Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η μονομαχία Έκτορα και Αχιλλέα -Δεν τρέχω άλλο, Αχιλλέα. Είναι ώρα να αναμετρηθούμε, Ή θα με σκοτώσεις ή θα σε σκοτώσω. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Έλα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η μονομαχία Έκτορα και Αχιλλέα -Δεν τρέχω άλλο, Αχιλλέα. Είναι ώρα να αναμετρηθούμε, Ή θα με σκοτώσεις ή θα σε σκοτώσω. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Έλα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η μονομαχία Έκτορα και Αχιλλέα

3

4 -Δεν τρέχω άλλο, Αχιλλέα. Είναι ώρα να αναμετρηθούμε, Ή θα με σκοτώσεις ή θα σε σκοτώσω. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Έλα τώρα να κάνουμε μια συμφωνία, πως όποιος είναι ο νικητής θα σεβαστεί το άψυχο κορμί το αντιπάλου.

5 - Έκτορα, δεν πρόκειται να κάνω καμία συμφωνία μαζί σου που τόσο πολύ σε μισώ. Σκοπός μου είναι να σε δω να πεθαίνεις. Για να δούμε τώρα πόσο καλός πολεμιστής είσαι!!!! Ήρθε η στιγμή για να πληρώσεις!!!!

6

7 - Δε βρήκε στόχο το κοντάρι σου, Αχιλλέα. Ακόμα είμαι ζωντανός. Το δικό μου, όμως, θα σε βρει κατευθείαν στην καρδιά!

8

9 - Το βλέπω, Αχιλλέα, πλέον καθαρά πως ο θάνατος με περιμένει. Οι θεοί σε βοηθούν. Αλλά δεν το βάζω κάτω, θα πολεμήσω μέχρι τέλους !

10

11 - Έκτορα, πίστεψες πως θα μου γλιτώσεις; Ανόητε!!! Σε εκδικήθηκα για το κακό που έκανες στον φίλο μου. Να σε φάνε τα σκυλιά!!!

12 -Σε παρακαλώ Αχιλλέα μην αφήσεις το άψυχο κορμί μου να το φάνε τα σκυλιά! Δώστο να το θάψουν οι γονείς μου. -Μην παρακαλάς ! Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. -Το ξέρω πως είσαι σκληρός και άκαρδος. Πρόσεξε όμως μην οργιστούν,μαζί σου οι θεοί και σε σκοτώσουν. - Το μόνο που με νοιάζει τώρα είναι ο θάνατός σου. Έπειτα ας έρθει και ο δικός μου.

13 Επιμέλεια :Βασίλης Τσούκας Β΄ Γυμνασίου – 5 ο Γυμνάσιο Δράμας

14


Κατέβασμα ppt "Η μονομαχία Έκτορα και Αχιλλέα -Δεν τρέχω άλλο, Αχιλλέα. Είναι ώρα να αναμετρηθούμε, Ή θα με σκοτώσεις ή θα σε σκοτώσω. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Έλα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google