Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Η Ομοσπονδία είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα συνολικής έκφρασης των Εργαζομένων στον πολύ - διαφοροποιημένο χώρο των Ανεξαρτήτων Αρχών.  Περιλαμβάνει τα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Η Ομοσπονδία είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα συνολικής έκφρασης των Εργαζομένων στον πολύ - διαφοροποιημένο χώρο των Ανεξαρτήτων Αρχών.  Περιλαμβάνει τα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1  Η Ομοσπονδία είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα συνολικής έκφρασης των Εργαζομένων στον πολύ - διαφοροποιημένο χώρο των Ανεξαρτήτων Αρχών.  Περιλαμβάνει τα Πρωτοβάθμια Συνδικαλιστικά Σωματεία : 1.Της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (Α.Δ.Α.Ε.) 2.Της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – (Α.Π.Δ.Π.Χ.) 3.Του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.) 4.Της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) 5.Του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ) 6.Της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.) –

2  Το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την επιτυχία των Αρχών στις οποίες απασχολούνται. Η επιτυχία και καταξίωση κάθε Αρχής ξεχωριστά και του θεσμού των Α.Α. συνολικά περιλαμβάνεται στις πρωταρχικές επιδιώξεις της Ομοσπονδίας.  Οι Ανεξάρτητες Αρχές έχουν θετικό αποτύπωμα στην Ελληνική Δημόσια Διοίκηση. Έχουν ακόμη περισσότερες προοπτικές αρκεί να υπάρξει σχέδιο για τη μελλοντική ανάπτυξή τους.  Απαιτείται ένας νέος οδικός χάρτης για το μέλλον των Ανεξαρτήτων Αρχών. Σε αυτόν πρέπει να συμφωνήσουν και να δεσμευθούν όλοι : Πολιτεία, Αρχές Εργαζόμενοι.

3 Έξι (6) κρίσιμοι παράγοντες επηρεάζουν την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των Α.Α. : 1.Προσωπική και Λειτουργική Ανεξαρτησία Μελών 2.Οικονομική Αυτοτέλεια 3.Θεσμική Λογοδοσία 4.Θεσμική Ευπρέπεια. 5.Εκσυγχρονισμός Λειτουργικού πλαισίου και Οργανωτικών Δομών. 6.Το Προσωπικό – Οι Άνθρωποι των Αρχών –

4 Συμπερασματικά :  Θέλουμε Ανεξάρτητες Αρχές παράδειγμα και παραίνεση για την ευρύτερη Δημόσια Διοίκηση. Αρχές που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της Πολιτείας και των Πολιτών.  Η Ομοσπονδία έχει τη γνώση και την πρόθεση να συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση. Ως αρωγός στο έργο των Αρχών.  Η Ομοσπονδία έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα της επιτελικής οπτικής στον πολυδιάστατο χώρο των Ανεξάρτητων Αρχών. Αυτό πρέπει να αξιοποιηθεί τόσο από τις Αρχές, όσο και από την Πολιτεία.


Κατέβασμα ppt " Η Ομοσπονδία είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα συνολικής έκφρασης των Εργαζομένων στον πολύ - διαφοροποιημένο χώρο των Ανεξαρτήτων Αρχών.  Περιλαμβάνει τα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google