Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρακτική Άσκηση στην Κοινότητα 5ος Παιδικός Σταθμός Γλυφάδας Β’ Εξάμηνο: Φεβρουάριος-Μάιος 2013 Αντουβά Αθηνά Α.Μ. 20903.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρακτική Άσκηση στην Κοινότητα 5ος Παιδικός Σταθμός Γλυφάδας Β’ Εξάμηνο: Φεβρουάριος-Μάιος 2013 Αντουβά Αθηνά Α.Μ. 20903."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρακτική Άσκηση στην Κοινότητα 5ος Παιδικός Σταθμός Γλυφάδας Β’ Εξάμηνο: Φεβρουάριος-Μάιος 2013 Αντουβά Αθηνά Α.Μ. 20903

2 Ημέρα 11 η -12 η ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Περιέχουν θρεπτικά συστατικά και ποια είναι αυτά; Θυμάστε τι είναι το άμυλο; Τι προσφέρει στον οργανισμό μας; Τελικά είναι τα ίδια παχυντικά, ή μήπως τα συνοδευτικά τους; Κολλάζ “Η Μακαρονάδα μας” Προσοχή! Τα ζυμαρικά δεν τρώγονται ωμά! Σύνταξη εβδομαδιαίων διαιτολογίων Απριλίου

3 Ημέρα 13 η ΤΟ ΚΡΕΑΣ Ποια θρεπτικά συστατικά περιέχει; Τι είναι οι πρωτεΐνες και τι προσφέρουν στον οργανισμό μας; Πρέπει να το καταναλώνουμε συχνά; Σύνδεση με την εθιμική κατανάλωση της Τσικνοπέμπτης Φύλλο εργασίας “Δελτίο Παραγγελίας”

4 Ημέρα 14 η ΤΟ ΨΑΡΙ Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά; Ποια είναι αυτά; Πρέπει να το καταναλώνουμε συχνά; Είναι από τις τροφές που προτιμάμε; Σύνδεση με εθιμική κατανάλωση την ημέρα της 25 ης Μαρτίου-Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Χειροτεχνία “Το Ψαράκι μας”

5 Ημέρα 15 η -16 η Η ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ Ποια είναι η περίοδος της Σαρακοστής; Επεξήγηση των συμβολισμών της Κυρά-Σαρακοστής Τι είναι η νηστεία; Φύλλο εργασίας “H Κυρά-Σαρακοστή” Σύνταξη εβδομαδιαίων διαιτολογίων Μαΐου

6 Ημέρα 17 η ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ Τι είναι η νηστεία; Ποια είναι τα νηστίσιμα φαγητά; Ποια από αυτά ανήκουν στα θαλασσινά; Ποια είναι η θρεπτική των θαλασσινών; Κατασκευή “χταποδιών” από κάλτσα

7 Ημέρα 18 η -19 η ΤΟ ΑΥΓΟ Ποια η θρεπτική τους αξία; Πρέπει να τα καταναλώνουμε συχνά; Σε ποια θρεπτικά συστατικά είναι πλούσια; Ποιος ο ρόλος τους στη γιορτή του Πάσχα; Φύλλο εργασίας “Πασχαλινό αυγό”

8 Ημέρα 20 η -21 η ΤΟ ΠΑΣΧΑ Ποια είναι τα διατροφικά έθιμα του Πάσχα; Τι καταναλώνουμε εθιμικά μετά την Ανάσταση και τη νηστεία της Σαρακοστής; Εκτέλεση ατομικής κατασκεύης “Προβατάκι” Εκτέλεση ατομικής κατασκευής “Πασχαλινό Κουνέλι”

9 Ημέρα 22 η ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Επανάληψη όσων διδάχθηκαν στη φετινή πρακτική Ομαδική κατασκευή “Το Βιβλίο της Διατροφής”

10 Ημέρα 23 η -24 η Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Τι είναι η πυραμίδα της διατροφής; Με ποια συχνότητα πρέπει να καταναλώνουμε κάθε ομάδα τροφίμων; Κατασκευή ομαδικού κολλάζ “Η Πυραμίδα της Διατροφής” Σύνταξη εβδομαδιαίων διαιτολογίων Ιουνίου

11 Ευχαριστώ πολύ!!


Κατέβασμα ppt "Πρακτική Άσκηση στην Κοινότητα 5ος Παιδικός Σταθμός Γλυφάδας Β’ Εξάμηνο: Φεβρουάριος-Μάιος 2013 Αντουβά Αθηνά Α.Μ. 20903."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google