Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ζευγάρια από την μυθολογία μέχρι σήμερα.. ΘΕΑΤΡΟ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ζευγάρια από την μυθολογία μέχρι σήμερα.. ΘΕΑΤΡΟ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ζευγάρια από την μυθολογία μέχρι σήμερα.

2 ΘΕΑΤΡΟ

3 Ρωμαίος και Ιουλιέτα Δύο νεαροί ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ήταν ερωτευμένοι αλλά η έχθρα των γονιών τους εμπόδιζε τον ερώτα του και έτσι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην ζωή τους παίρνοντας δηλητήριο

4 Γκόλφω και Τάσος Η Γκόλφω και ο Τάσος ερωτεύονται και αρραβωνιάζονται. Ενώ είναι έτοιμοι να παντρευτούν ο Τάσος δέχεται πιέσεις για να παντρευτεί την Σταυρούλα. Τελικά αυτός δελεάζεται από την μεγάλη προίκα και δέχεται να την παντρευτεί.Η Γκόλφω αυτοκτονεί. Την ώρα του γάμου ο Τάσος αλλάζει γνώμη και πάει να την βρει …..Την βλέπει πεθαμένη και αυτοκτονεί και αυτός.

5 ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

6 Πάρις και Ελένη Ο Πάρις και η Ελένη ήταν δυο μυθολογικά πρόσωπα που αποφάσισαν να κλεφτούν. Αν και η Ελένη έφυγε με τον Πάρι στην Τροία ο σύζυγος της δεν τους άφησε να ζήσουν ευτυχισμένοι.

7 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

8 Jack Dawson και Rose Όταν απέπλευσε ο Τιτανικός αυτή ήταν 17 χρονών και ο λόγος που πήγε στην Αμερική ήταν για να παντρευτεί τον Cal Hockley υπό την πίεση της μητέρας της πράγμα που την έκανε να νιώθει παγιδευμένη στην ίδια της την ύπαρξη. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού και μετά απο μια απόπειρα αυτοκτονίας γνωρίζει τον Jack Dawson, ο οποίος και την έσωσε. Από εκείνη τη στιγμή αρχίζει μια σειρά συναντήσεων μεταξύ τους όπου γνωρίζουν ο ένας τον άλλο καλύτερα και ερωτεύονται. Η μητέρα της και ο αρραβωνιαστικός της προσπαθούν μάταια να τους χωρίσουν. Όμως πάνω στο αποκορύφωμα της ερωτικής τους ιστορίας ο Τιτανικός προσκρούεται σε ένα παγόβουνο και αρχίζει να βυθίζεται.

9 Κώστας και Αλίκη Αλίκη είναι κόρη του Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων. Συναντάει και ερωτεύεται τον Ναυτικό Δόκιμο Κώστα. Δίνουν ραντεβού για να συναντηθούν, αλλά κανείς τους δεν εμφανίζεται. Συναντούνται ξανά στον Καλοκαιρινό χορό της Σχολής Δοκίμων όπου και ορκίζονται να μην ξαναχαθούν. Η Αλίκη επισκέπτεται τον Κώστα στο πλοίο, όπου και εγκλωβίζεται, καθώς αυτό σαλπάρει. Μεταμφιέζεται σε ναύτη για να μην γίνει αντιληπτή. Η παρουσία της Αλίκης στο πλοίο γίνεται πηγή αρκετών κωμικών γεγονότων.

10 ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

11 Έμα και Ντέξτερ Η Emma και ο Dexter είναι δύο νεαροί άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζονται τυχαία τη νύχτα της αποφοίτησής τους από το κολέγιο. Ενώ μεταξύ τους υπάρχει μια σπίθα και ο ερωτισμός είναι έντονος, περνάνε μια νύχτα φιλικού ύπνου ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Αυτή είναι και η αφετηρία της παράξενης σχέσης τους, της ιδιότυπης φιλίας που αναπτύσσουν και τους ακολουθεί τα επόμενα είκοσι χρόνια της ζωής τους. Στα πρώτα στάδια της φιλίας τους έρχονται όλο και πιο κοντά, με τον καθέναν τους να παλεύει να επιτύχει τους στόχους του και να κατακτήσει τελικά τα όνειρά του.


Κατέβασμα ppt "Ζευγάρια από την μυθολογία μέχρι σήμερα.. ΘΕΑΤΡΟ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google