Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Π ΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ …. ΔΡΑΚΟΣ Πέτρος Ρούσος. Ήταν μια φορά και δυο καιροί, μια πριγκίπισσα, που ζούσε στο μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Άλλοτε ήταν καλή και.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Π ΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ …. ΔΡΑΚΟΣ Πέτρος Ρούσος. Ήταν μια φορά και δυο καιροί, μια πριγκίπισσα, που ζούσε στο μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Άλλοτε ήταν καλή και."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η Π ΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ …. ΔΡΑΚΟΣ Πέτρος Ρούσος

2 Ήταν μια φορά και δυο καιροί, μια πριγκίπισσα, που ζούσε στο μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Άλλοτε ήταν καλή και ευγενική και άλλες φορές γινότανε ένας Δράκος που λεγόταν Ρούντης και ήταν το πιο άγριο και τρομακτικό τέρας στον κόσμο! Όμως κανένας δεν ήξερε πως ο Δράκος και η πριγκίπισσα ήταν το ίδιο άτομο, ούτε καν η ίδια!

3 Μια μέρα καθώς η πριγκίπισσα περπατούσε στους διάδρομους του κάστρου, ακουστήκαν φωνές γιατί ένας πόλεμος ξεκινούσε ανάμεσα στους κατοίκους του κάστρου και στους Τούρκους. Οι ένοικοι του κάστρου δεν κατάφεραν να κρατήσουν τους Τούρκους έξω από το κάστρο, ούτε καν με τα κανόνια!

4 . Τότε η πριγκίπισσα βγήκε από το καταφύγιο των γαλαζοαίματων και έτρεξε προς την μάχη παίρνοντας σταδιακά μορφή δράκου. Ο Ρούντης όρμησε στη μάχη καταστρέφοντας τους Τούρκους και προσπαθώντας να σώσει τους υπερασπιστές. Οι υπερασπιστές ξαφνιάστηκαν όταν είδαν το Ρούντη να τους βοηθά, αλλά συνέχισαν την μάχη.

5 Καθώς πάλευαν, κεφάλια πετάγονταν από ‘δω κι από ‘κει ενώ άνθρωποι ούρλιαζαν κι έτρεχαν να κρυφτούν πίσω από πρόχειρα καταφύγια για να επιβιώσουν. Ο Ρούντης μπήκε μπροστά τους για να τους προστατεύσει και άρχισε να βγάζει φωτιά. Οι εχθροί φοβήθηκαν τον Ρούντη και αυτός έτρεξε κατά πάνω τους για να τους διώξει.

6 Μετά από τη μάχη όλοι ευγνωμονούσαν τον Ρούντη για την ελευθερία τους. Η βασίλισσα έψαχνε για την κόρη της και τότε προς μεγάλη της έκπληξη είδε το δράκο να μεταμορφώνεται σε αυτή. Η βασίλισσα έτρεξε και την αγκάλιασε με πολλή αγάπη: -- Είσαι καλά κορούλα μου; την ρώτησε. -- Nαι έτσι νομίζω… Μα,τι έγινε με τον πόλεμο; -- Τους έσωσες όλους ! Της είπε ο βασιλιάς.

7 --Μα πώς τους έσωσα; --Eσύ είσαι ο Ρούντης, Ελισάβετ μου! της είπε ο βασιλιάς. Η Ελισάβετ λιποθύμησε και όταν συνήλθε,την ίδια μέρα, στο κάστρο έκαναν γλέντια και χαρές γιατί η πριγκίπισσα είπε πως θα προσπαθούσε να ελέγξει τον τρομακτικό Ρούντη. -

8 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Η Π ΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ …. ΔΡΑΚΟΣ Πέτρος Ρούσος. Ήταν μια φορά και δυο καιροί, μια πριγκίπισσα, που ζούσε στο μεσαιωνικό κάστρο της Λεμεσού. Άλλοτε ήταν καλή και."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google