Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ το ξύλο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το υψηλής διείσδυσης βερνίκι εμποτισμού της V33 ενισχύει το ξύλο και παρέχει προστασία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ το ξύλο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το υψηλής διείσδυσης βερνίκι εμποτισμού της V33 ενισχύει το ξύλο και παρέχει προστασία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ το ξύλο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το υψηλής διείσδυσης βερνίκι εμποτισμού της V33 ενισχύει το ξύλο και παρέχει προστασία από την UV ακτινοβολία και τον καιρό. Ενδείκνυται για σκληρά ξύλα, προστατεύει επαρκώς από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες: - Αδιάβροχο, ανθεκτικό στη βροχή και στην υγρασία - Περιέχει anti-UV πρόσθετα για μακροχρόνια προστασία από τον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία. Προστατεύει το ξύλο από το γκριζάρισμα ή το μαύρισμα. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: χωρίς ορατό φιλμ, διατηρεί την αρχική υφή του ξύλου. Το φινίρισμα WOODTOUCH δεν επηρεάζει την φυσική αίσθηση του ξύλου, ενώ προσφέρει δυνατότητες μοντέρνας διακόσμησης. ANTI-DROP – ΔΕΝ ΣΤΑΖΕΙ: το πινέλο συγκρατεί την σωστή ποσότητα προϊόντος με αποτέλεσμα να μην στάζει ακόμα και όταν εφαρμόζεται σε κάθετες επιφάνειες ή σε οροφές. Η μοναδική του σύνθεση εξασφαλίζει ομοιόμορφο άπλωμα και εύκολη εφαρμογή. ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: Δεν απαιτείται να τριφτεί η επιφάνεια μέχρι το γυμνό ξύλο και εφαρμόζεται ξανά απευθείας σε μία και μοναδική επίστρωση. Μικρο-διεισδυτικό, προστατεύει και διακοσμεί το ξύλο Φωτοπροστατευτικό, αποτρέπει το γκριζάρισμα Χωρίς ορατό φιλμ, συντήρηση χωρίς τρίψιμο Φινίρισμα Woodtouch, διατηρεί την φυσική όψη του ξύλου Άχρωμο – Λευκο – Σφενδαμος καναδα – Δρυς ανοι – Αγριοπευκο – Γκρι – Οκουμε – Κοκκινη καστανια – Βενγκε

2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ EUH208 : Περιέχει ВЕΝΖΙΣΟΘΕΙΑΖΟΛΙΝΟΝΗ. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. P102 : Μακριά από παιδιά. P271 : Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. P501: Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε ένα κέντρο συλλογής απορριμμάτων (επικοινωνήστε με την τοπική αρχή). Πρo φυλαξτε τo απo τo ψυχoς. Κλείνετε το δοχείο μετά τη χρήση. Οριακή τιμή της EE για αυτό το προϊόν (κατ. A/ε): 130g/l (2010). Αυτό το προϊόν περιέχει κατά μέγιστο 7g/l ΠΟΕ. ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ, ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ (ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΚΗΠΟ, ΠΙΣΙΝΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ…) ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΙΚΗ ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ Το ξύλο πρέπει να είναι ΚΑΘΑΡΟ και ΣΤΕΓΝΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΓΥΜΝΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ: αποχαρτάρετε ελαφρά ώστε να αποκτήσετε μια λεία επιφάνεια και απομακρύνετε τη σκόνη. Συνιστάται η εφαρμογή Ασταριού Πρόληψης & Θεραπείας της V33. ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΩΝ ΞΥΛΩΝ: βουρτσίστε την επιφάνεια για να απομακρύνετε τυχόν αποκολλημένα υλικά. Επιλέξτε μια απόχρωση ελαφρώς πιο σκούρα από την αρχική απόχρωση. ΣΚΛΗΡΟ ΞΥΛΟ Η/ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ (ΔΡΥΣ, ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΠΕΥΚΟ ΛΑΡΙΚΑ): αραιώστε με 10% νερό για την πρώτη στρώση. Εφαρμόστε τη δεύτερη στρώση χωρίς αραίωση. NOVENTA A.E Ρεθύμνου 1 - 106 82 Αθήνa Tel. 210-8218502 APOSTOLIS HADJIYIANNIS & SONS LTD 34, Makarios 3rd Avenue P.O.Box 55004 3820 LIMASSOL – CYPRUS +357-25-877430 www.v33.com ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Η ΑΧΡΩΜΗ απόχρωση προτείνεται για συντήρηση επιφανειών ήδη βαμμένων με βερνίκι εμποτισμού ή για την αραίωση άλλων αποχρώσεων. Όλες οι αποχρώσεις μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους. Για να διατηρήσετε το προϊόν που περίσσεψε, μεταγγίστε το περιεχόμενο σε μικρότερο δοχείο και κλείστε ερμητικά. ΕΦΑΡΜΟΓΗ Ιδανικές συνθήκες εφαρμογής μεταξύ 12°C και 25°C, σε ξηρό καιρό χωρίς ρεύματα αέρα. Αναδεύστε καλά το προϊόν πριν και κατά τη διάρκεια της χρήσης, με ένα μακρύ και φαρδύ ραβδί ώστε να ομογενοποιηθεί καλά. Εφαρμόστε 2 ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ με πινέλο ή ψεκαστικό (αραίωση 10% με νερό) ή με ρολλό. Σε νέα ή πολύ εκτεθειμένη ξυλεία, συνιστάται η εφαρμογή μιας τρίτης επίστρωσης στις ανοικτόχρωμες αποχρώσεις. ΕΓΓΥΗΣΗ Η εγγύηση 8 ετών αφορά: ΝΕΑ ΞΥΛΕΙΑ με προετοιμασία και εφαρμογή του υλικού σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. ΠΑΛΑΙΑ ή ΒΑΜΜΕΝΗ ΞΥΛΕΙΑ: υγιής, γυμνή, καθαρή και χωρίς λιπαρές ουσίες. ΕΦΑΡΜΟΓΗ: σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΚΘΕΣΗ: μόνο για κατακόρυφες επιφάνειες. Σε επιφάνειες νότιες και νοτιοδυτικές, εφαρμόστε 3 επιστρώσεις. Η εγγύηση περιορίζεται στην επιστροφή του προϊόντος (με την παρουσίαση της απόδειξης αγοράς και του κουτιού) και καλύπτει μόνο την εμφάνιση του προϊόντος.


Κατέβασμα ppt "ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ το ξύλο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το υψηλής διείσδυσης βερνίκι εμποτισμού της V33 ενισχύει το ξύλο και παρέχει προστασία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google