Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 O Φώτης και η Μαρία έχουν κάνει τον Άρη που είναι 8 χρονών. Η Άννα και ο Νίκος έχουν κάνει τον Φίλλιπο που είναι 12 χρονών. O Φώτης χώρισε με την.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " O Φώτης και η Μαρία έχουν κάνει τον Άρη που είναι 8 χρονών. Η Άννα και ο Νίκος έχουν κάνει τον Φίλλιπο που είναι 12 χρονών. O Φώτης χώρισε με την."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3  O Φώτης και η Μαρία έχουν κάνει τον Άρη που είναι 8 χρονών. Η Άννα και ο Νίκος έχουν κάνει τον Φίλλιπο που είναι 12 χρονών. O Φώτης χώρισε με την Μαρία. Επίσης και η Άννα χώρισε με τον Νικό. Η Μαρία και ο Φώτης θέλουν να μείνουν μαζί αλλά ο Άρης και ο Φίλλιπος δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο και αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Μετά από δυο εβδομάδες ο Άρης έπαθε ένα σοβαρό ατύχημα. Ύστερα από λίγο καιρό ο Άρης έγινε καλά. Μετά από λίγο καιρό η μάμα τους έμεινε έγκυος και τα δύο παιδιά κατάλαβαν ότι πρέπει να ενωθούν και να βοηθήσουν την μητέρα τους.

4

5 O Φώτης και η Μαρία έχουν κάνει τον Άρη που είναι 8 χρονών. Η Άννα και ο Νίκος έχουν κάνει τον Φίλλιπο που είναι 12 χρονών.ο ο Φώτης χώρισε με την Μαρία. Επίσης και η Άννα χώρισε με τον Νικό. Η Μαρία και ο Φώτης θέλουν να μείνουν μαζί αλλά ο Άρης και ο Φίλλιπος δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλο και αυτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.

6 Ένα μαγικό πλάσμα που το λένε ζουλ εμφανίζεται με ανθρωπινή μορφή. Αυτός συνομιλεί με τα δυο αγόρια και τα κάνει να τσακώνονται με τις ώρες και για αυτό η μάμα θέλει να τους ενώσει. Αλλά ο ζουλ δεν τους αφήνει. Τα δυο αγόρια μαζί του συνομιλούν για πολύ καιρό και ώσπου ο ζουλ εξαφανίστηκε. Αυτοί σταμάτησαν να τσακώνονται και συνεχώς τον καλούσαν αλλά ποτέ δεν εμφανιζόταν.

7 O μικρότερος καθώς πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο τρακάρε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ύστερα από λίγο καιρό έγινε καλά. Η μάμα έγινε έγκυος και τα αγόρια κατάλαβαν ότι πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις διάφορες τους και να συμφιλιωθούν.

8  Ο μικρός που έπαθε το ατύχημα δεν κατάφερε να επιζήσει. Όταν μεταφέρεται στο νοσοκομείο απλά διαπίστωσαν το θάνατο του. Από τότε ο μεγάλος κλείστηκε στον εαυτό του.

9  Το βιβλίο αυτό ήταν απλά υπέροχο!! Με πολύ ενδιαφέρον και συγκίνηση!!

10  Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου γράφει βιβλία κυρίως για παιδιά και νέους. Ασχολείται επίσης με τη θεωρητική μελέτη της παιδικής λογοτεχνίας. Μέχρι σήμερα έχει γράψει περισσότερα από 60 βιβλία. Έργα της έχουν μεταδοθεί από το ραδιόφωνο, έχουν μεταφερθεί στην τηλεόραση, έχουν περιληφθεί σε ανθολογίες και περιοδικά κι έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, στα ιαπωνικά, στα αλβανικά και στα κορεατικά.


Κατέβασμα ppt " O Φώτης και η Μαρία έχουν κάνει τον Άρη που είναι 8 χρονών. Η Άννα και ο Νίκος έχουν κάνει τον Φίλλιπο που είναι 12 χρονών. O Φώτης χώρισε με την."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google