Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής ΚΟΜ 108 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11 ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής ΚΟΜ 108 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11 ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής ΚΟΜ 108 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11 ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

2 Γενειάδες Κάποτε τα μούσια ήταν (κυρίως) τα διακριτικά του σεβάσμιου γέροντα ή του ναυαγού ή του καταθλιπτικού. Σήμερα το μούσι είναι άλλο ένα «παράσημο» στο συνεχώς μεταβαλλόμενο και εξελισσόμενο lifestyle, παγκοσμίως. Ηλικιακός φραγμός για να αφήσεις μούσι δεν υπάρχει, είτε είσαι άνω των 50, είτε είσαι κάτω των 30. Απλά το θέμα είναι να σου πηγαίνει στο look.(www.newsbomb.gr)www.newsbomb.gr Τον τελευταίο χρόνο παρατηρούμε όλο και περισσότερους άντρες να περνούν από το στάδιο του «επιμελώς αξύριστου».Καθώς τα γένια είναι πολύ trendy αυτήν την περίοδο, είναι σημαντικό να περιποιείστε το σχήμα και το μήκος τους προκειμένου να στέλνετε τα σωστά μηνύματα στους άλλους, ειδικά αν το μεγάλωμα της γενειάδας γίνεται σε περίοδο που κινείστε σε χώρους εργασίας.

3 ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΓΕΝΙΑ?????

4 Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι για τους οποίους αρκετοί άντρες αφήνουν γένια: Γιατί το μούσι αποτελεί ένδειξη αυτοπεποίθησης και σιγουριάς Για να αντισταθμίσουν το σχήμα του προσώπου και του κεφαλιού τους. Για να καλύψουν ατέλειες στο δέρμα. Για να φαίνονται μεγαλύτεροι. Για να ανήκουν σε συγκεκριμένες ομάδες π.χ θρησκευτικές ομάδες. Για να στολίσουν το πρόσωπο τους Για να μιμηθούν τα είδωλα τους Γιατί είναι στη μόδα.

5 ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ : Η ανάπτυξη της γενειάδας μπορεί να είναι πολύ διαφορετική απο άνδρα σε άνδρα. Μερικοί άντρες έχουν πυκνή τριχοφυϊα, που καλύπτει μεγάλο μέρος του προσώπου τους, ενώ άλλοι έχουν πολύ αραιή. Μερικά σχήματα γενειάδων όπως είναι το μούσι, δεν κολακεύουν πρόσωπα με λίγα γένια και με στενό περίγραμμα γενειάδας. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Η διεύθυνση ανάπτυξης της γενειάδας είναι μέχρι το σημείο κάτω απο το λάρυγγα ομοιόμορφη και καθοδική. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά το ξύρισμα για την κατάλληλη οδήγηση της λεπίδας ξυρίσματος, αφού, για να αποφευχθούν ερεθισμοί στο δέρμα, πρέπει το ξύρισμα να εκτελείται πάντα στη διεύθυνση αναάπτυξης της γενειάδας.

6 Η φαγούρα; Είναι σε όλους γνωστό, πως οι πολλές τρίχες φέρνουν φαγούρα και πολλές φορές σπυράκια, ειδικά τους ζεστούς μήνες ή εάν ιδρώνεις εύκολα. Όμως αυτό δεν συμβαίνει μόνο και μόνο επειδή έχεις τρίχες. Συμβαίνει κυρίως λόγω κακής ή ελλειπούς υγιεινής. Για να το αποφύγεις τελείως, πρέπει καθημερινά όταν πλένεις το πρόσωπό σου το πρωί να σαπουνίζεις καλά τη γενειάδα σου σε όλο της το μήκος, με ένα ουδέτερο σαπούνι ή καθαριστικό προσώπου. Έτσι, και δεν θα νιώσεις καθόλου το αίσθημα της φαγούρας, δεν θα έχεις εξανθήματα αλλά και οι τρίχες θα είναι λαμπερές και μαλακές για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

7 Ποιο μούσι σου ταιριάζει με γνώμονα τη γεωμετρία του προσώπου σου??? Τετράγωνο πρόσωπο Έχεις έντονες γωνίες άρα χρειάζεσαι κάτι που δίνει έξτρα μήκος χωρίς, όμως, να υπερβάλλει δεξιά και αριστερά γιατί έτσι θα αυξάνεται ο όγκος. Επιλέγεις ένα μούσι πολύ καλά τριμαρισμένο στο πλάι με μια μικρή ένταση στο πηγούνι. Για να το δημιουργήσεις θα αφήσεις τα γένια σου να μεγαλώσουν μερικές μέρες και μετά. Ένα τετράγωνο πρόσωπο δείχνει κυρίαρχο και δυνατό από μόνο του. Όσο περισσότερο καλλιεργείς τη γενειάδα, τόσο του προσδίδει αγριάδα.

8 Οβάλ Στο κλασικό οβάλ πρόσωπο ταιριάζει κάθε τύπος γενειάδας, ακόμη και το στυλ «γένι του προφέσορα», το οποίο χαρίζει στιβαρότητα και επιτηδευμένη καλλιτεχνική φύση στην εικόνα σου. είναι πιο εύκολο στη διαχείριση του. Εδώ, σημασία έχει να αυξήσεις τον όγκο του προσώπου σου στα πλαϊνά μέρη χωρίς να εντείνεις το μήκος στο κάτω μέρος του προσώπου όπου βρίσκεται το πηγούνι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι για μια- δυο εβδομάδες χαλαρώνεις αφήνοντας τα γένια σου να μακρύνουν και μετά.Μην το επιχειρήσει αν έχεις άσπρες τρίχες.

9 Στρογγυλό Σε αυτό το πρόσωπο λείπουν οι γωνίες που εντείνουν την αρρενωπότητα. Μετάτρεψε σε αισθητικό πλεονέκτημα το παχουλό, στρογγυλό πρόσωπό σου αποκτώντας ένα περίτεχνο λεπτό μουστάκι και ένα μακρύτερο γένι στο πιγούνι, που θα «τραβάει» το σχήμα του προσώπου προς τα κάτω και θα σε δείχνει πιο αδύνατο.

10 Ρόμβος Αν έχετε αυτό το σχήμα προσώπου αφήστε μία λεπτή λωρίδα σε όλο το μήκος του σαγονιού. Αντεστραμμένο τρίγωνο Αποφύγετε την τριχοφυΐα στο πηγούνι και επικεντρωθείτε στο μουστάκι και τις φαβορίτες σας. Οι πλατιές φαβορίτες, ένα μεγάλο μουστάκι ή και συνδυασμός φαβοριτών και μουστακιού είναι πολύ πετυχημένο λουκ και θα τραβήξει πραγματικά την προσοχή. Τρίγωνο Αφήστε να μεγαλώσουν λίγα γένια στο πηγούνι σας.

11 Ένα θεληματικό, τετράγωνο πιγούνι δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί με κανένα μούσι. Άφησε το ν ελεύθερο και καλοξυρισμένο. Για ένα πιο σοφιστικέ look μπορείς να βολευτείς με γένια «τριών ημερών», που θα καλύπτουν και όλο το λαιμό, ώστε να μη δείχνει «ξεκρέμαστο» το σαγόνι σου. Σε στενό πρόσωπο με πολλές γωνίες και μυτερό πιγούνι οι επιλογές μπορεί να είναι ίδιες με το ακριβώς διπλανό σχήμα (περίτεχνο γενάκι με μύτες προς τα πλάγια της γνάθου), ωστόσο και το look των «τριών ημερών» βοηθά σημαντικά στο αισθητικό αποτέλεσμα.

12 Με μούσι ή χωρίς ???

13

14

15 ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; Η κατάσταση της τριχοφυΐας του προσώπου σας λέει πολλά για την ψυχική σας διάθεση. Ενώ ένα προσεκτικά περιποιημένο μουσάκι μπορεί να σας αναδείξει σε σύμβολο εξουσίας με το οποίο κανείς δεν θέλει να έχει μπλεξίματα, αν ξεχάσετε να το περιποιηθείτε θα παραπέμπει σε ξεπεσμένο ροκ σταρ. Αν πάλι αφήσετε γενειάδα σας ατημέλητη και μεγάλη, ο κόσμος μπορεί να σας περνάει για άστεγο και να σας ρίχνει κέρματα στις τσέπες.

16

17 Πρέπει να ασχολείστε με το μούσι σας με την ίδια προσήλωση και αφιερώνοντας τον ίδιο χρόνο, όπως και με τα μαλλιά της κεφαλής σας. Πρέπει να το πλένετε τακτικά με προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο, όπως ακριβώς λούζετε τα μαλλιά σας με σαμπουάν καθημερινής χρήσης. Έτσι, δεν διατηρείτε μόνο τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας σε καλή κατάσταση, αλλά απομακρύνετε και όλες τις ακαθαρσίες / τους ρύπους / την ομελέτα που φάγατε για πρωινό, πράγματα με τα οποία ένα μούσι έρχεται σε επαφή μέσα στο 24ωρο.

18


Κατέβασμα ppt "Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής ΚΟΜ 108 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11 ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google