Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

TM 301 - KEΦΑΛΑΙΟ 3 ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ STRESS ΣΤΟ MANAGEMENT.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "TM 301 - KEΦΑΛΑΙΟ 3 ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ STRESS ΣΤΟ MANAGEMENT."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 TM 301 - KEΦΑΛΑΙΟ 3 ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ STRESS ΣΤΟ MANAGEMENT

2 Το στρες δεν είναι πάντα βλαβερό. Μπορεί να: Oξύνει τις αισθήσεις σου, Nα σε κεντρίσει και Nα σε κάνει να δώσεις σημασία στις προκλήσεις που συναντάς στην ζωή. Το αντίθετο του στρες είναι η πλήξη, που σίγουρα σε ρίχνει στην ρουτίνα. Τότε χρειάζεται κάτι να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον για να δραστηριοποιηθείς.

3 Γενικά οφέλη από την αντιμετώπιση του στρες Υγεία. Αποτελεσματική αντιμετώπιση του άγχους μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή διάφορων προβλημάτων υγείας τα οποία προκαλούνται από το άγχος πχ πονοκεφάλους, υψηλή πίεση, καρδιακές παθήσεις. Εμφάνιση. Άτομα λιγότερο αγχωμένα νιώθουν και φαίνονται καλύτερα και πιο υγιή.

4 Αυξημένη παραγωγικότητα. Κάποιος ο οποίος δεν είναι αγχωμένος μπορεί να είναι πολύ πιο συγκεντρωμένος από κάποιον τον οποίο διακατέχει το άγχος. Προσωπική διάθεση και ευτυχία. Άτομα με λίγο άγχος νιώθουν πιο ευτυχισμένα και ευδιάθετα. Αντιμετωπίζουν τα πάντα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και θετική σκέψη.

5 Οφέλη της εταιρίας από την αντιμετώπιση του άγχους των υπαλλήλων Καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και δημιουργία καλύτερων σχέσεων μεταξύ προσωπικού και πελατών της εταιρίας. Χαμηλότερο κόστος-κυρίως σε θέμα απώλειας προσωπικού, πληρωμών προσωπικού που απουσιάζει λόγω ασθένειας κλπ. Μειωμένη πιθανότητα ατυχημάτων.

6 Αυξημένο ηθικό και αυτοπεποίθηση προσωπικού. Καλύτερη φήμη εταιρίας. Αυξημένη παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητας και εσόδων.

7 Οφέλη του προσωπικού από την αντιμετώπιση του άγχους Αυξημένο ηθικό. Λιγότερη κούραση και τράβηγμα. Μεγαλύτερο κίνητρο για να παράγουν καλή και αποτελεσματική δουλειά. Ικανότητα να κερδίζουν περισσότερα με πιο σκληρή δουλειά και καλύτερη απόδοση.

8 Νιώθουν ευτυχισμένοι στην εργασία τους και έχουν λιγότερες πιθανότητες να ψάξουν αλλού για δουλειά. Οι προϊστάμενοι μπορούν να επικεντρωθούν στον εαυτό τους και όχι στους υπαλλήλους.


Κατέβασμα ppt "TM 301 - KEΦΑΛΑΙΟ 3 ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ STRESS ΣΤΟ MANAGEMENT."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google