Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Konstantaras Πολύτιμο χειροποίητο έπιπλο. Η εταιρεία μας Στην εταιρεία επίπλων Κωνσταντάρας κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με αποκλειστικό γνώμονα εσάς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Konstantaras Πολύτιμο χειροποίητο έπιπλο. Η εταιρεία μας Στην εταιρεία επίπλων Κωνσταντάρας κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με αποκλειστικό γνώμονα εσάς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Konstantaras Πολύτιμο χειροποίητο έπιπλο

2 Η εταιρεία μας Στην εταιρεία επίπλων Κωνσταντάρας κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με αποκλειστικό γνώμονα εσάς και τις ανάγκες σας. Στόχος μας είναι να ομορφύνουμε το χώρο σας, με δημιουργίες που εξυπηρετούν απολύτως το σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκαν.

3 Η εταιρεία μας, με πάνω από 30 χρόνια δημιουργικής εμπειρίας στη σχεδίαση και στην κατασκευή χειροποίητων επίπλων, θέτει ως μόνο στόχο την ικανοποίηση των πελατών, τη δική σας ικανοποίηση δηλαδή.

4 Γνώμονες και κινητήριες δυνάμεις μας είναι  η άψογη εμφάνιση  η υψηλή ποιότητα  η απόλυτη λειτουργικότητα και  η εγγυημένη αξιοπιστία. Αυτά τα εγγυάται το όνομα που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά.

5 Η εταιρεία μας διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής των επίπλων σας στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Κερατέας. Αυτό σάς εξασφαλίζει ότι καλύπτουμε και ελέγχουμε όλα τα στάδια, επιβλέποντας σε απόλυτο βαθμό κάθε στάδιο: από την άριστη ποιότητα της πρώτης ύλης (η οποία θα εγγυηθεί και την άψογη ποιότητα του τελικού προϊόντος) μέχρι την πρωτοπορία και την καινοτομία στη σχεδίαση και την αξιοπιστία κατά την κατασκευή.

6 Τα έπιπλά μας μπορείτε (εκτός από την ηλεκτρονική μας σελίδα) να τα γνωρίσετε και στους εκθεσιακούς μας χώρους:  στη λεωφόρο Αλίμου 128 στην Αργυρούπολη  στη λεωφόρο Κηφισίας 94-96 στο Μαρούσι  στη λεωφόρο Μεσογείων 446 στην Αγία Παρασκευή.

7 Τα προϊόντα μας Σαλόνια Τραπεζαρίες Κρεβατοκάμαρες

8 Βιβλιοθήκες Συνθέσεις Βιτρίνες

9 Γραφεία Ανάκλιντρα Καρέκλες

10 Κονσόλες Πολυθρόνες Πορτ μαντώ

11 Τραπεζάκια σαλονιού Φωτιστικά

12 Παιδικά έπιπλα

13 Επιλέξτε την αξία την εμφάνιση το στυλ του χειροποίητου επίπλου

14 Επισκεφθείτε μας τώρα http://www.konstantaras.net/


Κατέβασμα ppt "Konstantaras Πολύτιμο χειροποίητο έπιπλο. Η εταιρεία μας Στην εταιρεία επίπλων Κωνσταντάρας κατασκευάζουμε τα έπιπλά σας με αποκλειστικό γνώμονα εσάς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google