Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ. Να φαντασθούμε την περιοχή μας μετά από 100 χρόνια. Να φαντασθούμε ότι έχει γίνει η εθνική οδός ΒΥΤΙΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Να φαντασθούμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ. Να φαντασθούμε την περιοχή μας μετά από 100 χρόνια. Να φαντασθούμε ότι έχει γίνει η εθνική οδός ΒΥΤΙΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Να φαντασθούμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ

2 Να φαντασθούμε την περιοχή μας μετά από 100 χρόνια. Να φαντασθούμε ότι έχει γίνει η εθνική οδός ΒΥΤΙΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Να φαντασθούμε ότι έχει γίνει η εθνική οδός ΛΟΥΤΡΑ ΗΡΑΙΑΣ- ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ.

3 Να φαντασθούμε ότι έχει «αξιοποιηθεί» το φυσικό κεφάλαιο της περιοχής μας (ΛΙΜΝΗ ΛΑΔΩΝΑ, ΛΑΔΩΝΑΣ, ΦΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΥΔΡΟΡΕΜΑΤΑ, ΑΛΦΕΙΟΣ, ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ…) Να φαντασθούμε ότι οικονομικές μονάδες θα έχουν αναπτυχθεί στην ευρύτερη περιοχή μας (παραγωγή και συσκευασία αγροτικών προϊόντων, αγροτοτουριστικές επιχειρήσεις κλπ)

4 Να σκεφθούμε ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.


Κατέβασμα ppt "ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ. Να φαντασθούμε την περιοχή μας μετά από 100 χρόνια. Να φαντασθούμε ότι έχει γίνει η εθνική οδός ΒΥΤΙΝΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΣ. Να φαντασθούμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google