Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Θέμα Ερευνητικής Εργασίας Η σχέση του αθλητισμού και της τέχνης στην Αρχαία Ελλάδα. Α΄ομάδα Αναγνωστοπούλου Γεωργία Λόκκα Μαριάννα Ράπτη Πηνελόπη Πέτση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Θέμα Ερευνητικής Εργασίας Η σχέση του αθλητισμού και της τέχνης στην Αρχαία Ελλάδα. Α΄ομάδα Αναγνωστοπούλου Γεωργία Λόκκα Μαριάννα Ράπτη Πηνελόπη Πέτση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Θέμα Ερευνητικής Εργασίας Η σχέση του αθλητισμού και της τέχνης στην Αρχαία Ελλάδα. Α΄ομάδα Αναγνωστοπούλου Γεωργία Λόκκα Μαριάννα Ράπτη Πηνελόπη Πέτση Μηνάς Τσιφλίδης Ολύμπιος Β΄ομάδα Μυφτάρι Έβερεστ Τρίγκα Γεωργία Καραμπούλας Ταξιάρχης Γκρέκου Θωμάς Γ΄ομάδα Τσίτσας Παναγιώτης Μπράμη Άγγελος Μπάρκουλα Αλεξάνδρα Κανελλής Ανδρέας

2  Ο λόγος είναι ότι αθλητισμός και τέχνη από την Προϊστορική Περίοδο και μέχρι το τέλος της Αρχαιότητας είχαν ως κοινό ενδιαφέρον το ανθρώπινο σώμα.  Οι αρχαίοι αγγειογράφοι και γλύπτες, κατάφεραν να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο την κίνηση του ανθρώπινου σώματος στο Γυμνάσιο, στο Στάδιο και στην Παλαίστρα.

3 Γλυπτική Ζωγραφική Ψηφιδωτά Αγγειογραφία.

4

5 Μυφτάρι Έβερεστ Τρίγκα Γεωργία Καραμπούλας Ταξιάρχης Γκρέκου Θωμάς

6


Κατέβασμα ppt "Θέμα Ερευνητικής Εργασίας Η σχέση του αθλητισμού και της τέχνης στην Αρχαία Ελλάδα. Α΄ομάδα Αναγνωστοπούλου Γεωργία Λόκκα Μαριάννα Ράπτη Πηνελόπη Πέτση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google