Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Χρήστος Μ. Σουρουλής. 1. Ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου 2. Η γυναίκα του ιδιοκτήτη του πανδοχείου 3. Η καθαρίστρια του πανδοχείου 5. Ο σύζυγος από το ζευγαράκι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Χρήστος Μ. Σουρουλής. 1. Ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου 2. Η γυναίκα του ιδιοκτήτη του πανδοχείου 3. Η καθαρίστρια του πανδοχείου 5. Ο σύζυγος από το ζευγαράκι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Χρήστος Μ. Σουρουλής

2 1. Ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου 2. Η γυναίκα του ιδιοκτήτη του πανδοχείου 3. Η καθαρίστρια του πανδοχείου 5. Ο σύζυγος από το ζευγαράκι 6. Η σύζυγος από το ζευγαράκι 7. Ο σκηνοθέτης του θιάσου 8. Σάσα, μέλος του θιάσου 9. Προκόπης, μέλος του θιάσου 10. Καλομοίρα, μέλος του θιάσου 11. Τάκης, μέλος του θιάσου 4. Ο εγκληματολόγος, πελάτης του πανδοχείου

3 Το θύμα Ο Τάκης Άτομο λιγομίλητο και ‘’ αντικοινωνικό ’’. Κρύβει μυστικά Το μόνο μέλος του θιάσου που τον γνώριζε πραγματικά είναι η Σάσα. Βρέθηκε στραγγαλισμένος στο κρεβάτι του.

4 Καθώς το πανδοχείο είναι αποκλεισμένο από το χιόνι και οι τηλεφωνικές γραμμές εκτός λειτουργίας, ο εγκληματολόγος προσφέρεται να διεξαγάγει τις έρευνες. Συμβουλεύει τους ενοίκους να μείνουν τη νύχτα στο δωμάτιό τους και να μη βγουν από αυτό για κανέναν λόγο. Ωστόσο το επόμενο πρωί η Καλομοίρα θα βρεθεί δολοφονημένη στο δωμάτιο του Τάκη με τον ίδιο τρόπο που δολοφονήθηκε ο Τάκης.

5 Κάποιος χτυπάει την πόρτα του εγκληματολόγου. Εκείνος ανοίγει ανυποψίαστος. Και δέχεται μια μαχαιριά στο στομάχι !

6 ‘’ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ;’’ ‘’ Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ … ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ; ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ; Στο δωμάτιό του βρέθηκαν οι σημειώσεις του. ‘’ Τι γίνεται με το ζευγαράκι ;’’

7 Τη νύχτα οι ένοικοι έχουν χωριστεί στα τρία : Ο Προκόπης τραυματίζει μετά από καυγά τον ιδιοκτήτη και παίρνει τα κλειδιά. Ιδιοκτήτες και καθαρίστρια ( κλειδωμένοι από τον Προκόπη ) Το ζευγάρι των πελατών ( κλειδωμένοι από τον Προκόπη ) Οι τρεις ηθοποιοί.

8 Όμως τελικά πάει στο δωμάτιο που βρίσκονται ο Τάκης και η Καλομοίρα. Και κάποιος τον χτυπάει στο κεφάλι θανάσιμα ! Στέκεται πάνω από τη νεκρή Καλομοίρα. Τα καλοριφέρ δεν δουλεύουν και ο Προκόπης πάει να δει τι συμβαίνει.

9 Σάσα και σκηνοθέτης ελευθερώνουν τους ιδιοκτήτες και μαζί με την καθαρίστρια βγαίνουν να μαζέψουν ξύλα. Στην επιστροφή βρίσκουν την πόρτα κλειδωμένη. Η ιδιοκτήτρια τούς ανοίγει την πόρτα... Ο σκηνοθέτης βρίσκει τον ιδιοκτήτη και τον Προκόπη δολοφονημένους. Το πτώμα του Τάκη λείπει !!!

10 Η πελάτισσα λέει πως ο άντρας της πήδηξε από το παράθυρο κι έφυγε. Η πελάτισσα πάει τουαλέτα. Η ιδιοκτήτρια πάει να βρει την πελάτισσα. Και δολοφονείται κι αυτή !!! Σβήνουν τα φώτα … Οι πέντε εναπομείναντες μαζεύονται στο σαλόνι …

11 Η πελάτισσα επιστρέφει. Η πελάτισσα ανοίγει και χάνεται στον κρύο αέρα... Ο σκηνοθέτης επιστρέφει χωρίς την πελάτισσα. Η Σάσα τού ανοίγει, η καθαρίστρια χτυπάει τη Σάσα και ο σκηνοθέτης χτυπάει την καθαρίστρια ! Ο σκηνοθέτης λέει στη Σάσα ότι χτύπησε την πελάτισσα, γιατί ο άντρας της δεν ήταν εκεί που του είχε πει. Μετά από λίγο επιστρέφει και ζητάει βοήθεια. Λέει πως βρήκε τον άντρα της αναίσθητο. Ο σκηνοθέτης βγαίνει να την βοηθήσει. Κάποιος χτυπάει την πόρτα, χωρίς να λέει ποιος είναι.

12 Ο πελάτης χτυπάει την πόρτα, η πελάτισσα επιτίθεται στον σκηνοθέτη κι όλοι γίνονται μαλλιά κουβάρια. ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ;;;;


Κατέβασμα ppt "Χρήστος Μ. Σουρουλής. 1. Ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου 2. Η γυναίκα του ιδιοκτήτη του πανδοχείου 3. Η καθαρίστρια του πανδοχείου 5. Ο σύζυγος από το ζευγαράκι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google