Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Έλα στη φάτνη μας, Χριστέ να γεννηθείς, στο λίκνο της καρδιάς μας Συ, γλυκά ν’ αναπαυθείς. Σε καρτερούν όλου του κόσμου τα παιδιά στην παγωμένη τούτη,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Έλα στη φάτνη μας, Χριστέ να γεννηθείς, στο λίκνο της καρδιάς μας Συ, γλυκά ν’ αναπαυθείς. Σε καρτερούν όλου του κόσμου τα παιδιά στην παγωμένη τούτη,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Έλα στη φάτνη μας, Χριστέ να γεννηθείς, στο λίκνο της καρδιάς μας Συ, γλυκά ν’ αναπαυθείς. Σε καρτερούν όλου του κόσμου τα παιδιά στην παγωμένη τούτη, χειμωνιάτικη βραδιά. Έλα Σωτήρα μας, ουράνιε βασιλιά, να γεννηθείς μες στης ψυχής μας τη ζεστή σπηλιά. Σε καρτερούν όλου του κόσμου τα παιδιά θρόνο Σου να ‘χεις Θεέ μας, την αγνή μας την καρδιά. Κι ως θα ‘σαι μέσα μας, ας λάμπει φωτεινό Το άστρο στων ματιών μας το γαλήνιο ουρανό. Μες στις ψυχές μας το φως του σαν θα δει, Ίσως κινήσει κάποιος να ‘ρθει, Θεέ μου να Σε βρεί.


Κατέβασμα ppt "Έλα στη φάτνη μας, Χριστέ να γεννηθείς, στο λίκνο της καρδιάς μας Συ, γλυκά ν’ αναπαυθείς. Σε καρτερούν όλου του κόσμου τα παιδιά στην παγωμένη τούτη,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google