέλιξη της τηλεόρασης 1 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε.-Α.Π.Θ. Σχολικό έτος Κατερίνα Γαλλιού Τάξη ΣΤ’2."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google