Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Με τον γενικό όρο τηλεπικοινωνίες, (telecommunications), χαρακτηρίζεται η κάθε μορφής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Με τον γενικό όρο τηλεπικοινωνίες, (telecommunications), χαρακτηρίζεται η κάθε μορφής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Με τον γενικό όρο τηλεπικοινωνίες, (telecommunications), χαρακτηρίζεται η κάθε μορφής ενσύρματη ή ασύρματη, ηλεκτρομαγνητική, ηλεκτρική, κλπ., ακουστική και οπτική επικοινωνία που πραγματοποιείται ανεξαρτήτως του μήκους απόστασης.

2 Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Στους σύγχρονους καιρούς, αυτή η διαδικασία σχεδόν πάντα περιλαμβάνει την αποστολή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων ή ηλεκτρικών σημάτων από κατάλληλες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως το τηλέφωνο ή ο ασύρματος, αλλά παλαιότερα περιελάμβανε τη χρήση ακουστικών σημάτων, όπως τυμπάνων, ή οπτικών, όπως ο σηματοφόρος καπνός ή η λάμψη της φωτιάς. ηλεκτρομαγνητικών κυμάτωνηλεκτρικώνηλεκτρονικές συσκευέςτηλέφωνοασύρματοςτυμπάνωνσηματοφόρος καπνόςφωτιάς

3 Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Σήμερα οι τηλεπικοινωνίες είναι εξαιρετικά διαδεδομένες και οι συσκευές που υποβοηθούν τη διαδικασία, όπως και το τηλέφωνο, το ραδιοτηλέφωνο, ο ασύρματος, το τηλέτυπο, το τηλεομοιοτυπικό, γνωστότερο ως φαξ, αλλά και το ραδιόφωνο η τηλεόραση κλπ. και πιό σύγχρονα το διαδίκτυο, είναι πολύ κοινές στα περισσότερα μέρη του πλανήτη.τηλέφωνο ραδιοτηλέφωνοασύρματοςτηλέτυπο τηλεομοιοτυπικόραδιόφωνοτηλεόρασηδιαδίκτυο

4 Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Υπάρχει επίσης μια απέραντη σειρά δικτύων που διασυνδέουν αυτές τις συσκευές, όπως τα δίκτυα υπολογιστών, τα δημόσια τηλεφωνικά δίκτυα, τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, καθώς και τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα.δίκτυα υπολογιστών κινητής τηλεφωνίας

5 Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Σημαντικό μέρος της καθημερινότητας μίας γραμματέως είναι η χρήση τηλεφώνου. Αποτελεί τον πιο άμεσο και εύκολο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ της εταιρίας και εξωτερικών συνεργατών, πελατών κλπ αλλά και εσωτερικά της εταιρίας μεταξύ των υπαλλήλων της. Χωρίς την χρήση τηλεφωνικών γραμμών, η επικοινωνία σε μία εταιρία δεν υφίσταται και δεν μπορεί να λειτουργεί σωστά.

6 Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι και κανόνες χρήσης του τηλεφώνου από την γραμματέα οι οποίοι βοηθούν σε μια πιο επαγγελματική αντιμετώπιση και επιφέρει καλύτερο αποτέλεσμα.


Κατέβασμα ppt "Introduction to Telecommunications- Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Με τον γενικό όρο τηλεπικοινωνίες, (telecommunications), χαρακτηρίζεται η κάθε μορφής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google